Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Paráda. U tohohle snímku jsem blahem mlaskal. První povídka pojednává o tom, že muž se ženou jsou bohatí a využívají lidí ke svým perverzním hrátkám. To se jim nakonec vymstí a parádně narazí na něco co ani ve svých nejtemnějších snech neočekávali. Druhá povídka svým pojetím dová nejvíce otázek, na které se nedovíte odpovědi. Atmosféra je silná a parádně špinavé vizuály. I přes své malé mouchy je přesto povedená. Třetí povídka je parádní psychárna. Žije spolu pár, kde chlap je doslova otrok a ženská ta mrcha co si s ním dělá totálně co chce a její styl je takový, že bych jí zakroutil krkem během pěti minut. Chlap si s tím nakonec poradí po svém a překvapí jí tím "nejhorším" co by mohla očekávat. // Jako celek to funguje parádně a splňuje svůj úkol. Jen tak dále.70% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak po prvnotím nadšení, že se jedná o něco nového a neotřelého mě nakonec film poměrně zklamal. Nápady a scénáře jednotlivých povídek byly výborné a rozhodně by mi nevadilo kdyby každá povídka měla celovečerní stopáž. Ale káměn úrazu byl hlavně v hercích kteří mě strašně iritovaly a sem tam se mohlo přitlačit na pilu. No a druhá povídka mohla být daleko lepší, takhle vzniká lehce podprůměrný film, který je zajímavý ale zpracování pokulhává. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Co asi tak napsat k této prasárničce? Každý má svůj apetit a pokud není v rozporu se zákonem, tak se musí tolerovat. Tyto příběhy ale porušením zákona jsou. Nevím, proč byly natočeny, to mi nedošlo. Nepobavil jsem se, nezamyslel, nevyděsil. Snad mi bylo líto tvůrců, že je to bavilo dělat, to jedině vylezlo jako výstup z mé mysli. Nejsem prudér, ale musí to mít smysl. Ten kromě poslední povídky unikl do neznáma. Řemeslo slušné, jinak prázdné, studené a matoucí. 50% ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Malá 3dílná antologie na téma obsese natočená za mrzký peníz, zato s velkým srdcem. První dvě povídky nestojí za řeč, ale pak to přijde. Simona Rumleyho okamžitě nakoukat, protože to, co předvedl v posledním segmentu (Bitch), je žánrový vrchol roku 2011. Od Requiem za sen jsem neviděl podobně silné finále s tak drtivým dopadem a perfektně zvolenou hudbou. Za málo peněz hodně muziky. Jedna z věcí, na které budu v souvislosti s letošním filmovým rokem nejvíce vzpomínat. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Názov je veľmi výpovedný. Little Deaths. Malou smrťou alebo "la petit mort" nazývajú Francúzi orgazmus, v ktorom ide o následkovú súvislosť medzi životom a smrťou. Počas orgazmu môže vzniknúť nový život alebo nastať znovuzrodenie. Niektoré staré kultúry verili, že v tejto chvíli môžu byť mŕtvi privolaní k životu. Filmové poviedky z Little Deaths určite poukazujú na kolobeh bytia. Niekto zomrie, niekto sa zrodí. V tantre sa tak deje pomocou kundalíni - hadej sily a... hádajte aké zviera má bezdomovkyňa z poviedky House and Home vytetované na tele? Little Deaths považujem za originálny nápad. Erotické horory, ktoré točili Jess Franco alebo Jean Rollin v 70. a 80. rokoch zväčša neboli také nápadité. Nebyť výpadku kvality v podobe 2 poviedky Mutant Tool (no v nej som paradoxne pochopil význam "little deaths"), tak dám plný počet. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl v listopadu roku 2011 promítán na Mezinárodním filmovém festivalu v Leedsu jako plná nesestříhaná režisérská verze. (Verka13)
  • Originální název, v překladu "malá smrt", pochází z francouzského "la petite mort", což je idiom a metafora pro výraz "orgasmus". (Verka13)
  • Režisér a producent Sean Hogan měl na začátku natáčení problémy s některými herci, kteří po přečtení scénáře odmítali zahrát své role. (Terva)

Reklama

Reklama