Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Scenaristicky těžce podprůměrná a předvídatelná věc, kterou tlačí ke snesitelnému průměru pouze našlapaný herecký ansámbl. Butler vládne, leč mnohdy ani jeho charisma nestačí, poněvadž vykastrované dialogy a nelogické chování postav nelze přebít šarmem či sebelepší řemeslnou prací. Hustota hollywoodských hvězd je zde doslova abnormální, avšak totéž lze říci o pozvolna dávkované tuposti, jež sice někdy ustoupí do pozadí, ale latentně je přítomna v každém slově a pohledu. Zbytečná romantická komedie dříve výborného režiséra, která vás sice neurazí, ale ani nezahřeje na duši (a tak možná na konci, ale zase je to trošku vykoupeno ťukáním si na čelo). Lhát si do kapsy však nehodlám, tudíž nebudu zazdívat, že jsem se - vědom si slabin snímku - celkem pobavil a hlavnímu páru fandil (synek je jedinou castingovou slabinou), ale mozek mi celou dobu říkal: "Slabé, slabé, slabé!" Některé věci nezměníš. 5/10! ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslela, že to bude jen další z průměrných a nudných romantických komedií, ale opak byl pravdou. Nejdříve jsem na to koukala v CZ dabingu, ale to jsem hned musela přepnout na originál bo se to v CZ moc nedalo poslouchat. Dějově to bylo fakt super, i když film nepřináší nic novýho. Výběr herců se povedl. Z Gerarda celý film vyzařovalo to jeho úžasné charisma. A hudba se mi taky moc líbila. A k tomu všemu můj milovaný fotbal ... to se nedá hodnotit jinak než kladně. Dávám 80%. ()

Reklama

Fisek 

všechny recenze uživatele

Tož průměrná romantická komedie s happy endem, která je naštěstí podána v zábavném obalu. Sem tam musí divák vytrpět hluchá místa, ale opravdu to muselo mít dvě hodiny? Třikrát se film zoufale nabízel ke konci a ono pořád nic. Dostat to do ruk já, tak z toho sestříhám 75-ti minutovku. Navíc film nedokáže diváka emocionálně provázat s hlavní dvojkou (otcem a synem), takže další mínus, a aby to nebylo málo, tak jako jediná postava se mi líbil Dennis Quaid. Znovu bych to vidět nechtěl. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nevím, mi to jako komedie moc nepřipadalo. Ani netuším, kam tenhle film mám zařadit, hodně věcí mi na něm vadilo, byl takový nijaký, myšlenka byla sice dobrá, ale ztvárnění jí neodpovídalo, zase na druhou stranu dalo by se najít pár světlých okamžiků, jako například konec nebo to když se rozhodl trénovat tým svého syna, ale pořád ty záporné převažují, proto musím nedoporučit, sama se na tenhle film už nepodívám. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mám rád romantické filmy a mám rád Butlera, ale Butler a romantické filmy = veľká katastrofa. Zápletka pripomína nedávnu komédiu Home Team. Ale tam sa tlačilo hlavne na komediálnu stránku a fungovalo to aj ako športový film. Toto je hlavne o zbližovaní Butlera a jeho malého syna a popritom si raz za čas spomenie, že by sa chcel dať dokopy so svojou ex. O zápas tu nejde a je jedno, či to tie decká vyhrajú alebo nie. Celkovo to je po každej stránke veľká nuda a zachraňujú to len všetky tie krásky vo vedľajších úlohách mamičiek tých detí, ktoré sa predháňajú v tom, ktorá z nich dostane do postele Butlera ako prvá. Aspoň tie scény boli vtipné a výber krások sa podaril na jednotku. Ale aj tak si to ale nadpriemerné 3 hviezdičky nezaslúži. Viac ako priemer na jedno pozretie to nie je. 5/10. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)
  • Po kritike a finančnom neúspechu režisér Muccino neskôr z toho obvinil zmätené zameranie filmu kvôli trinástim producentom, z ktorých „každý chcel iný film“, a tiež zlý marketing. (Arsenal83)
  • Film sa stal veľkým kasovým prepadákom, keď zarobil len necelých 28 miliónov dolárov pri nákladoch 55 miliónov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama