Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Ach Tvůj Bože!!! Tohle bylo opravdu za trest. Nejen, že celý film byl praktickou exkurzí v obludáriu, ale tak mohutné výstřiky emocionálních žvástů do éteru, potažmo povědomí diváků (cílová skupina 10-15, zřejmě), mne utvrdily v tom, že dnešní mládež musí být nutně dementní díky takovým patosům a hormonálním sračkám, které naprosto neodpovídají skutečnosti. Nejvíc mne pobavila scéna, kdy matka seřvala dceru a ta běžela do pokoje ke svému deníčku píšíc : "Proč jsem to zas tak pokazila?". Je tohle reakce normálního teenagera? Nenechte se vysmát. Ten by v deníčku tak nehorázně dehonestoval matku, že by si to za rámeček nedala. Mno a když vezmu zbytek tohoto dokumentu o "dementní americké mládeži na střední", vyjde mi odpudivá nekoukatelná zhovadilost s naprosto nesympatickými herci. Kristova noho, nikdy víc! 0% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak nie. Prekvapenie sa nekonalo. Ďalší z rady filmov, kde si na svoje prídu dievčatá a chlapcom to nemá veľmi čo ponúknuť. Plus je v jednoduchosti deja a "riešenia realnych" problémov teenegerov. Cyrus potešila. Som zistil, že celkom aj vie zahrať a zostať pri tom stále prirodzená. Moore sa po odmlke zase ukázala a nesklamala. jeden alebo dva skutočne vtipné momenty však film nezachránia. Dievky odchované na Patyzónovi, hor sa na tento film. 2 z 5 ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nejen že je to natočené na motivy francouzského originálního LOL, které je mimochodem naprosto skvělé, ono je to natočené podle něj i s naprosto stejnými scénami a dialogy a i úšklebky herců, úplně jak přes kopírák, jediné, co se změnilo, bylo místo konání - Chicago a na výlet nejeli do Anglie ale do Francie, asi aby upozornili na to, jak moc velká je to vykradačka. No a samozřejmě tu byli jiná herci, kteří byli naprosto strašní....jako koukat se na to dalo, protože je to právě skoro úplně stejné jako francouzský originál, ale je to bídné a ubohé. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Naaaaaprosto okopírované podle francouzské verze. Věděla jsem, že to má být podle toho natočené, ale myslela jsem, že ačkoli příběh bude stejný- scény a dialogy budou jiné...Ale to jsem se spletla protože snad jediná věc co se lišila byla Johanka z Arku versus princezna Diana. Ale na druhou stranu- není to špatně natočené. Na herce se kouká rozhodně líp, než v originální verzi s výjimkou Miley- která mi byla trnem v oku a je to asi ta věc co mě na americkém zpracování vadí úplně nejvíc. A málem bych ještě zapoměla na OREO sušenky! :) ()

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu by stačilo jako komentář opsat jeho název, protože je tak hloupý, až LOL! Škodolibý smích se však po půlhodině změnil v neuvěřitelná muka. Tak za prvé: dialogy razí na dálku svou hloupostí, celá scénáristická konstrukce na tom není o mnoho lépe, a za druhé: korunu tomu dává naprosto tragicky hrající Miley Cyrus - udivuje mě, že zůstala nepovšimnuta při nominacích na Zlatou malinu. Pro cílové publikum americké mladé generace odkojené konzumní MTV pseudokulturou bylo natočeno mnoho směšných filmů, ale LOL mezi nimi bezpečně vyčnívá. Nechci se nijak dotknout Miley Cyrus, ale hraje si na více, než na co má. Je to průměrná tuctová holka, a její o třicet let starší filmová matka Demi Moore mně připadala mnohem šarmantnější, půvabnější a přitažlivější. A vůbec nebýt Demi, film bych si v telce nepustil, akorát nevím zda má takovéto role zapotřebí přijímat. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Promítání snímku bylo povoleno pouze ve 23 zemích. (chelseaman22)
  • Natáčení probíhalo v Chicagu a Paříži od 20.7 do 9.2010. (ČSFD)
  • Príbeh sa odohráva v Chicagu, no nakrúcalo sa v Detroite. V jednom zábere je jasne vidieť Renaissance Center (RenCen), čo je skupina siedmych mrakodrapov v Detroite. (katherine.)

Reklama

Reklama