Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco pro fandy technického hokeje hraného vesměs bez rukaviček. Sice si užijí víc krve, než puků zatoulaných do sítě, ale toho hodného, slušného a krvelačného kluka je třeba povzbudit, aby byl připraven na to, až se mu před bušící pěstičky postaví rolba nebo nějaká ještě zákeřnější obluda. Musím se studem v oku přiznat, že jsem se bavil, ač si z hokejových utkání obvykle pamatuji spíše výsledky než počty vyražených zubů. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

O tomto prírastku k filmom s hokejovou tématikou som sa dozvedel iba nedávno. S.W. Scotta veľmi nevyhľadávam, ale bitkár L. Schreiber v hokejovom drese...tak to beriem. Pokiaľ sme pri hokeji, krvavých bitkách a "chytrých" výrokoch hlavného hrdinu, je to pomerne sranda. Akonáhle chceli byť tvorcovia veľmi "vtipný" automaticky do toho primiešali trápne reči o sexe a grimasy s vyplazeným jazykom. Túto zbytočnú vatu mal na starosti J. Baruchel. Od prvého nástupu na ľad v ženských korčuliach ma film chytil a príjemne som sa bavil. Krvavý záver a vybitý zub sa dokotúľal k štvrtej hviezde. Pre hokejových fandov povinnosť. 70%. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrý film. Líbil se mi tam ten přehnanej důraz na bitky, rukavice dole a boxerskej postoj, jak v nějakym NHL 2001. Sean William Scott je ve vážnější roli výbornej a hrozně nařáchlej. Navíc tam celej film strašně dostává a ke konci má už tu držku solidně zdeformovanou :) Je to ale v podstatě i romantickej film, prostě nenáročná pohodovka. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Zábavná příjemná hokejová řežba, jak ji možná neznáte. Film má několik pěkných scén, které jsou pěkné vymyšleny a zpracovany, jako třeba závěrečná rvačka. Ross "Boss" Rhea mi trochu připomněl Jaromíra Jágra. Ne agresivitou, ale profesionalitou. I když je film inspirovan reálnou skutečnosti a na konci můžete vidět záběry z hokejové kariéry autora předlohy, tak bohužel je to celkem jen za velmi silné tři hvězdy. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to taková nenáročná sportovní ptákovina, která spíš působí chvílema až jako parodie. Sice je to údajně inspirovaný skutečností, ale to bude tak 10% skutečnost a 90% výmysly. Já jsem se u toho pobavil, takže účel byl splněn. Navíc tam padlo několik opravdu brutálních hlášek (např. "Buď tvrdej jako teploušský porno.") a překvapivě mi ani moc nevadilo nějaký to řešení vztahu hlavní postavy a jeho čubky, co měla xicht jak meloun. To třeba ve filmu Slap shot s Newmanem to tahle vedlejší dějová linie dost pohřbila... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Fiktivní postava Xavier LaFlamme (Marc-André Grondin) má ve skutečnosti představovat kanadského hokejistu Krise Letanga. Jmeno LaFlamme bylo převzato od Letangovy manželky Catherine Laflamme. Filmový Ross Rhea (Liev Schreiber) je ve skutečnosti kanadský hokejista John Scott. (mirakom)
  • Film byl natočen na motivy knihy "Goon: The True Story of an Unlikely Journey into Minor League Hockey" od Adama Frattasia a Douga Smithe. Záběry ze Smithovy hokejové kariéry je možno vidět během závěrečných titulků. (Zdroj: ČSFD)
  • 4. nejlepší hokejový film podle WatchMojo.com. (will_hunting)

Reklama

Reklama