Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem tušil. Konina největšího kalibru, která se zahraničnímu originálu kvalitativně nepřibližuje vystupujícími a už vůbec ne naprosto nevhodnou až trapnou porotou. A navíc nesnáším ten humbuk kolem show, která už řadu let běží v Anglii. Bohužel úspěch bude obrovský vlivem špatného vkusu tuzemských diváků a tak bude tato populární komerční televize (ano TV Nova je komerční) dále rejžovat na pořadech, které už jsou v zahraničí téměř zapomenuty. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Talentmánie, ani v rámci konkurencie (Česko Slovensko má talent). To, čo hodnotím, je spracovanie. A kým zmysel a existenciu konkurenčného projektu chápem, zlátanina, ktorú vysiela Markíza nie je hodná ani deravého groša, pričom do nej dobytčí diváci lejú prachy každý jeden týždeň. Snaha vyťažiť peniaze už zo semifinálového hlasovania, debilná porota (Habera sa mi už zunoval, Adelka je fajn moderátorka, ale nikdy som nepochopil, prečo hodnotí talenty, who the hell is Alena Šeredová? a odkedy si Troška po svojich režijných "perlách" môže dovoliť hlasovať v talentovej súťaži?) a vypatlaný kokot Mareš mi nestoja ani za minútu strávenú pri TM. Totálna strela vedľa. (15%) ()

Reklama

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Jen Tomáš Matonoha nějakým způsobem uchopil trapnost toho všeho...a co k tomu vlastně dál dodávat? Věčně rozněžněný Troška, ze kterého nedostanete argument, profi moderátor Mareš, který si plete dny v týdnu, velká pompa a hluboká žumpa. Pane Bože, kdy už bude s těmi klony Superstar, fikčními realitami a nezajímavými lidmi konec? Lepší si neodpovídat, stačí slogany. Nova - zažijte víc. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Veľký veľký odpad. Priznám sa, že v prvý večer Talentmánie a Česko Slovensko má talent, som si vybral neodskúšaný projekt Markízy a Novy a to z dôvodu, že mi ako komerčné televízie prídu lepšie ako Prima a JOJka- vysielajúce programy nevhodné pre osoby s IQ väčším ako 80. A urobil som chybu. Talentmánia je totižto hrozná už od základu- logo, čudné páky (navyše len dve), divácke hlasovanie, malé štúdio namiesto divadla, nesympatická porota (Haberu mám síce ako speváka rád, ale odkedy má krízu stredného veku ala Hank Moody, jeho vtipy sú na úrovni puberťáka), umelý a trápny Mareš, ktorý je bez Adely stratený a hlavne na prvý pohľad otrasné "moderátorky", ktoré boli predstavované štýlom "a na každú reláciu sa budete pozerať na iný kus ženskej. S číslom jedna je to...". O iných kvalitách, ktoré by nesúviseli s niektorou časťou ich tela, ale reč môže byť len ťažko. Už len ich zmysel pre "humor" bol tak vycibrený, že sa každá osoba v našej obývačke cítila trápne a s hlavou v dlaniach ticho šomrala "Bože, nie, prosím...". Normálne by som asi odpad nehodil hneď po prvej časti, ale keďže si touto reláciou neplánujem naďalej skracovať život- zbohom! Po skončení show: kvôli niektorým talentom zvyšujem na 1 hviezdičku. Inak ale show ako taká stojí stále za odpad! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Show 5/10/// +někteří soutěžící byly opravdu skvělí (Dominik Turza, Matůš Pišný a můj favorit Alena Smolíková a fenka Keysi), jednoznačně povedené finále, Palo Habera v porotě, systém vyřazování (stylem turnajového pavouka) -přeslazený úvodní večer, to bylo něco naprosto otřesného, ke všem něžňoučký Zdeněk Troška (to se bojí říct kritiku?), Novácký vlezlí a vtíravý útok na diváka, obrovské množství reklamy, otřesný, trapný, zarostlý a všude se vtírající Leoš Mareš (a kde jsou ty moderátorky, které se rvali o post moderátorské dvojky? Od castingu jsem o nich neslyšel), mimochodem Leoše nejvíc setřel jeden soutěžící (klaun Pupa) se slovy "musíš na mě pořád šahat", z toho jsem nemohl :DD, jinak co tam dělal Genzer a Suchánek? Kdybych chtěl koukat na ně, tak koukám na jejich pořad/// Hned od začátku mi bylo jasné, že tady je něco špatně. A ono toho bylo špatně víc. Kdyby mě takovéto soutěže nezajímali víc než je zdrávo. Nebo jinak to řeknu, kdyby se do soutěže nehlásili zajímavý soutěžící, tak tento pořad ihned ignoruji. Naštěstí stačilo ignorovat jenom porotu a jednoho trapáka a dalo se na to celkem dívat. No nic nebudu to dál rozebírat, napsal bych toho ještě hodně negativního. Jen doufám, že další "ročník" této soutěže nevznikne a teď mě omluvte jdu si opět na YouTube pouštět ty nejlepší videa ze soutěže :§)/// Celkem 40 %/// ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama