Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (42)

plakát

Není šílenství jako šílenství (2020) 

Zajímavý náhled do mysli několika amerických vrahů prostřednictvím jejich psychiatričky, která zasvětila studiu mysli vraha celý život. V podstatě všichni vyobrazení vrazi trpěli multiosobnostní poruchou, která vznikla v dětství jako ochrana před týráním a sexuálním zneužíváním jemuž byli vystavení jako děti. Na závěr se dokument věnuje nejslavnějšímu sériovému vrahovi dekády Bundymu, který byl označován jako čiré zlo, osoba bez psychologické poruchy s perfektním dětstvím a ukazuje, že ani v tomto případě tomu tak nebylo

plakát

Útěk do Mexika (1994) 

Klasický devadesátkový akčňák se slušným tempem, dobovým hvězdným obsazením, starou dobrou devadesátkovou erotikou, který není nikterak objevný, ale pokud jste se nenarodili po roce 2000, tak rozhodně pobaví. A možná i když narodili...

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Čínská produkce pro čínské diváky. Těšil jsem se na akční béčko a dostal jsem nekonečný hon na mega žraloka plný sebeoběrování, ztráty blízkých, tupých dialogů nenapínavé akce postrádající jakoukoliv gradaci - koneckonců jako celý film.

plakát

Labyrint - Série 3 (2018) (série) 

Po dvou solidních řadách následuje třetí. S, pro mě, nejlepší zápletkou, ALE naprosto směšnými dialogy, postupy a spoustou chyb, které totálně sráží výsledný dojem. SPOILER's: pohled na mrkající mrtvolu schovanou v klestí, pohled na mrtvolu v kostele, která normálně dýchá, po shození oběti z kostelní věže záběr na letící figurínu s dřevěnými nohami - zbytečné chyby, které sráží celkový dojem.

plakát

Tenkrát v Kalifornii (2017) 

Pokud bylo cílem filmu seznámit Bruce se současnou generací teenagerů, aby si řekli "hustej děda na skejtu" a mrkli i na jeho normální filmy nebo na něj zašli v budoucnu do kina, tak teda maybe. Ale jestli to měla být vtipná akční komedie ala Nice Guys, tak to se někomu sakra nepovedlo.

plakát

Trezor (2017) odpad!

Horor u kterého se ani jednou neleknete, ani na chvíli se u něj nebojíte a ani se u něj aspoň nezasmějete jako u některých jiných rádoby hororů, film u nějž vám je srdečně jedno, jak to dopadne s hlavními hrdiny, je prostě ztrátou času. Ztrátou času pro všechny, kdo se podíleli na jeho tvorbě a především ztrátou vašeho času, pokud se na to rozhodnete podívat...

plakát

Like.Share.Follow (2017) 

Kdybych byl Slovák, tak bych to zhodnotil asi nějak takhle: "Chorá píčovina s totálně jebnutým koncem." Ale především je to hodina a půl NUDY.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Další zbytečný český film. Jedná hvězda za Petra Čtvrtníčka, který má na svědomí jediné 2 - slovy dva - vtipné momenty filmu.

plakát

Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí (2006) 

Zajímalo by mě, kde se na takové filmy, dohromady o ničem berou peníze, když pak kvalitní snímky musí roky shánět prostředky na realizaci. Úplný odpad to není. Typický český snímek ze zapadlé prdele o nezajímavých životech místních "outsiderů". Tentokrát z prostředí železnice, za což pridávám hvězdu navíc.

plakát

Temný anděl (1990) 

Jeden asi ze dvou koukatelných filmů s Dolphem Lundgrenem v hlavní roli. Možná i díky tomu, že tam hraje ještě topornější herec, než je sám Dolph. A finále s "šipkou" je skvělá parodie...