Reklama

Reklama

Kung Fu Panda slaví svátky

(TV film)
  • USA Kung Fu Panda Holiday Special (více)

Blíží se oblíbené zimní svátky plné ozdob, tancování a jídla. Vyhlášený pandí jedlík Po se nemůže dočkat, až se svým otcem bude moct opět pohostit báječnou nudlovou polévkou své přátelé z celé vesnice. Jenže letošní svátky budou muset proběhnout v jiném duchu. Po se stal novým Dračím bojovníkem, jehož povinností je organizace zimní hostiny pro mistry kung-fu ze všech provincií. Legendární hostina v Nefritovém paláci představuje vrcholně dokonalou a kultivovanou událost, která vyžaduje přísnou etiketu. Dokáže Po dostát svým povinnostem bojovníka, když srdcem tíhne k oslavám ve společnosti svého milovaného otce a přátel? (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

Shredder 

všechny recenze uživatele

Nenapadity, otravne moralizujuci a hlavne citelne strojeny kratas od DreamWorksu, ktory pokracuje v tradicii vianocnych specialov ich uspesnych animakov. Shrekoleda aj Stastny a vesely Madagaskar sa mi vsak pacili o stupen viac, lebo som sa pri nich naladil na sviatocnu atmosferu, co sa mi vsak pri Kung Fu Pande situovanej vo vychodnej kulture nepodarilo. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Odpad to určitě není, rozhodně je to lepší jak prima vařečka a tak se nedá jit na méně jak na 2 hvězdičky. Tak proč tedy dávat 3 hvězdy? Kvůli sebevražednému králikoj, i když to zní morbidně. Nezemřel a tak jeho vesnice měla Happy end. Jako krátký animovaný film dobré, ale i tak něco tomu chybělo, takže zůtávám u průměru 3 hvězdiček. ()

Reklama

Herráček 

všechny recenze uživatele

Je to mnohem víc podobné samotné Kung-fu pandě, než o rok starší kolego... A to včetně toho, co se mi na celovečerním filmu nelíbilo... Ten příšernej amerikanismus... Začínám se bát, že většina filmů z Jackem Blackem jsou dost nedůstojné pokusy o komedii a pokud se tomu kdokoli pokusí dát myšlenku, dopadne to tragicky... Jedno obrovské pozitivum však vidím v sebevražedném králíkovi... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +bezvadná animace postav, známé postavy a prostředí, vánoční hudba a vánoční tématika -jenže to už tu párkrát bylo/// Nějak mě některé animované kraťasy neohromují. Zde je sice krásná vánoční nálada a poselství, že být na vánoce s otcem (rodinou) je nejdůležitější, ale chybí mi tu víc humoru, připadá mi to jednoúčelové./// Celkem 65%/// ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Po Shrekovi vánoční koledě se rozhodly natočit vvánoční speciál i ke skvělé kung fu pandě a nebylo to hrozný.Mě se to docela líbilo možná by nebylo špatný kdyby to natočili delší, ale byl to jen speciál tak se nemůžeme divit.Mě se to však docela líbilo, bylo to stejně vtipné i dobré, tak co?Já se bavil dobře.75% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama