Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

MareT. odpad!

všechny recenze uživatele

Mě už došla trpělivost. Veškeré variace na PA už mi lezou krkem. Grave Encounters v pohodě, Tunel v pohodě, ale toto nebo Paranormal Entity to už prostě ne. Ukázka toho, že to není tak jednoduché pobíhat po lese, domě, sklepě či kde všude a zaroveň nenudit. Tady nejenže se budete nudit, ale nic vás ani nevytrhne z židle (nebo spánku) a ke všemu to hodí takovou pointu, která se do tohoto žánru ani nehodí. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Šílenost brutální sama o sobě strach šel nejvíc s labyrintu no já bych tam v noci nevlezl ani za boha. začátek je takový že hodně čekáte co kde a jak bude ale pak to začne akce strach a co přijde vás provádí zbytek filmu a konec aspoň pro mně hodně brutální takový jsem nečekal. Prostě šílenost tenhle sním hodně zajímavý a vydařený. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

V závěru španělské duchařské báchorce efekt nechybí a psychické zdrcení postav servíruje relativně přesvědčivě. Celkově však trpí obrovskou nevyvážeností. Všechno předtím je totiž amatérská slátanina téměř bez náznaku horrorového žánru. Dlouhou dobu je děj nulový, napěti nijak negraduje, scénář nenabízí žádné zajímavé detaily a mdlé postavy nejsou schopny vypustit jedinou zajímavou větu. Jen moje nezdolné sympatie k roztřeseným záběrům z ruční kamery mi brání dát filmu větší čočku. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Takže jsem vážně jediný debil, co tvrdí, že právě shlédl jeden z těch lepších FF filmů?? Zřejmě ano, když tady tak čtu ty všechny komentáře. Nechápu, co tady všichni brblají, že to je nudné - však právě o tom budování atmosféry to podle mě je hlavně v tomto žánru. Pokud by tu nebyly zdlouhavé záběry (tady například bloudění v bludišti), jak by tedy podle zdejších filmových odborníků a specialistů na kritiku měl správný horor vypadat? Já se tedy nenudil - naopak, máme tu standardní seznámení se se členy rodiny (tady musím podotknout, že působili všichni sympaticky,jako herci, což je někdy v těchto snímcích spíše zázrak), poté prostřední část filmu, kde dětští herci bloudí, kvičí a vzlykají (nutno dodat že tu jejich paniku sehráli fakt skvěle) a překvapivý závěr, který byl ale opravdu překvapivý, ať mi tu zase nikdo netvrdí, že to bylo předvídatelné. Celková stopáž 75 minut a někdo tady bude mlet o zdlouhavosti? FUCK OFF !......................moje hodnocení = 8 z 10. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Před lety zde celá rodina žila, nyní se sem vypraví strávit týden dovolené. Dospívající Cristian a jeho sestra July se obávají týdne nepřekonatelné nudy (s rodiči v jejich bývalém domě), a tak si s sebou vezmou dvě kamery, a vše pečlivě dokumentují. Hlavně procházky lesním labyrintem, o kterém se vypráví strašidelné historky, a kam mají od rodičů přísný zákaz chodit. Zákazy jsou ale od toho, aby se porušovaly. To si říkají minimálně do okamžiku, kdy v labyrintu naleznou zkrvavené tělo jejich psa... Prvních čtyřicet minut jsem se opravdu bál.... toho, že pobíhání teenagerů zarostlým labyrintem nikdy neskončí. Roztřesená kamera a zelené "peklo" působí docela nudně, zvlášť když se neděje nic jakkoliv strašidelného. Oproti tomu posledních dvacet minut jsem se bál doopravdy - roztřesená kamera a "zelené" peklo _v noci_ dostává rázem hororový nádech, a chvilkama jsem strachy zapomínal i dýchat. Samotný konec (posledních deset minut filmu) mne už dvakrát moc nebavil, na šokující překvapení už jsme tak nějak zvyklí, a předpokládám, že většina diváků něco podobného čekala už od začátku. Takže případným dalším divákům doporučuji prvních pár minut na seznámení s prostředím, a pak si užít poslední dvacetiminutovku - ušetříte tím spoustu času... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama