foto

Samuel Spišák

  • nar. 23.9.1992 (24 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa 23.9.1992. Ako 16- ročný si zahral vo filme Nedodržaný sľub, za ktorý získal na portugalskom filmovom festivale Festoria v meste Setúbal ocenenie pre najlepšieho herca. Hral aj v seriáloch Obchod so šťastím alebo Panelák. V roku 2011 sa predstavil vo filme Lóve.

Marcel "Marchelinko" Kušnír

Herecká filmografie

2014 Láska na vlásku
2013 Hořící keř
2011 Love
2009 Nedodržený slib
2008 Obchod so šťastím (TV seriál)
Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina
2009 Film o filme: Nedodržaný sľub (TV film)

TV pořady

2014 Festivalové minúty ARTFILM (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Celeste Buckingham - Love in Your Soul (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace