Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nejen že je to natočené na motivy francouzského originálního LOL, které je mimochodem naprosto skvělé, ono je to natočené podle něj i s naprosto stejnými scénami a dialogy a i úšklebky herců, úplně jak přes kopírák, jediné, co se změnilo, bylo místo konání - Chicago a na výlet nejeli do Anglie ale do Francie, asi aby upozornili na to, jak moc velká je to vykradačka. No a samozřejmě tu byli jiná herci, kteří byli naprosto strašní....jako koukat se na to dalo, protože je to právě skoro úplně stejné jako francouzský originál, ale je to bídné a ubohé. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Na LOL sa nepozerá zle a svojim spôsobom ide o znesiteľnejšiu verziu príbehov zo školského prostredia od Disneyho. Nechýba klasická hádka mama/dcéra kvôli nájdenému denníku, vzťah rozvedených rodičov, dokonca ani školská súťaž kapiel. Pomiestna klipovitosť dodáva filmu na tempe. Lenže je to stále o ničom, bez vážnejšieho konfliktu a žiadna generačná výpoveď sa nekoná... ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Je to až příliš sladké a hrajou tam samé buzničky a k*rvičky hollywoodu. Jenže mě se to tolik líbilo. Nezobrazuje se v hodnocení závist? Film nepřináší nic nového, ale také na něm není vyloženě nic špatně. Přiznám se ovšem, že jsem neviděl předešlé díla, z kterých to čerpá, a možná je vidět, tak bych tomu plnou palbu nedal. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Predstavte si tú srandu. Mamička sa potajomky stretáva zo svojím bývalým manželom za účelom sexu. Fajčí marihuanu a popri tom začne vlievať do duše múdre reči svojej dcérenke. Tá je samozrejme tiež v šoku. Toho šoku sa aspoň zbavuje rozprávaním žvástov zo svojou peknou kamarátkou. ( tá ukázala hlavne svoje čaro vo filme Cherry ). Mejadny, alkohol, tráva, to všetko je sekundárny dôsledok toho, že im vlastne nič nechýba a nudia sa. THC prednáška bola JÓÓÓP :D Ja to inak vravím stále, ak by po škole išla oberať na osem hodín napríklad hrozno, zberať zemiaky, vytierať dôchodcom zadky, nemla by také problémy, či jej spolužiak sexuje na záchodkoch alebo nie. Alebo aspoň keby sa učila :D Bože a ta otravná Miley Cyrus, je ako herečka tragéd rovnako ako ja :D ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tehdejší roztomilá dětská hvězdička Disney seriálu a „momentálně“ zlobivá holka Miley Cyrus v nijak zvlášť inteligentním příběhu těsně předtím (i když film si dlouho dral cestu k divákům), než ostříhala dlouhé vlasy a začala se prezentovat jako zpívající pornohvězda, která odhazuje kalhoty a na pódiu se kroutí v body a podivných chlupatých kostýmcích, nebo si zapálí jointa, jako by se nechumelilo. Ani komické, ani dramatické. Neublíží, ale Miley to podstatně víc sluší na demoliční kouli.. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Film bol dokončený už v decembri 2010, ale z finančných dôvodov, ktoré mala spoločnosť Lionsgate, bola jeho premiéra odložená. (Cherry_Bomb)
  • Všechny elektronické výrobky v tomto filmu pocházejí z továrny Applu. (URBAN)
  • LOL je také zkratka anglického slovního spojení, které urychluje komunikaci v chatu a má význam lots of laugh (hodně se směju). (Claude Speed)

Reklama

Reklama