Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál priamo naväzuje na film Zkazená mládež z roku 2007 a opisuje osudy študentov, ktorí prežili masaker. (slavo_held)

Recenze (66)

Nach 

všechny recenze uživatele

Dokonalý, ucelený obraz dění po tragédii, která nastala v závěru původního Klass. Každá epizoda přichází s originální zápletkou, jejíž celek je úzce svázaný s prvotním snímkem. Pár epizod je sice slabších, ale kompletně se jedná o výtečné dílo, které by se mělo i s filmem povinně promítat na školách. Nejlepší epizody: jedna, čtyři a sedm. Poslední epizoda navíc dává původnímu filmu zcela nový rozměr. Prostě doporučuji. 84% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Opět dost dobře zahrané, ale poněkud zbytečné pokračování. Některé epizody mi přišly jako jedna velká výplň, některé zase až moc depresivní. Nejlepší epizodou je rozhodně ta poslední, jež pojednává o soudu Kaspara a která je hlavně o trochu pozitivnější. Rozhodně doporučuji shlédnout a pátou hvězdu nedávám kvůli tomu, že by byla kvalita nižší. To rozhodně ne, avšak mám pocit, že je to trochu navíc. Každopádně víc takových snímků, už dlouho mě něco tak emocionálně nerozsekalo! Velké plus za přenádherný soundtrack. ()

Reklama

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Trieda - Život poté, sa mi ako celok hodnotí ťažšie, pretože niektoré časti boli zaujímavé a držali tempo. Iné naopak išli mimo mňa a môj záujem upadal. Veľké plus je výber hercov, kde sa mi páčila rôznorodosť. A záverečná pieseň si ma doslova získala. Slovami i hudobným prevedením. ++++Klass- Elu parast a téma, ktorou sa zaoberá, svoju hodnotu rozhodne má a dali by sa o ňom viesť krásne diskusie. Za mňa odporúčam,  oplatí sa vidieť. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem na doporučení jen poslední díl, jako ten, který za něco stojí. Ta romantika to kazila, ale vzhledem k tomu, že 7.díl má stopáž hodinu 20 minut, tak tam něco navíc být muselo (navíc to nepůsobilo moc reálně, ale i taková událost v 1% případů může nastat). Přestože je to seriálové pokračování, tak ten díl, který jsem viděl své opodstatnění má. ()

Mafian 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si vyjel trestní zákoník, abych zjistil jestli by u nás mohl člověk dostat podmínku za organizaci a provedení masové vraždy několika mladistvých. Estonský soudní systém, který dá stejný trest obyčejnému sexuálnímu násilníkovi, je lepší než ten americký, to vám povím. První díl byl fajn, zbytek ušel a ten závěr podrývá celovečerní film. ()

Zajímavosti (3)

  • Laine Mägi, která ve filmu ztvárnila roli třídní učitelky, je matka Mikka Mägiho, hlavního ze šikanátorů Paula. (Maty.tekk)
  • Kaspar (Vallo Kirs) má v siedmom dieli na kľúčoch prívesok s podobizňou Marylina Mansona. (metal.storm)
  • V 6. epizodě se ochrnutý Toomas Sinijärv (Joonas Paas) doma ve svém pokoji vybourá na vozíčku. Když mu následně pomohou rodiče, tak Toomas pohne nohami. (ČSFD)

Reklama

Reklama