Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Katee Sackhoff, pak dlouho nic, pak ještě déle nic, nakonec nic a nic. Špatné, nestrašidelné, nudné...při sledování jsem zažil chvilku kdy jsem se díval jinam...zásek a přemýšlel jsem si nad něčím jiným. A abych tu nudu přerazil, tak jsem film i posouval... Jsou dvě odpoledne a já se dík tomuto cítím na spánek. Jedničku si skoro nepamatuju ale alespoň dobré...tohle je velký podprůměr a nebýt zmíněné Katee tak bych zřejmě nedal tu hvězdu ani jednu. Příběh na hovno (podle skutečné události prý :-D ). Nebylo co hrát takže herce neviním, duchové a mrtvolky jak z roku 1990...Dost špatný film s dost vysokým hodnocením. Třikrát fuj! ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

No to byla opravdu doslova hrůza! Oproti jedničce posun o polovinu dolů. Docela dobrý potenciál s kterého se stalo nemastné béčko bez jiskry.. Herecké obsazení také žádný zázrak až na milou Abigail Spencer! Vsuvky duchařských vidin hodně odfláknuté! Pár scén tu bylo dobrých, holčička zmizí do kopky, hlavní bubák, nitě z krku sestry.. ale zbytek byl spíše k smíchu! 45% ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo úplne iné ako prvá časť čo beriem ako malé bezvýznamné plus. Čakal som zdĺhavú nudu s niekoľkými ľakacími scénami, ale kupodivu scenár je celkom zaujímavý už od začiatku a prakticky neustále sa niečo deje, takže film nemá kedy nudiť. Po vizuálnej stránke je to celkom fajn, efekty sú slušné a atmosféru to má tiež. Stále však ide o priemerný horor, ktorý Vás až tak nevydesí. Film stál okolo 9 mil. $ čo nieje málo na podobné filmy a keď si porovnám niekoľko oveľa lacnejších, originálnejších hororov výsledný efekt, alebo skôr chyba bude asi niekde inde. 50% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je těžký, když ti lidi nevěří, že jo ?!" Navzdory zdejšímu hodnocení Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie, pro níž používám hravě obsažný pracovní název Jedna, dvě, pan Gordy jde, rozhodně platí za nesmírně osvěžující duchařinu a především za víc než dobře řemeslně zvládnutou žánrovou prácičku debutanta na režisérské židli Toma Elkinse, který v sobě střihače nezapře ani omylem.. Ten se totiž, což velmi oceňuji, ani při pasážích s rozkládajícími se duchy, kdy by se to přímo nabízelo, neuchýlí k samoúčelnému explicitnímu bordelu, a využívá svoji nejsilnější stránku, totiž brnkání na nervy v místy neskutečně gradujícím snímku prověřenými triky v podobě nervózního střihu, invenčního snímání či hry se světlem, to vše šikovně podepřené nejen zvuky, ale i parádním soundtrackem, díky čemuž mu sežerete i to finále, kde ten zprvu originální mix duchařiny a potenciálně silného tématu převaděčství poněkud zaskřípe.. Opravdu až nečekaně dobrý snímek, v což jsem upřímně po výborném předchozím filmu, když však oba příliš mnoho společného skutečně nemají, ani nedoufal, tvůrci vzhledem k omezenému rozpočtu učinili velice inteligentně natočenou záležitostí, kterou táhne vysoko nad průměr zejména přímo skvostný přesvědčivý výkon Emily Alyn Lind coby Heidi, která dává vzpomenout na kreaci Drew Barrymore v legendárním E.T. Mimozemšťanovi.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle skutečného příběhu. CITÁT - Zdálo se mi o houpačce......... Klasický scénář, kterým zas tak moc diváci nevěří je tu dokonale předveden, zpracován a nabídnut k posouzení. Příběh, který zná snad každý - rodina s jedním nebo dvěma dětmi, eventuelně s nějakým domácím mazlíčkem, koupí levně, až moc levně, nějaký opuštěný dům........co, zatím klišé, že? Dům má pak skoro vždy nějakého nevítaného obyvatele, převážně ducha, buď dobrého nebo hodně nasraného a v tom horším případě obojí....zase klišé? Pak už jen čekáme, jak se výše zmíněná rodina se svým problémem vypořádá. CITÁT - Nepotřebujem vodu, když máme pivo............ Krásná maminka Lisa (Abigail Spencer), hezké spokojené dítě, pro ženy určitě přitažlivý táta a pro starší je tu jeho švagrová - no máme plno. Vlastně ne, ještě dům na samotě v krásné přírodě a jeho obyvatelé, ti nevítaní, ale s tím si poraďte sami. Ovšem okolí domu je na první pohled tak nádherné, že by každý Čech dokázal za takové místo i vraždit. Prostě idylka. Ale přijde Peklo. Konec filmu - vypněte to, dokud je ještě čas................................... Tak ne? No budete se bát, nebojte. Ano klasické klišé, ale věřte, že tento příběh je fakt síla. Už v deváté minutě musíte poznat, že lekačky nebudou jen o hudbě. Hned v úvodu jsem měl mrazení a to mi zůstalo až do konce. Začal jsem i uvažovat, že to opravdu vypnu a pustím si to až ráno, za denního světla. Udělal jsem tak, abych se večer nebál. No a co? I já mívám noční můry. A když ve filmu není hmatatelný mimozemšťan, mívám noční můry. CITÁT - Pokud ty prášky nezabíraj, měli bychom za ně přestat platit............. Prášky neprášky, tohle má sílu, je to tajemné, dramatické a má to spoustu lekaček. Jako celek to nádherně funguje. CITÁT - Je tu zakopáno ledacos, ale to neznamená, že pan Gordy existuje........Ne mě je hodný......... To je po dlouhé době horor plný napětí a zvratů, kdy jsem ke konci dokonce i brečel - síla. Ještě musím dodat, že herečka Abigail Spencer je opravdu nádherná ženská a divák má důvod jí fandit. Pana Gordyho si zahrál Grant James. CITÁT - Pan Gordy??......... V zajímavostech k filmu je jedna malá chyba. Na začátku je Lisa vidět se slzama v očích a po střihu už slzy nemá - není to chyba, jen se Lisa dostala do jiné reality a v té prostě slzy neměla. Natáčení probíhalo v Baton Rouge v americkém státě Lousiana a ve městě Winnipeg v kanadském státě Manitoba. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Chad Michael Murray řekl v rozhovoru, že pro roli se rozhodl z důvodu, že je založen na skutečné události a že si muže zahrát strážnika, který má manželku a dceru, že nikdy nehrál na tak vysoké úrovni. (ARI50)
  • Příběh je založen na skutečné události rodiny Wyrick z Ellerslie, Georgia. (ARI50)
  • Na začiatku filmu sedí mama na posteli a v kúte miestnosti vidí ducha. Pri zábere na jej tvár vidno, že ma červené oči a tečú jej slzy. V ďalšej scéne, keď vojde jej dcéra do izby, má už oči normálne a suché. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama