Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Druhý díl deníku si udržel stejnou úrověn jako ten první i když ho režíroval někdo jiný. Viděl jsem oba díly ve sletu po sobě a nic se nezměnilo. Gregovi problémy jsou pořád stejné a jeho jediným snem je být oblíbený. U filmu jsem se opět bavil i když je určený pro dětské osazenstvo. Koukám,že scenáristi už plánují třetí díl,tak jsem zvědavý. Celkově 50% ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Pohodová nenáročná záležitost, která je ale opravdu vtipná. A vůbec nevadí, že jde o jednoduchý nijak sofistikovaný humor, protože to akorát zapadá do příběhu kluka ze základky. Ten se potýká se školou a se svými bratry, potažmo celou rodinou. Kořením snímku a tím, co vás udrží ve střehu, jsou právě ty úsměvné situace, protože o hudbě nebo hereckých výkonech nemá moc cenu dumat. I když Steve Zahn v roli otce byl místy kouzelný. 60 % Oblíbená část- představa rodinné kapely ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Série fiktivních deníků nepochopených dospívajících dětí se od dob Adriana Krtka nějak rozmohly. Tahle je další z nich. U nás ze série autora Jeffa Kinneyho, který si knihy i sám ilustroval, vyšlo celkem šest knih. A stejně jako u deníků od dalších autorů, kteří se snaží navázat na britskou klasiku, byly i Kinneyho knihy zfilmované. Námětů je v posledních desetiletích málo, když nepočítáme komiksy, tak se sáhne i po tomto. V podstatě jde o sled scének, jak se dějí dvanáctiletému klukovi z běžné americké středostavovské rodiny se starším bráchou a tříletým bráchou samá příkoří, ani ve škole nepatří mezi hvězdy, sem tam, spíše častěji, se objeví nějaký ten populární fekální fórek. Možná dopoledne v sobotu ve vysílání pro děti by to mohlo menší rozruch vzbudit, ale u dospělých se obávám, že by mohli mít strach o svou inteligenci. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Oproti Deníku slabocha rozhodně zlepšení. Těžko ale říct jestli se jedná o zlepšení v důsledku uvědomění si vlastních chyb z předchozího filmu nebo o silnější knižní předlohu (tu jsem samozřejmě nečetl). Každopádně děj je tentokrát koncipován spíše na sourozenecký vztah, než na ten přátelský. Hlavní představitelé Zachary Gordon a Devon Bostick (jako dva bratři) jsou průměrnými herci, kteří však své role dokáží ukočírovat. Rozhodně je na ně lepší podívaná, než na celý první film. Režisér David Bowers si je zřejmě vědom slabých stránek, které scénář měl a tak se je pokusil zaplácat různými dějově nesouvisejícími gagy, které někdy fungují, jindy jsou naopak přítěží. Přesto je deník malého poseroutky 2 o jednu třídu výš, než jeho prvotní film (Deník slabocha). Pro relaxaci je to film ideální. Pro hledání něčeho chytřejšího doporučuji poohlédnout se po něčem jiném. 60% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Neviem, asi som si na slabocha zvykol, dvojka sa mi vidí lepšia ako jednotka. Je to síce zábava hlavne pre mladšie ročníky, avšak ani tým starším nuda nehrozí. Milé, priateľské a láskavé... o tom, že byť žiakom na druhom stupni a mať staršieho bláznivého brata nie je žiadna sranda. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama