Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

HaiWithLove 

všechny recenze uživatele

dva plusy se v tom najít dají: sountrack, prostředí rakouských hor..(začínám přemýšlet o třetím plusu za Billa Nighyho) Toť vše, bohužel. Slizounek Chuck Bass mi nic neříká. Chvílema neuvěřitelně trapné. Vcelku tuctové. Jediný dopad, kterej na mě film měl je to, že se teď těším na zimu ještě víc než předtím. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Jako obyčejná a docela milá romance s léty prověřeným námětem to funguje, vždyť ono si to ani na nic jiného nehraje, což je moc dobře. Hlavní dvojice se k sobě skvěle hodí, protože Felicity Jones má krásu a Ed Westwick zase charisma, vedlejší role taky nejsou žádný propadák a na Alpy se krásně dívá pořád, takže i když nejsem nijakej moc velkej fanda zimy, Holka s prknem docela potěšila. ()

Reklama

mpet 

všechny recenze uživatele

Aby se to dalo označit za komedii, muselo by to být aspoň trochu vtipné. Těch pár náznaků vtipu, které jsme tu mohli vidět byli více či méně ubohé a tak bych tento film jako komedii rozhodně neoznačoval. Co se týče zápletky, tak ta mě rozhodně neuchvátila, ale to jsem ostatně taky nečekal. Jediným světlým bodem je prostředí a občasné triky na prkně (bohužel jich je žalostně málo). Kdyby přidali trochu víc kaskaderských kousků na prkně hodnotil bych lépe, ale takhle to pro mě bylo spíš velké zklamání. Dvě hvězdy za prostředí a za těch pár kousků na prkně. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tento film má tri veľké plusy. Má úžasného neprekonateľného herca Billa Nighyho, ktorý zlepší každý film aspoň o 20%. Má nádhernú Felicity Jones, ktorá je príjemná mladá herečka, vôbec nie je okukaná, má zaujímavý spôsob hrania, takže si ho zapamätáte. A napokon má Eda, kt. je jednoducho pastva pre moje oči a uši. Ani jeden z vybraných hercov nekazí dojem z filmu, nikto nie je naviac. Vidno a citeľne, že ide o film produkovaný Britmi, chýbajú totiž tie typické americké vtipy, ktoré mi lezú už na nervy. Čo sa týka filmu samotného, kvalitné rozhovory často nenájdeme, chyba scenára, kamera je niekedy akoby nerozhodná(tento výraz sa mi páči), nevie sa akoby rozhodnúť, čo a ako bude točiť. Hudba priemerná. Jedná sa teda o príjemnú komédiu, ktorej presný chod viete hneď keď sa pozriete na prvé tri vety obsahu. Aspoň pri tom nemusíte nadarmo premýšlať. Pre mňa takých príjemných 60% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Modifikovaná Popelka. Kromě toho, že klofne prince, tak vyhraje ještě závod na sněžnym prknu. Ale tak koukalo se na to docela dobře, protože Felicity Jones umí hrát, občas se tu mihne anglická suchařina a je tu Billy Nighy. Kdybych měl nějakej vztah k tý nesmyslný činnosti jezdit ze zasněženýho kopce dolu, užil bych si to třeba víc. Ale i takhle se jedná o lehkej nadprůměr, kterej neurazí. 60% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Ed Westwick šiel do natáčania ako už skúsený lyžiar, lyžoval od 12 rokov, ale nebol trénovaný na snowboarde, mal za sebou iba jednu lekciu. (Arsenal83)
  • Tamsin Egerton zobrala úlohu Georgie kvôli kvalite scenára, najmä kvôli žartovaniu medzi Georgiou a Kim, no a zároveň si chcela zahrať s Felicity Jones. To sa jej nakoniec splnilo, hoci mala obavy, pretože jej postava prišla podobná postave Chelsea, ktorú hrala vo filmoch Sexi internát (2007) a Kolej Sv. Trajána 2 (2009). (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Sankt Anton am Arlberg v Rakúsku a v Garmisch-Partenkirchene v Nemecku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama