Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

castor 

všechny recenze uživatele

Tehdejší roztomilá dětská hvězdička Disney seriálu a „momentálně“ zlobivá holka Miley Cyrus v nijak zvlášť inteligentním příběhu těsně předtím (i když film si dlouho dral cestu k divákům), než ostříhala dlouhé vlasy a začala se prezentovat jako zpívající pornohvězda, která odhazuje kalhoty a na pódiu se kroutí v body a podivných chlupatých kostýmcích, nebo si zapálí jointa, jako by se nechumelilo. Ani komické, ani dramatické. Neublíží, ale Miley to podstatně víc sluší na demoliční kouli.. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Na LOL sa nepozerá zle a svojim spôsobom ide o znesiteľnejšiu verziu príbehov zo školského prostredia od Disneyho. Nechýba klasická hádka mama/dcéra kvôli nájdenému denníku, vzťah rozvedených rodičov, dokonca ani školská súťaž kapiel. Pomiestna klipovitosť dodáva filmu na tempe. Lenže je to stále o ničom, bez vážnejšieho konfliktu a žiadna generačná výpoveď sa nekoná... ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak nie. Prekvapenie sa nekonalo. Ďalší z rady filmov, kde si na svoje prídu dievčatá a chlapcom to nemá veľmi čo ponúknuť. Plus je v jednoduchosti deja a "riešenia realnych" problémov teenegerov. Cyrus potešila. Som zistil, že celkom aj vie zahrať a zostať pri tom stále prirodzená. Moore sa po odmlke zase ukázala a nesklamala. jeden alebo dva skutočne vtipné momenty však film nezachránia. Dievky odchované na Patyzónovi, hor sa na tento film. 2 z 5 ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Ono to neni tak špatný, jak by se mohlo zdát. nějakej dobrej děj od toho nečekejte ale Miley nehraje nejhůř a film je takovej pohled do holčičí hlavy a o těch blbostech co holky prožívaj. Moje malá sestřenka je z toho uplně unešená. Donutila mě na to koukat a já to dokoukal a dokonce jsem se ani nenudil. Takže si to alespoň *** zaslouží. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Naaaaaprosto okopírované podle francouzské verze. Věděla jsem, že to má být podle toho natočené, ale myslela jsem, že ačkoli příběh bude stejný- scény a dialogy budou jiné...Ale to jsem se spletla protože snad jediná věc co se lišila byla Johanka z Arku versus princezna Diana. Ale na druhou stranu- není to špatně natočené. Na herce se kouká rozhodně líp, než v originální verzi s výjimkou Miley- která mi byla trnem v oku a je to asi ta věc co mě na americkém zpracování vadí úplně nejvíc. A málem bych ještě zapoměla na OREO sušenky! :) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Film bol dokončený už v decembri 2010, ale z finančných dôvodov, ktoré mala spoločnosť Lionsgate, bola jeho premiéra odložená. (Cherry_Bomb)
  • Douglas Booth (Kyle) sa kvôli svojej postave učil hrať na gitaru. (Cherry_Bomb)
  • Počas natáčania si Douglas Booth vypestoval závislosť na mrkve, pretože ju žuval, keď bol nervózny. (Arsenal83)

Reklama

Reklama