Reklama

Reklama

Ptačí úlet

  • USA Free Birds (více)
Trailer 3

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer 3

Recenze (99)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Klasický animák, který nepřináší nic nového, snad jen to cestování v čase. Jinak je to klasika lineární děj s povinným zvratem, předvídatelným koncem a samozřejmě nesmí chybět lovestory. Vtípky a zábavné momenty tu byly, ale jak už jsem psal v úvodu žádná originalita takže hezký průměr s malým plus za hrátky s časem. Pokud se chcete odreágovat a pobavit tak si tento film pusťte, jinak se na to vykašlete o nic zásadního nepřijdete. Hodnocení: 55/100. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Those are some Angry Birds! A tak byl toho dne zachráněn nejenom každý krocan, který nebyl zkonzumován před rokem 1621, ale také vynalezena hra. Nebo to byl jen ten název. Každopádně úplně průměrná, ale místy obstojně zábavná variace jak na slepičí úlet (ale mnohem slabší), tak i na Pocahontas, Avatara a kdo ví co ještě a dojde i na nějaké časohrátky. I animace ovšem dokazuje, že tohle bylo opravdu čistě jen pro nějaké vyplnění mezery či splnění kvóty, čehož se chytil nějaký mírný cynik nebo vegetarián. ()

Reklama

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Vtipný animák. Jsou to ptáci a jak je známo, američtí ptáci nemají rádi co? Díkuvzdání přece! A tihle nejsou výjimkoou. Když se jednomu podaří dostat milost od toho dne, zdá se, že má vyhráno. Dostane se do bohaté rodiny, nosí bačkory, kouká na tv, cpe se pizzou. Bohužel je ale "Zachráněn". :D a tady to začíná. Dostanou se do stroje času, do dne prvního díkuvzdání. Samozřejmě se zamiluje... atd.. atd.. :) :) Vtipné, milé, nenáročné. Ale Shrek je prostě Shrek ;) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si úspěšně spletl Ptačí úlet se Slepičím úletem (který tím pádem stále plánuju). A to mi ani po přečtení popisu nedošlo, že když se mluví o krocanech, asi tam slepice nebudou. No, co už. Býval bych řekl, že je to doslovná ptákovina, což vesměs byla. Humor naprosto stupidní, to samé první polovina děje. Nicméně náhlé potemnění, leč jen chvilkové, dost mile překvapilo. Taktéž námět cestování časem, který animákům jinak moc nepřísluší. Přes to všechno stále zůstává dost výběrový humor stupidního rázu, plytké postavy a děj, který lze ocenit tak z poloviny. Sympatii tomu ale upřít nelze, jiné animáky tohoto druhu bývají spíš odpudivé (např. Strašpytlík a to je Disney). 55% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jistě stejně jako mě každého překvapí že tohle nemá nic společného s válečnou klasikou Velký útěk. Jedná se o originální a poměrně často vtipnou kravinku, které se daří solidně překvapovat dějovými zvraty. Těžko si vzpomenu kdy na mě naposledy nějaký animák působil takhle neokoukaně. Většinou nemám problém po pár minutách určit jakým směrem se bude následující děj ubírat. Malý šok mě způsobilo, když krocan Reggie potkává po návratu do současnosti své další a další Já. Hodnocení mě příjde trošku nefér a tak přihodím hvězdičku. 70% ()

Galerie (133)

Zajímavosti (8)

  • Pri prvom naštartovaní časostroja dôjde k prudkým fyzikálnym abnormalitám vrátane prerušenia gravitácie, ku ktorým pri ďalších cestovaniach časom už vôbec nedochádza. (ČSFD)
  • Větou: "To jsou ale Angry Birds!" indián odkazuje na hru "Angry Birds", v době uvedení populární hru na mobilní telefony. (Dracconnis)

Reklama

Reklama