Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Happens 

všechny recenze uživatele

Film příliš kladoucí důraz na překvapující zvraty, které mají od konce filmu nazpátek dávat zpětně smysl. Nicméně vytváří to chaotický dojem - což mi ale vyhovuje a naopak to podtrhuje mysteriózní atmosféru (jako Memento (2000)). Originál jsem neviděl, takže je mi jasné, že pro ostatní remake je jen další mandelinka na té vzrostlé bramborové nati originálu. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Veskrze nesnesitelná sračka, s krajně nesympatickými postavami (i obsazením). V nabídce Netflixu navíc nepochopitelně jen v příšerném českém dabingu, který to celé dokonale zabil. Podruhé bych se tomu obloukem vyhnul a už druhý den skoro nevím, o co tam vlastně šlo a jak to celé dopadlo, protože mi to je totálně jedno. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nizozemský remake viděl,ale je to skoro rok a já už si tento model úplně nepamatoval a tato verze se prostě naskytla,tak jsem naskočil po druhé strejné řeky.Nebudu lhát,že prostě náměť je skvělý.Ono je to celkově pořád stejný.Je to až fakt divný jak stejný film může vzniknout třikrát i vlastně se stejným režisérem a u dvouch verzí hraje Schoenaerts úplně stejnou postavu Filipa.To je doopravdy už hodně náhod.Vše jsem napsal jinak už u předešlé verze a tahle je škoda,že doopravdy kopíruje i to málo co jsem si pamatoval,snad i scény jdou pomalu stejně,ještě,že pár lokací je jinak,tedy ten bazén vypadá jinak:)Nizozemská verze byla první a popravdě tahle je zbytečně další,leč ve výsledku stejná.Možná proto dám procentem jiný numero.75% ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Minimálne erotický, v žiadnom prípade nie mysteriózny, pomerne dobre thrillerový a chabo dramatický zhluk pohyblivých obrázkov Erikom úplne skurvene zrežírovaný. Ono, čo sa dalo čakať od filmu, do ktorého medzi 5 najdôležitejších postáv nominujú nehrajúceho neherca Wentwortha "väzenie zlomím" Millera. Chcelo to mať zápletku a asi tak sto prekvapivých momentov. Malo to len nudu a asi sto upadnutí diváka do bezvedomia. Pozitívom je snáď iba Karl Urban, ktorý tam pretiahol všetko, čo vedelo dať od seba nohy. Áno, takýto život by ma rozhodne bavil, s bytom, či bez bytu. Nepozerať. ()

Lew.Ashby 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se chystal delší dobu, ale díky zdejšímu průměrnému hodnocení nakonec vždy dostalo přednost něco jiného. O to větší bylo moje překvapení, když jsem na film narazil v televizi. Příběh, který doprovází skvělá atmosféra života pěti lehce znuděných úspěšných manželů a jejich "úniky" od stereotypu. Dokud tedy jeden z těchto úniků neskončí mrtvolou ve společném party loftu. Ze 4 hvězd jsem chtěl po "rozuzlení" vraždy srazit na 3, ale konec zklamání nepotvrdil a naopak potvrdil 4 hvězdy. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)
  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)

Reklama

Reklama