Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Marsik 

všechny recenze uživatele

50% na kontě? To se mi zdá pro ATM příliš kruté. Je mi ale jasné, co všichni záporně komentují. Jsou to nelogické situace a nelogické jednání hlavních postav. To ovšem teď nebudu rozebírat, to by bylo opravdu na dlouho. Musím ale za sebe říci, že to byl při nejmenším zajímavý film, který občas donutil k zamyšlení, jak by v takové stresové situaci člověk jednal. Pokud budu brát film z pohledu diváka, který se na necelou hoďku a půl chce zabavit, tak musím říct, že to film splňuje beze zbytku. Navíc o napětí a zvýšený tep není nouze. Takže si tento zástupce thrillerů může udělat kladnou čárku. 70% ()

Caminzind odpad!

všechny recenze uživatele

Zručné zpracování jednoho z nejhloupějších horrorových scénářů všech dob. Mělo se to jmenovat Tři trosečníci v budce. Ještě mě k tomu napadá to populární přirovnání o hovně a biči. Ale to bude asi tak vsjo. Prostě tupost, co hvězd se dotýká. Tupost, která mě uráží. A uráží mě společnost těch, kteří tomu shovívavě mázli více než dvě hvězdy. Jste hloupí nebo co?! ()

Reklama

peterpatrik 

všechny recenze uživatele

Traja ľudia uväznený v bankomatovej búdke. Vonku na nich číha neznámi muž, ktorý má dopredu naplánované čo sa bude diať. Film sa mi veľmi páčil už len kvôli stiesnenej atmosfére. Priebeh bol slušný. Na konci bolo pekné rozuzlenie ako inteligentný vrah dokáže alebo respektíve nedokáže zahladiť stopy. Veľmi dobré 72% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bez okolků se přiznám, že mi na tomto filmu vadily nejvíc samotné postavy (tří hlavních hrdinů). Neříkám, že je herci zahráli špatně, ale jejich charakteristické rysy mi prostě vůbec nesedli a oni tak pro mě nebyli ničím zajímavým. Na druhou stranu jsem se strašně těšil, jak si s nimi záhadný zabiják poradí a natrhne jim… Zvolené prostředí bankomatu a opuštěného parkoviště ponořeného ve tmě dokázalo navodit příjemnou atmosféru již samo o sobě. Navíc se na tom pořádně ušetřilo, což by ovšem za daných okolností vůbec nebyl žádný problém. Všechno totiž záviselo na samotném panu tajemném a ten se místy opravdu činil. Bohužel ani tento kousek se nedokázal obejít bez spousty chyb ve scénáři, nelogickému chování postav a poněkud zvláštního závěru, který ve mně zanechal spoustu otazníků. 50% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Trojice uvězněná v prosklené boudě s bankomatem a venku psychopat. Nebylo to nejhorší, postavy se chovají všelijak, ovšem těžko říci, co by člověk dělal na jejich místě. Jasně, chování postav občas postrádá logiku, jenže pod tlakem jsou lidi schopni neuvěřitelných věcí, tudíž mi to tentokrát moc nevadilo. Jak říká Emily - Kdybych jela taxíkem, kdybych nešla na večírek, kdybych nenastoupila do firmy...- ano, pak by nebyl ani tenhle film. Každopádně Corey na zabití, protože to byl normální parazit. Některé scény nepostrádaly napětí - boj s vodou, pokusy o útěk či snaha spustit alarm, ovšem konec to zazdil. Nějaká katarze? A nevylepšily to ani mezititulkové scénky. Nakonec máte pocit, jako byste sledovali jeden střípek ze života psychopata. Snadno zapomenutelný kousek, kdy i pozdější Open 24 Hours je o něco lepší. 2,5* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Snímek se natáčel ve Winnipegu v Kanadě. (Yardak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno