Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Každý máme nejaký ten fetiš. A každého rajcne niečo iné. Niekto rád naští partnerke na gaťky, niekto si rád lyzne homulesáčkyno podpazušie a niekto stečie hneď pri obede. Tri príbehy z ktorých každý chytí za srdce. Jednak z toho že každý si buduje aké také renomé aby ho svojim absurdným záverom skopol o tri poschodia dolu. Hlavné je že obal a názov predáva. PART 1 Najhororovatejšia poviedka! To že i kresťania sú na baby a dokonca dospelé mi nedá ešte dlho spať. PART 2 Veľký frňák veľkého ducha značí, Hňupe! PART 3 Strach je u teba ozajstný faktor. Je mi ľúto vypadávaš! ()

topi 

všechny recenze uživatele

Povídkový film s dobrými hereckými výkony a skvělou hudbou. První povídka se jmenuje " House and home " a je pěkně zvrácená a hodně jsem si ji užíval, škoda, že se z ní na konci vyklubala taková volovinka. Druhá povídka nazvaná " Mutant tool " je pro mě nejslabší, čekal jsem od vytváření mutantů větší brutalitu, ikdyž nápad nebyl špatný, podle starých nacistických plánů jeden doktor zkoušel vytvořit z člověka mutanta, docela dobrá myšlenka. Třetí povídka s jasným názvem " Bitch " se mě líbila nejvíc, je nejúchylnější, nejzvrácenější a nejperverznější a posledních deset minut beze slov a pouze za parádního hudebního doprovodu je naprosto božích!!! Té mařce jsem to ale přál! ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, které se dají vykládat různými způsoby - od znepokojivé sociální sondy zvrácené společnosti, přes temnou podívanou odvrácené lidské duše až po nudu pro zvrhlíky. Jisté je, že filmy posledních let prolomily většinu tabu a díky videotrhu se o zákazy starat nemusí. Soubor tří povídek se zajímá o otázky života a smrti, sexu a násilí. První nám názorně ukazuje, že není chytré vodit si domů cizí lidi, i když to s nimi myslíme zpočátku dobře a následně je chceme třeba naporcovat. Prostřední se vrací k mnohokráte omletému tématu šílených nacistických experimentů, jež i dnes nachází své příznivce. Zdá se příběhově nejslabší, na druhou stranu ale ukazuje na pohrdání lidským životem a degradaci člověka na pouhý materiál. Kolik míst naší planety je dnes a denně něčeho podobného svědkem. Třetí příběh předkládá podivné soužití muže a ženy, jejichž svazek drží pohromadě sexuální úchylky. Zdání však klame! Jak ukáže závěr, sex nebyl oním podivným poutem. Před (možná i místo) kolonku horror bych napsal drama či podobenství. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mazec a obrovské překvapení!!!! Akorát moje hodnocení jednotlivých povídek je asi trochu odlišné (jak jinak, hehe!) od ostatních. První povídka 80%. Úchylná, perverzní, brutální, super vizual. Ale přímá, krátká jasná, žádné překvapení. Druhá povídka 100%!!!! Ta byla nejlepší!! Naprosto perfektně promyšlená zvrácenost. Zde asi lidem dělá problém angličtina, protože se mluví dost slengovou "britštinou" a to ještě feťáckým slovníkem, takže asi většině lidem (bez titulků) unikají souvislosti. Každopádně ta bytost v kleci je žena a proč má tak obrovský penis není zas tak složité si zpětně domyslet. Zvrácené, hnusácké, brutální, dramatické psycho s naprosto úžasným koncem!! Třetí povídka 90%. Úchylné, perverzní, syrové a surové. Docela hodně drsný a vypilovaný příběh o týpkovi, se kterým jeho holka fakt drsně vyjebává (a to doslova ...). Celkově se jedná o "tripple - explo" záležitost, která se mi opravdu moc líbila!! Mohu srovnat s Asií v podobě Three Extremes (2004), povídkovým hororem stejné, ale naprosto dimetrálně odlišné asijské kvality. Dal bych snad i plný počet nebýt "nekompromisního" Rampo Noir (2005) z Japonska, které je oboum těmto povídkovým hororům v kvalitě a šílenosti ještě daleko na míle vzdálené, takže proto 4/5. Navíc v dnešní době už jsme zvyklí na ledacos, takže už to taková pecka mezi oči není.Ale i tak, líbilo a potěšilo velmi ... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

DŮM A DOMOV - CITÁT - Každej jsme jinej a někteří prostě mají jiný vkus........... Co vše se dá dělat jménem Ježíše Krista? No, někdy se ta hranice překročí moc rychle a není návratu zpět. Čekal jsem, co z toho vyleze a byl jsem překvapen. Škoda jen, že to zpracování není tak kvalitní, jak by horor vyžadoval. CITÁT - Tak si s tou čubičkou pohraj.......... NÁDOBÍČKO MUTANTŮ - CITÁT - Ten člověk visí ve vzduchu a chce umřít............ Druhý příběh je trochu horší než ten první a má mnoho vad. Ta nejdůležitější je délka a zbytečné prodlužování některými dialogy a záběry. Konec je klišé a čekaný. CITÁT - Mám chuť na sex, jako bych byla hladová.......... MRCHA - CITÁT - Do mého šuplíku se spodním prádlem se nechčije!!!!!......... Rozhodně nejlepší příběh a nejperverznější z těch tří. Jen škoda, že kameraman nevymyslel nic pořádnýho, s kamerou divně cukal a barvy okolí jsou také divné. To šedomodré pozadí se mi nelíbilo. Jako celek je to tak na 50% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Anglii v Londýně. (Terva)
  • Originální název, v překladu "malá smrt", pochází z francouzského "la petite mort", což je idiom a metafora pro výraz "orgasmus". (Verka13)
  • Režisér a producent Sean Hogan měl na začátku natáčení problémy s některými herci, kteří po přečtení scénáře odmítali zahrát své role. (Terva)

Reklama

Reklama