Reklama

Reklama

Pan Am

(seriál)
  • USA Pan Am
Trailer
USA, (2011–2012), 9 h 51 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Jack Orman

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Christina Ricci, Kelli Garner, Michael Mosley, Karine Vanasse, Annabelle Wallis, Mike Vogel, Margot Robbie, Jeremy Davidson, Ashley Greene, Goran Višnjič (více)
(další profese)

Epizody(14)

1963: Špičkový tryskáč Majestic Clipper aerolinií Pan Am vyráží na první přelet. Na palubě převáží cestující a posádku do rychle se měnícího světa dobrodružství a mezinárodních intrik. (Viasat)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ač jsem to ani nečekal, tak letušky mě dostaly a jsem docela zklamaný, že se dalších dílů nedočkám, protože bych se rád díval. Vede mě k tomu hlavně příjemná retro atmosféra, zajímavé postavy, skvělé obsazení a neokoukané prostředí. Já osobně jsem si zamiloval francouzku Collete a pilota Deana, takže jsem jim musel držet palce, ale i ostatní se mi vcelku zamlouvali. Kate se špionáží přinášela rozhodně něco zajímavého a i Ted s Laura patřili mezi kladné stránky a vytvořili zajímavý trojúhelník v závěru. Tam mě navíc potěšila ve vedlejší roli i Ashley Greene. Nakonec tedy vlastně ta, která mi vadila nejvíc byla ta, která je nejznámější. Tedy Maggie v podání Christiny Ricci. Vážně škoda, že nejsou další díly, protože by mě osud linek Pan Am určitě dál zajímal... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

PAN AM! Příjemná atmosféra šedesátých let, příjemní herci, příjemné vlastně všecko, že jsem ochotný odpustit i tu naivitu a předvídatelnost některých scén. Co hlavně dělá tento seriál přitažlivým je možnost nahlédnout do zákulisí a být na palubě letadel jedné z nejprestižnějších leteckých společností co kdy byla. Ruku na srdce - kdo z kluků v dětství nechtěl být pilotem letadla a která z holek netoužila stát se letuškou?!? ()

Reklama

sulimo 

všechny recenze uživatele

Příjemné retro se spoustou docela zajímávých postav, problém je v tom, že některé z nich, tedy alespoň mě, lezou pořádně na nervy a jiným, těm sympatickým je dán příliš malý prostor, tím myslím zejména Ricci, jelikož její scény patří k těm nejlepším. Každopádně zatím to i přes onu částečnou otrávenost z některých jedinců vypadá slibně. Uvidíme uvidíme, jestli Pan Am doletí k více jak třem hvězdám. Po jedenáctym díle mám pocit, že se to pravděpodobněji zhroutí k zemi, jelikož to začíná působit jako sladkobolná, debilně napsaná telenovela, která je díl od dílu lacinější. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkom škoda, že ostalo len pri prvej sérií. Veľmi dobrý seriál o letuškách Pan Amu. Najznámejšej a najobľúbenejšej leteckej spoločnosti Ameriky v 50.tych rokoch. V hlavnej úlohe známe tváre ako Margot Robbie či Christina Ricci a tiež nádherné Kelli Garner, Annabelle Wallis a Erin Cummings. Naozaj seriál ako pre ženy tak pre mužov. Ženám sa zapáči romantická vložka flirtovania letušiek s pilotmi (a neostane len pri tom) a muži nechajú oči na sexi letuškiných nôžkach v pančuškách. Trochu nudnejšie sú pasáže, kedy sa jedna z letušiek stane tajnou agentkou CIA a snaží sa v každej časti niečo ukradnúť alebo niečo odfotiť. Ale to je len malá škvrna na seriáli. Inak je všetko na vysokej úrovni, od kvality herectva po špeciálne efekty, ktoré veľmi dobre nahradili realitu, kedy sú lietadlá vo vzduchu. Veľmi príjemne spomienky na sledovanie tohto seriálu. (Videné: sep./okt.2018 / Hodnotenie: Epizóda 4,5,6,10,14 ***** Epizóda 1,2,9,11,12,13 **** Epizóda 3,7,8 *** ) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

3,5* ~~~ Čas od času je třeba trocha té slaďárny. A tohle je slaďárenská telenovela s příchutí dramatu a špetky špionování. Problém je, že posledních několik dílů už autoři asi tušili, že se žádná druhá série nebude, protože chování postav a děj se začaly zvrhávat v klasickou telenovelu, kdy jsou skoro všichni se všemi, řeší se tristní nedorozumění a vztahy a celé to upadá do absurdna a nesmyslů, což byla škoda. Řekněme, že těch deset dílů stačilo, u dalších už začínal být scénář více a více rozumu prost. ()

Galerie (370)

Zajímavosti (5)

  • Společnost Sony Pictures Television koupila práva na vysílání seriálu Pan Am, který jej dostala na obrazovky televizních stanic Star v Indii a TVNZ na Novém Zélandu. Společnost se také rozhodla vysílat seriál na klíčových trzích v Asii, jako je například Hong Kong. Jako první odstartoval Pan Am na obrazovkách Indické Star na začátku roku 2012, následoval Nový Zéland v únoru, od března byl seriál vysílán na stanici Imagica BS v Japonsku. Během roku se Pan Am „dolétl“ i na australský kontinent, kde jej uvedla televize Nine Network. (Dlee)
  • Původně byl do role Deana Loweryeho obsazen Jonah Lotan, po pilotní epizodě byl přeobsazen Mikem Vogelem. Lotan se objevuje v traileru, i když pro seriál byly scény z pilotního dílu přetočeny s Vogelem. (mottty)
  • Christina Ricci musela během natáčení nosit vyšší podpadky než její kolegyně, protože společnost Pan Am vyžadovala, aby jeho letušky měřily 165 cm. Ricci přitom ve skutečnosti měří o 10 cm méně. (Aurum)

Reklama

Reklama