Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Relativně zábavná show, jejíž největší síla tkví v samotných soutěžících, které se rozhodla NOVA upřednostnit před tím ostatním. Místy to sklouzne k nesmírné tuposti a patosu, Alena Šeredová je neustále mimo mísu (a upřímně, ani tím vzhledem už to nezachrání), Miro se zmírnil a skvěle se doplňují z Banášovou a Troška je překvapivě snesitelný. Leoš, byť ohraný, je furt Leoš a dokáže pobavit a překvapit. Celkově vzato se na soutěž vyplatí dívat jen kvůli zajímavým talentům a občasným vtipným hláškám, celkově však lepší na Novu přepínat jen o reklamě. Kdyby na to koukal jako nedělní "hlavní program" asi bych hodnotil ještě níž, jako doplnění je to ucházející. (50%) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

obecně nemám moc realityšou v lásce, tahle talentmagória to jen zase potvrdila... tu a tam člověk narazí na nějakou zajímavost, ale věnovat sledování takovýho času nebo snad nedejbože ještě peněz (ano, o to jde asi především), to fuck ne. navíc tady nejde mluvit ani o nějaké originalitě či skvělém moderování, prostě jen tvorba ovcí z diváků a pečení sledovanostních koláčů. 20% ()

Reklama

wampilenka

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit, neboť jsem viděla jen 15 minut a navíc zdejší odpad je příliš vysoké hodnocení. K těm patnácti minutám: Holka na vozíčku "recituje" svoje básničky o tom, jak by chtěla chodit a jak má ráda svou sestru. Z jejích básní je zcela zřejmé, že talent (jakkoli související s poezií) nemá. Porotce i diváky dojme k slzám. Ti ji, citově vydření až na kost, pustí do dalšího kola. Co to bylo?! Nevěřila bych, že můžu televizní kultůru nenávidět takovým způsobem jako teď. Do smrti mě bude strašit plačící Troška (a ostatní zrůdy), kterak se vyjadřuje k jednoduchosti (a "pěknosti") zaznivších básní. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

To, že je někdo "talent", by mělo vycházet z předpokladu, že se nikdy neučil hrát na housle v hudební škole, ale přesto to skvěle umí, nikdy nechodil do taneční školy, ale perfektně tančí, nikdy veřejně nezpíval a přesto svým vystoupením strhne davy. Ovšem do soutěžích takovýchto talentů se přihlašují jen lidé, co chodí od dětství do kroužků a jejich "talent" se od nich očekává. Do takových pořadů by se měli hlásit skupinky lidí, kteří si jen tak z hecu složili skupinu z kamarádů a zjistili, že něco skutečně umí a jde jim to dobře, ne skoro profesionální artisti z cirkusu, kteří to dělají jako obživu. Až to někdo vyhraje tak co? Stejně po něm za měsíc pes neštěkne, stejně jako po všech Superstar, tak proč se tím zatěžovat :) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Talentmania" je prehliadka cirkusantov, podivínov, extrovertných magorov, amatérskych, nesebekritických spevákov, tanečníkov, exotov a všemožných ďaľších individuí, čo sa ochotne strapňujú pred televíznymi kamerami a pochydernou porotou, ktorá hodnotí ich výkony. Jej zloženie: Zdeněk Troška - režisér tých najstrašnejších filmových odpadov, čo boli kedy v Československu natočené. Pavol Habera - socialistický, pop-rockový spevák, čo sa posledné roky živí najmä vysedávaním v porotách, kde má dokonalý priestor na svoje povýšenecké mudrovanie. Adela Banášová - Na Slovensku vládne momentálne, pre mňa nepochopiteľná, Adelománia. Banášová strčí ten svoj veľký nos všade, kde zacíti tučný honorár. Štvoricu porotcov uzatvára mne takmer neznáma Alena Šeredová. Až taká šeredná síce nie je, ale rozumu moc nepobrala. Oni majú z tej kopy hnoja vybrať najväčší talent. Márna snaha – odpad! ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno