Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Je to prachbídné a výlučně pro ženy. Je to tak blbé, až se člověk musí smát. Režisérka Líza je buď dvacetiletá puberťačka nebo čtyřicítka s pořád trvající pubertou. Každý rozumný divák bude nevěřícně kroutit hlavou, co za PÍČOVINY se v tomhle blevajzu řeší. Citlivé dívky (10 - 14 let) tento snímek opláčou. 5% ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

O čem, že to bylo? Jakási puberťačka jakoby stylem "hraní" a žvatlání místo mluvy z oka vypadla Shannen Doherty a její postpubertální matka Demi Moore, která neví co s roupama a tak po rozvodu laškuje s ex-manželem atd... Šílená cípovina kde jste svědky hned několika dějů najednou. Uvedu příklad: žena se svým ex-manželem střih a najednou jste u holky co kreslí na záchodkách srdíčka se jmény střih pak se objeví záběr, kde můžete vidět slečnu, která si chatuje po webce s neznámým ctitelem a strká webku do útrb sirového kuřete načež on si u toho pravděpodobně....však je to všem jasné. Já fakt nechápu co je vtipného(romantického nebo dokonce dramatického) na tom, že žvatlající Miley Cyrus přeříkává monotónně svůj text a nebo že se u její hlavy při nočním polehávání u noťasu objeví chat z xicht-knihy. Nudné a ani Ashley Greene to nezachránila - a to je co říct. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Seriál Hanny Montany nie je pre mňa, tak som chcel aspoň takto vo filme vidieť, čo dokáže Miley Cyrus, keď už dospela a snáď aj vyrástla z puberty. Demi Moore tiež zabrala a aj z takéhoto slaboduchého námetu vytiahli celkom pozerateľnú komédiu. Možno aj drámu o vzťahoch medzi rodičmi a deťmi, hlavne medzi matkou a dcérou s otvorenou komunikáciou, kde sa pri spoločnom kúpaní rieši aj vyholenie prirodzenia a či je to v jej veku už vhodné alebo nie. Ak niečo vhodné nie je, tak nasleduje zákaz mobilu a počítača, čo je horšie než akýkoľvek telesný trest. Európania dostali na pobavenie epizódu z Paríža, ktorý je vykreslený snáď horšie ako býva Slovensko v amerických filmoch, a nemajú tam mobily ani internet a jedávajú nie slimáky, ale ešte bizarnejšie pochúťky. Hodnotenie, ako vždy, nie je za objektívne kvality filmu, ale za moje pobavenie. –––– Lol, jsi v poho? ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Videla som aj francúzsku verziu z 2008, a keď to mám porovnať, tak oba filmy mi vychádzajú ako typické teenage filmy. Na jednom mi vadilo to, na druhom ono. Na jednom sa mi páčilo to a na druhom ono. Francúzska verzia bola komornejšia a americká bola taká divokejšia ... výborná muzika v oboch prípadoch. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Film, z kterého je v poslední době každý na větvi a já vůbec nechápu proč. Lolem se Facebook jen hemží, všude jsou fotku a animace z filmu a já pořád nemůžu přijít na to, co se ostatním na Lol tak strašně moc líbí. Sice je to pohodový film, ale je to prostě řadová romantická komedie, s trochou rodičovství a hudby. Americké klišé, plné ohraných scének. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Príbeh sa odohráva v Chicagu, no nakrúcalo sa v Detroite. V jednom zábere je jasne vidieť Renaissance Center (RenCen), čo je skupina siedmych mrakodrapov v Detroite. (katherine.)
  • V úvodu filmu, kdy jede Lola (Miley Cyrus) podzemní dráhou, je možné zahlédnout billboard s upoutávkou na původem českou hru „Mafia 2“. (Scelleton)
  • Počas natáčania si Douglas Booth vypestoval závislosť na mrkve, pretože ju žuval, keď bol nervózny. (Arsenal83)

Reklama

Reklama