Reklama

Reklama

Love

Trailer

Někdy to slovo znamená lásku, někdy peníze. Ale nikdy ne obojí najednou. Bratislavští kamarádi Maťo a Tomáš si velmi dobře vydělávají kradením a vykrádáním aut. Bydlí spolu a nemají prakticky žádné starosti, neboť pohyb za hranicí zákona je pro ně přirozeným způsobem existence. Jenže ten dostane první trhliny, když se Maťo zamiluje do půvabné studentky Veroniky a začne vážně pomýšlet na konec zločinecké kariéry. Jako svou poslední společnou akci vykradou mladíci benzinovou pumpu. Jenže akce neproběhne zdaleka tak hladce, jak by měla. Pro Maťa to znamená definitivní vystřízlivění… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (403)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina Love.. přesto se mi to líbilo. Ale kuš, páčilo sa mi to! Ta dokonalá kombinace kriminality a čistého citu (ano, to slovní spojení čistý cit mi taky zní divně, ale jak jinak to nazvat..), všechno je uvěřitelné a v závěru dramatu jsem si málem hryzala nehty, jak to skončí. Proto uznávám Slovákům body za zpracování a přestože bych mohla vybírat hnidy, nebudu. Hlavní dvojice mi byla sympatická, při scéně v recepci jsem se bavila a představovala si, že takto vymetu s některými svými kunčofty (och kéž by!), zkrátka kus srdce jsem tu nechala, byť moje očekávání byly někde na prvním schůdku. Jen tak dál. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kroner se v komorním příběhu pokusil ukázat i temnější stránky života mladé generace.  Už jen kvůli rozpočtu a věku režiséra se tam najde řada much. V záplavě dementních komedií z vyšší střední třídy je to však právě on, kdo na československém rybníčku sklidil potlesk, protože to alespoň zkusil bez ohmatané šablony. ()

Reklama

harfuska 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre natočené tínedžerské dielo, ktoré ale vďaka slabému scenáru spadá do šedého priemeru. Akčné scény autíčkarov, okorenené hovorovou mluvou, boli dobre spracované a bavili ma. Ovšem vzťahová a internátna lajna boli o dosť slabšie. Naviac mnohé scény boli pritiahnuté za vlasy, čo vo výsledku vyznievalo komicky. Čo sa týka hereckých výkonov, tak sa našli aj svetlé momenty, ale vačšinou pôsobili amatérsky a kazili celkovú atmosféru. Aj napriek týmto nedostatkom si Kroner zaslúži pochvalu, pretože tým určite oslovil veľa mladých ľudí. Nabudúce by však mohol siahnuť po menej depresívnom scenári, lebo z tohto som akurát upadla do melanchólie. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Na Slovenské pomery nevídaný projekt. Síce naivný, nevierohodný, skratkovitý, ale nič lepšie pre teenegerov u nás nikdy nevzniklo. Mix čierneho humoru, drámy, romantiky a na konci prvky trileru nevyznejú trápne, motiváciu postáv chápete A "hviezdou" filmu nie je ani tak Kroner, Nemtuda či Svarinská, ale Jakub Gogál! ()

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Lóve je důkaz toho, že i v našich podmínkách je možné natočit moderně vypadající snímek od mladých tvůrců pro mladé diváky. Čistě z technického hlediska si zaslouží obdiv, protože podobně natočenou záležitost v česko-slovenském prostoru hned tak neuvidíte. K tomu si připočtěte uvěřitelnou romantiku, porci humoru a poměrně přesvědčivě zachycený život generace mladých sobců, pro které je největší hodnotou povrchní zábava a vlastní potěšení. Bohužel, jakýmkoliv vyšším ambicím podráží nohy slaboučký scénář, který vrší klišé na klišé a vkládá postavám do úst tak strašně umělé a rádoby dramatické dialogy, až to vyloženě bolí. Zradu všeho povedeného dokonává vyloženě dementní konec, který snad ani nejde brát vážně. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Vůz, kterým hlavní hrdinové ujíždějí před policií, je sportovní vůz K1 Attack, vyrobený v Čechách a upravený na Slovensku úpravci K1 Styling a Jk Design. Vůz má max. rychlost 250 km/hod a zrychlí z nuly na 100 km/h za necelých 5 vteřin. Policejní vozy jsou pak Volkswagen Golf V vyrobené v letech 2003-2009 v Německu. (JARDAHONDA)
  • Keď chlapci ukradnú K1-tku, pri príchode ku garážam neprší. No pri nasledovnej naháňačke s policajtmi v meste husto prší. (Johnny.ARN)
  • Pri nakrúcaní nahánačky K1 s policajtmi, sa za mostom Apollo stala nehoda a vodič K1 dostal akvaplaning. Pri náraze na obrubník odtrhol obidve nápravy a v ten večer bolo prerušené natáčanie. (-ondro-)

Reklama

Reklama