Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Extrémně stydlivá romantika mezi cukrářkou s vyšinutým pohledem a neurotickým krtkem, kterému hrozí vystěhování z díry. („Nemám s ženami žádný problém. Jenom mě děsí.“) Ale je hezké jednou vidět love story mezi postavami, které se blíží realitě mnohem víc než obvyklá směs šampónu a modelíny. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní romantická komedie o dvou nesmělých lidech v pozadí továrny na čokoládu. Benoít Poelvoorde opět perfektní a role mu byla šitá na míru ( scéna v restauraci highlight). " Můj otec měl strach ze všeho- Z daňových poplatníků, z nukleární války, z globální situace ve světě, ze zákazníků, z nemocí i jejích léčení !!!) Pro fanoušky Francie povinnost. 80% ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Roztomilá "stydlivá" romantika ve francouzském podání, která dokázala mnohokrát rozkošně pobavit. Čokoládový nátlak na chuťové pohárky je jen přičítán k dobru. Benoît Poelvoorde a zejména skvělá Isabelle Carré - jejichž procházka v dešti (grimasa Isabelle Carré je odzbrojující) či jedno z nejoriginálnějších vyznání lásky, mě dostaly do kolen - jsou zásadním úspěchem této, sice nenáročné, ale velmi sympatické komedie. Za mě palec nahoru! ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Nedávam päť hviezd, pretože mi vzťah hlavných aktérov pripadal unáhlený, a taktiež som medzi nimi necítila chémiu, no neviem, či to bola chyba hercov, alebo je to typický francúzsky/belgický štýl romantiky. Inak som sa pri filme dosť nasmiala, aj posmutnela, keďže v mnohých veciach trafil do čierneho. No osobne ma už unavuje spojenie čokoláda-láska. Ja sa po čokoláde cítim dosť letargicky, skôr by som volila veľkú ovocnú misu či pohár - jedlo, ktoré ťa má rado aj naspäť (lebo, nie je cukor ako cukor.) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi roztomilá, milučká komédia o tom, že láska je naozaj pre každého, aj pre takých dvoch "mierne" citovo nevyrovnaných ako boli Angélique so Jeanom-René. A k tomu ako čerešnička na torte hora čokolády. To vám vypláchne chuťové poháriky, mal som čo robiť aby som si hneď jednu neotvoril... 80/100 ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno