Reklama

Reklama

Novinka Roba Zombieho nás zavede do současného Salemu, jehož obyvatele navštíví démonický, 300 let starý sabat čarodějnic. Jak sladká bude pomsta za kruté masové upalování z konce 17. století? (ČSFD.cz)

Diskuze

Lenina666

Lenina666 (hodnocení, recenze)

No nic moc, čekala jsem že to bude lepší. Aspon,že je ta jeho maželka sympatická. Takže 2* za Sheri Moon. Nejvíc se mi od Zombieho líbil film Vyvrženci pekla.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

S.Quentin QUALE

Asi jsem od toho čekal něco jinýho. A Zombie není sračkař, jen poslední dobou jako třeba Halloween sere jak to jde. A Ale Dům, El Superbeasto jsou dost dobrý filmy.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

líp by udělal, kdyby zfilmoval ten Grindhouse: Werewolf Woman SS.. . tam by z toho mohl udělat dobrou uchylárnu německých jednotek v čele se Sheri Moon...

na příspěvěk reagoval JohnMiller

S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE (hodnocení, recenze)

Je to dobrej film. Chápu ty, kteří ho označují za sranec, ale nechápu, co od Zombieho čekali....a tudíž proč se na něj vůbec dívali. Asi potřeba dát něčemu konečně neobvyklému Odpad!.....

na příspěvěk reagoval Campbell

LV.Helter

LV.Helter (hodnocení, recenze)

Lords of Salem bolo vyvrcholenie všetkých zvratených snov Zombieho, takže kto nemá napozeranú jeho začiatočnu filmografiu (Dom tisícky mŕtvol), tak sa pri tomto filme popáli.:)

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

Seamus1

Nechcem nikoho uraziť ale podľa mňa mnohý čakali nejakú tupú vyvraždovačku a musím sa priznať že aj ja. Prekvapil som sa keďže mám rád Artové filmy. Ale ten kto ich rád nemá dal odpad!

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

scénář sračka... Zombie asi fakt už zmagořil... nuda o ničem... velké zklamání... v tom filmu nebylo nic napínavého a zajímavého... průser... 2* za Sheri Moon, prostě na to, že má 43 let, tak vypadá nádherně, takovou holku mít doma, tak ji nepustím 30 let z postele :D

na příspěvěk reagoval JohnMiller

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Má jen malou roličku, při nákém flashbacku jak upalujou ty čarodějnice............... tuším........

na příspěvěk reagoval Sfinkter

BlackTom

BlackTom (hodnocení, recenze)

Bruca Derna som vo filme akosi nenašiel, zato však vo výpočte hercov chýba Bruce Davison, niekto si to zrejme zamenil :P

Zimcik4

Zimcik4 (hodnocení, recenze)

Na tenhle  film jsem se těšil od té doby co bylo zveřejněno že se vůbec natočí....Právě sem se dodíval a podle mě je to Robův nejhorší film.Není špatný , ale čekal jsem uplně něco jiného než jsem dostal , film je těžký k pochopení a po prvním shlédnutí si budu pamatovat hlavně to když poprvé pustili vinyl od The Lords a pak až jak tam hraje Mozart... film není špatný ale čekal sem víc.

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Eh Robe, tak tohle mě zklamalo neuvěřitelnám způsobem. Rychard Lynch, Billy Drago, Udo Kier, Michael Berryman, Sid Haig, když už sem viděl ty postery tak sem myslel že teda budou mít větší prostor než jen pár vteřin. Asi tady zařádily střihačské nůžky a to pekelně. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

oLí

Myslím že ne, možná tak na konci titulků. A v pořádný scéně? To by ten film musel nějakou mít:-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama