Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Trapnost nejhrubšího zrna, kde opravdu nenarazíte na žádnou sympatickou postavu, což je v romantické komedii docela překvápko. I pro mou osobu. Tragická nesmyslnost plná hezounků a hnusných bárbínek. Neřeším nijak hluboce, když se mi někdo nebo něco nelíbí, ale pokud je něco uděláno, nebo někdo vypadá tak, aby se moc moc líbil/a, a realita se s tím záměrem tak nějak rozchází, vždy mě to ironicky rozesměje... Snad jen ta Demi... je krásná ženská, ale tuhle roli snad dostala za trest. A to nevím za jaký... Ale musela udělat něco opravdu ošklivého. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle považuju za další z řady extra blbostí pro nevim koho... teenagery? Teenagery v USA? Asi ano, kde jinde by se mohl chytit film s Miley Cyrus v hlavní roli. Téma spojení světů teenagerů obklopených sociálníma sítěma a vším ostatním k tomu patřícímu (ano, včetně DROG!!) se světem dospělých a z toho vyústěný výsledek filmu mi teda ocas nepozvedlo, Miley Cyrus nesnáším a možná i proto mi přišla celá její role a (ne)herecký výkon jako shit ala Dawsonův svět a Douglas Booth se hodí spíš do gay porna - ale takovýhle slaďoušci asi k filmům s Miley Cyrus patří... Kupodivu mě srala i Demi Moore v roli matky, jejíž veškeré chování mi přišlo dost iracionální.. Prostě shit. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Ono to neni tak špatný, jak by se mohlo zdát. nějakej dobrej děj od toho nečekejte ale Miley nehraje nejhůř a film je takovej pohled do holčičí hlavy a o těch blbostech co holky prožívaj. Moje malá sestřenka je z toho uplně unešená. Donutila mě na to koukat a já to dokoukal a dokonce jsem se ani nenudil. Takže si to alespoň *** zaslouží. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Počet premietajúcich kín v USA: 7 // Otvárací Víkend USA: $46,500 // Podľa väčšiny je film napísaný a zrežírovaný čiste pre teenagerov ženského pohlavia. Čo je celkom zaujímavé, pretože som chlap a neuveríte, ale mne sa to páčilo. Možno je to tým, že k spokojnosti z filmu nepotrebujem veľa...... Francúzsku verziu som nevidel, tak nemám čo porovnávať, ale táto verzia mi prišla v celku jednoduchá a sympatická.... 70%. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Na LOL sa nepozerá zle a svojim spôsobom ide o znesiteľnejšiu verziu príbehov zo školského prostredia od Disneyho. Nechýba klasická hádka mama/dcéra kvôli nájdenému denníku, vzťah rozvedených rodičov, dokonca ani školská súťaž kapiel. Pomiestna klipovitosť dodáva filmu na tempe. Lenže je to stále o ničom, bez vážnejšieho konfliktu a žiadna generačná výpoveď sa nekoná... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Miley Cyrus (Lola) sa v tomto filme splnil sen zahrať si po boku Demi Moore (Anne). (Cherry_Bomb)
  • Počas prehliadky obchodu s hudobnými nástrojmi v Paríži je pri gitare ceduľa s nápisom No Stairway to Heaven, čiže sa nesmie hrať pieseň hardrockovej formácie Led Zeppelin a zároveň najhranejší gitarový riff všetkých čias. Veľké množstvo hudobníkov si pri výbere gitary skúša práve tento riff. (mackyns)
  • Počas natáčania si Douglas Booth vypestoval závislosť na mrkve, pretože ju žuval, keď bol nervózny. (Arsenal83)

Reklama

Reklama