Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

carly 

všechny recenze uživatele

príjemný film, pri ktorom sa dajú stráviť fajn 2 hodiny. dejovo ničím výnimočný, ale príťažlivo natočený a s dobrým obsadením. trochu som na rozpakoch z tých posledných asi 7 minút, pripadali mi tam natlačené trochu nasilu. páčila sa mi Blythe Danne a malý huslista. postava Logana bola veľmi sympatická a Zac Efron s kukučom, ktorému na prvý pohľad dôverujú psy, malé deti aj panie v vo vyššom veku bol jednoznačne tá správna voľba. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Efron opět v roli sladkého hodného hezounka a v tomto případě dokonce i vyzrálého marináka! Příběh stojí na jednoduché zápletce, kdy marinák Logan na misi nalezne fotku ženy, díky které si myslí že zůstal na živu když jí nosil u sebe. Po ukončení mise se vrací domů s jediným cílem-najít ženu, vrátit jí fotku a poděkovat. Po dlouhé cestě se svým psem dorazí na cvičák kde dívku spatří, ale neví jak začít. Ona si myslí že přišel kvůli práci, kterou mu nabídne a Logan jí přijme! Ze začátku ho mají za podivína, když procestoval takový kus země, aby dělal pečovatele psů, ale postupně se ukáže že jeho přijmutí byl ten nejlepší krok.. Beth se do Logana postupně zamiluje a oblíbí si ho i její syn, který nemá moc uznání u svého otce, s kterým je jeho matka rozvedená! Exmanželovi začne přítomnost Logena vadit a spustí vlnu naschválů, aby je od sebe rotrhnul! Navíc Beth začne vyhrožovat, že pokud to s ním neukončí, zařídí si syna do své péče.. Ta stojí před rozhodnutím, které jí bud vezme člověka, který jí dal znovu jiskru do života a s kým se cítí štastná, nebo příjde o syna! Jak se nakonec rozhodne a co vše zaviní její ex policista, který najde fotku u Logena, kterou Beth dostala od svého mrtvého bratra?! 75% ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna 2x stavěná na romantické filmy, ale tenhle byl kupodivu hodně solidní.. Sice měl silnou příchuť cukrové vaty a dokonce i padouši zde jsou "perfektní", ale režie, kamera a kupodivu i herci (Zac Efron, Taylor Schilling a Blythe Danner) byli více než solidní.. Všechno bylo až nechutně ideální a prvoplánové, ale na rozdíl od ostatních současných amerických love story jsem silně "postrádala" kýč.. Opravdu řemeslně odvedená romantika.. Válečný hrdina, který je navíc pohledný, inteligentní, zajímá ho filosofie, umí hrát šachy a na klavír, je perfektní cvičitel psů, pracant a kutil, se rozhodne, že vyhledá tajemnou dívku z fotografie, která je sirotek, navíc svobodná matka, která má na krku psí hotel a starost o minifarmu, silně postrádá svého zemřelého bratra a v tajemném tulákovi nachází přesně jeho vlastnosti.. Roztomilá pohádka pro dospělé (asi spíš teda něžného pohlaví).. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Původně jsem plánovala nekonfliktní tři, ale: Film vrství klišé na klišé, dramatický oblouk vystaví na opravdu zvláštním základě (mám fotku tvého bratrance z Iráku, tzn. že jsem šmírák?), Zacovi traumatizovaného drsňáka, který přežil tři štace v Iráku, rozhodně nelze uvěřit a závěrečný zvrat, který mu otevřel cestu k milované Taylor Schilling, mě naprosto rozsekal - smíchy. Talisman se určitě nijak výrazně neliší od zbytku hollywoodské romantické produkce, nyní si však zahrává se seriozním vedlejším tématem (váleční veterání si hledají místo ve světě), zatímco hlavní příběh a vizuály ze všeho nejvíce připomínají Danielle Steele. (Však víte: všichni jsou krásní, sluníčko svítí, krajina je jako malovaná.) ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se toho, že to bude menší parodie na High School musical, když obsadili do hlavní role Efrona, ale nebylo třeba. Myslím, že to obstál docela dobře, ačkoliv občas působil hrozně nepřirozeně. Do scénáře mluvit nebudu, příběh byl vystavěn skvěle. Taylor roli zahrála úžasně. Myslím, že krásná romantika na večer v posteli. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Talisman je v pořadí už sedmým filmem natočeným podle knih Nicholase Sparkse a současně čtvrtým, který přivádí na filmové plátno Denise Di Novi. [Zdroj: nicholassparks.com] (Lolita)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse. (Alizze)

Reklama

Reklama