Reklama

Reklama

Středoškolák Nathan Harper trpí návaly zlosti a sám sobě připadá cizí. Nevychází příliš ani s rodiči, kteří jsou na něj přísní, a navštěvuje psycholožku Bennettovou. Když se spolužačkou Karen pracují na školním referátu o pohřešovaných dětech, najdou na internetu fotografii malého chlapce. Na stránce simulující jeho dnešní podobu objeví Nathan sám sebe. Zjistí, že se jmenuje Steven a jeho rodiči jsou Lorna a Martin Priceovi. Spojí se on-line s adresou, ale netuší, že je odposloucháván muži kolem bývalého agenta srbské tajné služby Nikoly Kozlova. Ti záhy přijdou k nim domů, zabijí matku i otce a vyhodí dům po povětří. Nathanovi s Karen se ale podaří uniknout... Nathan volá policii, ale na lince se mu ozve agent CIA Frank Burton. Nathan je nedůvěřivý. Nakonec Nathanovi i Karen pomůže psycholožka Bennettová, která pracuje pro CIA. Harperovi byli také agenti. Nathanův pravý otec Martin Price je nezávislým tajným agentem a podařilo se mu ukrást Kozlovovi seznam pětadvaceti politiků a důstojníků CIA, kteří někdy prodali státní tajemství. Kozlov chce Nathana dostat, aby mohl Pricea vydírat a získat seznam zpátky... Nathan s Karen dostanou od Bennettové adresu, kde se mají zatím ukrýt. V bytě, který patří Martinu Priceovi, sebere Nathan pistoli a mobil. Když oba zjistí, že jsou jim CIA i Kozlov v patách, prchají odtud... Nathanovi se podaří několikrát odrazit útok Kozlovových mužů, pak ho najde Burton se svými muži. Nathan mezitím zjistí, že na mobilu z bytu je otcův seznam. Dojde mu, že je na něm i Burton, který se ho snaží dostat dřív, aby své jméno vymazal. Když je pak napadne Kozlov, Nathan s Karen znovu utíkají. Kozlov Nathana kontaktuje a vyhrožuje mu zabitím jeho přátel. Nathan mu řekne, že mu seznam vrátí, a dá si s ním sraz na stadionu během baseballového utkání... (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (396)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Film Equalizer dostal jednu hviezdičku navyše za Denzela, tento ho dostane za Michaela. Ale nakoľko ho tam nebolo veľa, tak v tomto prípade to dopadlo s hodnotením poskromnejšie. Tieto filmy sa celkom fajn sledujú, ale pre mňa sa v nich málokedy nájde niečo, čo by som skutočne dokázala oceniť. Pre mňa nie je film len jednorazovou zábavkou, ja v ňom vidím a aj hľadám trošku viac. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tak jako první si říkám "film s rádoby dětskou hvezdou".. To bude. Ale bohužel Lautner nedostal šanci udělat z toho trapnost, protože to za něj vzala jeho filmová "matka". Jak z ničeho nic přeprala 2 ozbrojené muže. To samo o sobě bylo celkem sci-fi. Takže já už jsem ani na nic dalšího nečekala. Byl to celovečerní vír posměchu, nejapných akčních scéniček a ukňouraného bývalého vlkodlaka. Škoda času ;). ()

Reklama

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Když si někdo opravdu zaslouží zlatou malinku, tak právě mladík Cha-Taylor Lautner, syn velké vlčice a ještě většího vlka. Taky si budu pamatovat, že něj. Vlkodlačí fundru (ehm, Lily) člověk pozná podle velikosti a koncentrace obočí, coš mladý Nathan podle čichu bezesporu rozezná. No pojďme k ději, mladý Chautner cítí, že je iný, jak jinak přece, pokaždé je něco víc, namyšlenec jeden. Ve škole dostanou bojový úkol a Mission Lautneriom se může začít. Se svým ksichtem maurského bojovníka běhá Nathan sem a tam, odhaluje různě tajemství (určo četl Browna) a když si myslíte, že de Harper zastavit, tak nejde! Jeho "tatík" ho naučil na 15-let to co v CIA zvládnou za celou karieru a to nemluvím o jakýchsi s 5.stupnem integrace, tzv. milostiví. Celé je to zabalené v rúšku tajemna a jak už název prozrazuje, místy se člověku zastaví dech, hu. Já viděl poslední snímek od Singletona a taková hrůza to nebyla, 4bratri byli oproti tomu popi*ovka. Chautner odpad/10 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Zaujatost uživatelů čsfd proti Lautneroj zahnala Abduction na hranici 48%,přitom Lautner je na filmu ten nejmenší problém.WTF scénář,který je plytký a bezduchý,navíc vykrádající akční pecku Wanted,Bourna a bůch ví co ještě.Ale minimálně prvních 40 minut dokonale baví.Začátek má dobrý spád a počáteční atmosféra i akce je opravdu zdařilá,Lautner si roli puberťáckého kill bitche vyloženě užívá a vedle naschvál nastrčené,nevýrazné Lily Collins je navíc o to výraznější a nehraje vůbec špatně,chtěl bych vidět machry VERBALA,TEUTATESE a další neochvějné hvězdy z čsfd,jak by si poradili s touhle rolí,když by měli dělat otočky a nakopávat bad-assům prdel nebo hrát emočně náročnější scény....nebo dokonce ty romantické..panečku,to bysme se všichni dokonale zasmáli ;) Lautnerovi roli prostě v pohodě věříte a při emočně náročnější scéně ve vlaku si vede opravdu výborně.Problém ovšem nastává ve chvílích,kdy minutové ticho mezi akcí vyplňuje impotetní romantické žvatlání dvou pubertálních dětiček,pomalu ale jistě si vyznávajíc lásku ( z některých dialogů se mi smíchem zcvrkl šourek ) a ke konci už je akce čím dál fádnější a atmosféra mizí odhalením tuctové pointy a Singleton už si posledních 45 minut chce jen v klidu dojet k nápisu The End.Ale jako průměrný akční thriller funguje tahle jednohubka dobře,hlavně v první půli a hodně tomu pomáhají herecká esa Maria Bello a Jason Isaacs.Na nedělní večer film zabavil a i když je průměrný ve všecjh ohledech,jeho podrůměrné hodnocení místních nadřazených elit nemůžete brát absolutně vážně.55%. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý akční thriller pro teenagery a fanoušky Taylora Lautnera. 1) No, jak vše dopadne, když slavná bojovnice s Vetřelci dělá psycholožku vlkodlakovi? Prozradím vám to. Náš hrdina nakonec přečůrá FBI i agresivní bandu profesionálních agentů z bývalé Jugoslávie. Tak to dopadne. 2) 19letý Taylor Lautner (hledá své pravé rodiče) je pěkný kluk a nesporně zanechá mnohé své fanynky a pár fanoušků úplně bez dechu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • Karen (Lily Collins) byla hospitalizována kvůli zranění paže, které jí doktoři museli zašít. O 24 hodin později však sedí a sleduje zápas baseballu bez jakýchkoliv známek poranění na rukou. (hansel97)
  • Když Nathan (Taylor Lautner) volá na linku 911, řekne, že je ve Vassar Brothers Hospital. Ta skutečně existuje, ovšem v městě Poughkeepsie, ne v Pittsburghu. (hansel97)
  • Ve scéně, kdy Nathan (Taylor Lautner) sedí s Frankem Burtonem (Alfred Molina) v bistru, je možné si všimnout, že se během střihů mění hladila nápojů v jejich sklenicích. (Aknah)

Související novinky

Zemřel Michael Nyqvist, padouch z Johna Wicka

Zemřel Michael Nyqvist, padouch z Johna Wicka

28.06.2017

V pouhých 56 letech nás v úterý opustil Michael Nyqvist, švédský herec, jenž se v poslední dekádě dočkal mezinárodní slávy. Ačkoliv vám jeho jméno možná nic neříká, tvář určitě znáte. Nyqvist se… (více)

Reklama

Reklama