Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Po neskutečné sračce "Megažralok vs. obří chobotnice" , přichází ještě větší sračka (ano opravdu je tomu tak) v podobě "Megažralok vs. crocosaurus" . Já vím je těžko k uvěření, že první díl něco překoná, ale opravdu se tak stalo. Hoši z Asylum si mohou zatleskat a bouchnout šampaňský a připravit se třeba na dalšího "Megažraloka vs mega něco" . Podobně jako v jedničce není divák ušetřen otřesných herců s ještě otřesnějšími dialogy, neskutečných kulis a naprosto nepochopitelných animací dvou naprosto neuvěřitelných zvířat. Navíc, ale tentokrát divák získá i bonus - a to naprosto nehoráznou nudu. Jednička byla dno kinematografie, ale byla zábavná, dvojka není ani to, a na dně zůstala. Mimochodem oživnutí zvířat v jedničce bylo hodně utopistický, ale to co se děje ve dvojce, to už nemá obdoby. Scénář asi psalo 6ti leté dítě, jinak si to nelze vysvětlit. Ubohé, trapné a nudné. 0 % Shit ! ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Nejdřív porazil digitální chobotnici, teď nakopal do prdele digitálního crocosaura. Kdo ho vyzve příště? Já to vím, já to znám, každopádně buďte si jistí, že ať to bude cokoli, bude to digitální, bude to přehnaný, budou tam famózní herecké výkony hvězd jako na oskara nikdy nenominovaný Brandon Slagle či nikomu neznámej Jose Rosete. Jak jsem mohla bez těhle lidí dodnes žít? Umí minimálně tolik obličejových grimas jako Fén-Nominální Stývn Segalů a to už je co říct. Teď upřímně...ani nevim koho tam kdo z nich hrál, ale chtěla jsem být první osoba co je v životě zmínila v komentáři. Myslím, že větší chvilku slávy na CSFD nikdy neměli a teď je díky mně, zná každej kdo si to přečte. No není to skvělé? Jop..Není ()

Reklama

J. T. Kirk odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se o tomto počinu proti přírodě dozvěděl poprvé, bylo to když jsem se dodíval na Mega Shark vs. Gigant Octopus, tak jsem nevěřil vlastním očím. Robert Picardo v takové blbosti? Bože Roberte, prober se!!! Hrál jsi nejlepší postavu na palubě Voyageru (Star trek Voyager) a teď bereš takovéhle podřadné role v takových sračkách? No je to škoda, ale pojďme se podívat na zoubek "filmu". Samozdřejmě, že se hercům ani herci říkat nedá. Ne proto, že by se snažili, ale hraní jim prostě nešlo, ale tu není ani náznak nějakého snažení. No prostě stejné, jako u všech těchto filmů. Abych pravdu řekl, měl jsem radši tu chobotničku, krokodýl je debil. Vlastně jediný kdo v celém tomhle veledíle uvažuje normálně je tek krokouš a náš kámoš žralůček... No prostě i když jsem se snažil úplně vypnout, nepřemýšlet a jen na to čumět, tak to nic nepomohlo. I ta mucha co mě prolétala hlavou (tam kde bývá normálně mozek.. já jsem si ho vyndal, aby byl můj pokus co nejlepší) pochopila, že je to naprostá blbost a donutila mě si dát mozek z5 a trpět. Pro vás pro všechny, kteří ste to JEŠTĚ NEVIDĚLI tu mám zprávu: pokud možno, tak se na to vůbec NEDÍVEJTE a pokud není jiná možnost, tak se OŽERTE a celou dobu se ŘECHTEJTE!!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V posledných rokoch vznikol nový druh nízkorozpočtových, béčkových horrorov. Osobne som si ich zaškatuľkoval ako "versus monster movie" alebo "vs.monsters". Ide o filmové súboje gigantických zmutovaných zvierat. Videl som duel "Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Megakrajta vs. Gatoroid", "Varan vs. Kobra" a teraz som zhliadol aj titul "Megažralok vs. Crocosaurus". Všeky tieto filmy majú hlúpy scénar, hrajú v nich príšerní herci a digitálne triky sú viac ako úbohé. A predsa si to raz za čas rád pozrem. Ani neviem prečo. * ()

Davedd 

všechny recenze uživatele

Jasně je to mizerný film. Ale snad nikdy ve mě žádný jiný nezanechal tolik, aniž bych to předem čekal. Neuvěřitelné hlášky s jadernými střelami, výbojem z elektrárny a tragické herecké výkony. Chybí sice žralok skákající po letadlech do atmosféry, ale celek bavil více než předchozí díl. V kategorii mizerné filmy, naprosto geniální film. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní hrdinovia si nie sú nejakú dobu istí, či vajcia, na ktoré narazili, sú žraločie alebo krokodýlie. Táto otázka je však bezpredmetná, nakoľko vajcia žralokov majú mimoriadne zvláštne tvary a na vajcia, aké kladú plazy (teda aj krokodíly) sa vôbec nepodobajú. Každý, kto má aspoň základné znalosti žralokov, by okamžite vedel, že im vajcia nepatria. (ČSFD)
  • V jednej scéne je žralok označený za druh Carcharodon megalodon. Megalodon však nemá rodové meno Carcharodon, ale Otodus, prípadne Carcharocles. (ČSFD)
  • Rovnako ako v iných filmoch podobnej kvality, ani v tomto nedokázali tvorcovia udržať konštantnú veľkosť digitálnych monštier. Zatiaľ čo v úvode je hlava krokodíla len o trochu väčšia než človek (tak, aby sa mu akurát zmestil do papule), neskôr je zmienené, že má dĺžku 500 metrov a je dokonca rovnako veľký ako budovy. (ČSFD)

Reklama

Reklama