Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslela, že to bude jen další z průměrných a nudných romantických komedií, ale opak byl pravdou. Nejdříve jsem na to koukala v CZ dabingu, ale to jsem hned musela přepnout na originál bo se to v CZ moc nedalo poslouchat. Dějově to bylo fakt super, i když film nepřináší nic novýho. Výběr herců se povedl. Z Gerarda celý film vyzařovalo to jeho úžasné charisma. A hudba se mi taky moc líbila. A k tomu všemu můj milovaný fotbal ... to se nedá hodnotit jinak než kladně. Dávám 80%. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prvý americký film, v ktorom hral väčšiu úlohu futbal (ten pravý) a hneď prepadák. Navyše ešte bohužiaľ zaslúžený, lebo dej ničím neprekvapí, má problémy s fungovaním na romantickej úrovni a športová už nefunguje vôbec. Vedľajšie postavy sa objavujú a miznú podľa želania scenáristov, ale film tradične zabíja hlavne hromadenie žánrových klišé (a to, že sa postavy chovajú ako idioti). Niekomu to stačí, mne nie, ani slušné obsadenie v tomto prípade nepomáha. 4/10 ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Sice všichni nadávají na mnoho cliché scén, ale mě tento pohodový snímek bavil většinu stopáže (především první hodina je hodně povedená, kde těch šablonovitých věcí je ještě minimum). Hlavní devízou filmu je mnoho známých herců. Jinak snímek stojí zejména na Butlerovi a jeho fotbalovém projevu. Není to komedie, ale rodinný film s romantickým nádechem. Film mezi 3/4 hvězdami, poněvadž hlavní postava hrála za FC Liverpool, tak zůstanu ještě u 4 hvězd:o)). ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Roming představuje případ filmu, jehož jednotlivosti samy o sobě téměř nemají chybu. Nevšední scénář proplétá reálnou komediální cestu otce, syna a rodinného přítele za „předjednanou“ nevěstou s prvky národní báje, kterou otec neuměle sepisuje; tak složitá a přitom funkční struktura nemá v Česku dlouho obdoby.Režie je vynalézavá, zlehka neagresivní a současně, zejména v oněch pohádkových pasážích, opravdu nádherně stylizovaná. A herci se octli ve svém živlu. Od Vesničky mé střediskové se snad nezrodila dvojice tak zábavná a dojemná jako Labuda s Bolkem Polívkou, když se navzájem popichují nebo si „chlapsky“ projevují neohrabaný přátelský cit. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě však nerozesmála ani jednou. Hvězdné herecké obsazení naprosto nevyužité, ty dialogy, které postavám scénáristé vkládali do úst, byly doslova hrozné. Ani jedna postava si za celý film nedokázala získat mé sympatie, klišé vedle klišé, vlastně mě film dokázal otrávit už během prvních pár minut, ihned budete vědět, jak film bude pokračovat a samozřejmě jak skončí, protože to samé jste viděli už nesčetněkrát (ten vztah otce se synem mě otrávil neskutečným způsobem). Nepochopím, proč se scénáristé alespoň nepokusili film trochu okořenit, zvlášť s takovým hereckým obsazením, nebo dát tam alespoň něco hřejivého, vždyť tento stále dokola stejný koncept už přece nemůže zabírat. Naprostá ztráta času ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Projekt začal ako bejzbalový príbeh s názvom „Confessions of a Little League Coach“, ale neskôr sa šport zmenil na futbal. (Arsenal83)
  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)
  • Roger Ebert v Chicago Sun-Times pochválil výkon Jessicy Biel: "Jessica Biel v role Stacie si kradne film pre seba." Napriek tomu však herečka dostala nomináciu na Zlatú malinu v kategórii Najhoršia herečka vo vedľajšej úlohe. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno