Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (162)

NJD 

všechny recenze uživatele

Zajímavý. Hlavním důvodem, proč jsem se na film kouknul bylo, že v něm hraje moje oblíbenkyně Jennifer Lawrence, která zde však byla naprosto zastíněna vynikajícím výkonem Felicity Jones. Takže místo utvrzení se v mojí platonický lásce k Jennifer jsem si našel nový prototyp ideální filmové holky - Felicity. Jestli totiž někdy byla nějaká holka ve filmu k sežrání, tak jedině ona v Like Crazy :) Na filmu samotném se mi líbila taková ta pohodovost, nenucenost a taky neklišoidnost. Prostě pokud si chcete pustit zajímavou a neprofláknutou romantiku, více co dělat... :) ()

Trisis odpad!

všechny recenze uživatele

Typický príklad artového plagiátorstva, bez citu pre umenie, či krádež. Ja byť producent filmu a režisér-scenárista v jednej osobe, vykydne do môjho filmu podobnú vlečku scenáristického trusu, žalujem ho za spreneveru financií štúdia. Vo filme nefunguje nič a pri pohľade na šesťdesiat päť percent na CSFD, mám pocit že na stránke nefunguje ani hodnotenie. Vždy keď si pozriem podobnú blbosť na základe relatívne vysokého hodnotenia, mám chuť napísať POMOvi, aby pridali na CSFD možnosť, dať si do ignore ľudí velebiacich podobné hnusy, alebo aspoň možnosť aby sa po prihlásení zjavovalo každému individuálne percento spriemerované zo spriaznených duší, alebo z jeho topky. Pomaly ale isto začínam chápať Verbala, prečo tu polovicu ľudí posiela do ústia ženskej trubice rodidiel... ()

Reklama

vykur! 

všechny recenze uživatele

I thought I understood it, that I could grasp it, but I didn't, not really. Only the smudgeness of it; the pink-slippered, all-containered, semi-precious eagerness of it. I didn't realize it would sometimes be more than whole, that the wholeness was a rather luxurious idea. Because it's the halves that halve you in half. I didn't know, don't know, about the in-between bits; the gory bits of you, and the gory bits of me. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela slabé a to mám ústřední dvojici velmi rád. Mám podezření na slabší režii, protože to námětem má co říct. A říct, že to nebylo herecky zvládnuté se nedá. Ubral bych artových momentů a zasněných kamer, které mi neseděli s kameramanem jménem Michael J Fox. 6/10 PS bude to mít mraky nasraných fanoušků a fanynek, co si budou chtít pustit fajn romanťárnu s tou kočkou ze SW a fajn sympatickým mrtvým klukem... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Porušení vízových podmínek a je z toho oceán vzdálenosti. V melancholii zabalená romantická záležitost, která si žije svým nenápadným životem a moc se neohlíží na to, co si všichni kolem myslí. Snímá dvě postavy, britskou vysokoškolačku a jejího spolužáka v Los Angeles. Jedna hloupá chyba je poznamená na další roky, kdy musejí být od sebe, míjejí se i scházejí, lezou do postele s jinými, snaží se posunout dál, zapomenout. Pojetí a styl, jakým je snímek zpracovaný, mi náramně sedlo, potěší i kvalitní hudba a herecké obsazení (nejznámější z ansámblu Jennifer Lawrence tu hraje druhé housle a ramínko na vyplakání), kterému vévodí přesvědčiví a civilní Felicity Jones a Anton Yelcin. Konec je nijaký (u mě spíš naznačující, že ono to nějak půjde), což je vlastně nakonec dobře!! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Film bol natočený lacnou kamerou Canon EOS 7D DSLR. (Sufferer)
  • Keď sa Annin (Felicity Jones) otec pýta Jacoba (Anton Yelchin), ktorá whisky mu chutí najviac, ten odpovie Laphroaig. Je to jednosladová škótska whisky, najčastejšie desaťročná. (sWONDER)
  • Režisér Drake Doremus ukázal hrubý střih filmu před uvedením na Sundance Film Festival svým bývalým studentům. (zuza99)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama