Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Život není jednoduchý. 1) Nesourodá povídková směska začíná lehkou hříčkou Dům a domov s nesmyslnou pointou o páru, který si domů zve bezdomovkyně, které opije, zneužije a pak pravděpodobně v míru zase propustí. Nesmyslná nefunkční pointa, kterou navíc už prozradil nedočkavý distributor (!) ve svém oficiálním textu spolu s neatraktivním manželem pěkné manželky mi připomíná "hororové" povídky Miloslava Švandrlíka. Jedna hvězdička._____ 2) Stroj na mutanty je jediný příběh, který dostojí perverzním očekáváním. Vskutku nechutná reminiscence nacistických pokusů na lidech na mě zapůsobila velmi silně. Čtyři hvězdičky. Určitě k nim přispěl i otevřeně homosexuální herec 32letý Daniel Brocklebank (pasák Frank)._____ 3) Mrcha, jediná "seriózní" povídka o sexuálních úchylkách, i když bych ji spíše zařadil mezi psychologické hříčky, byla pak milým zakončením tria. Tři hvězdičky._____ 4) Výstižný komentář: darkrobyk****. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jakožto milovník perverzních a zvrácených prasečinek jsem se na tohle dílo docela těšil, ovšem nakonec odcházím s dosti rozporuplnými pocity a mé „libido“ rozhodně uspokojeno nebylo. Viděl jsem už mnohem ale mnohem lepší a úchylnější kousky…Úvodní příběh asi moc po chuti nebude hlavně věřícím. Manželský pár byl pěkně úchylný a měli opravdu zvláštní choutky. Atmosféra se tu ovšem zrovna moc neprojevila, nebudu-li počítat zvrat v závěru a krvavé orgie homelessáků. Přece jenom bych však očekával o něco více brutality, nebo detailnější záběry znásilňování, no tak velkou odvahu tvůrce neměl a divák pomyslně ostrouhá. I tak však musím ocenit vizuální stránku, která nebyla vůbec špatná...Druhá povídka byla jasně nejslabší z celé trilogie a to nejen svým obsahem, ale i co se perverzní stránky týče a o nějaké hororové podívané si můžeme nechat zdát. Spíše to byl scifi nesmysl s nepovedeným nacistickým experimentem a velkým pérem. Hlavní hrdinka mi moc sympatická nebyla, erotiky tu taky moc nebylo, drogy nežeru a své ledviny mám rád – proto si občas slušně zachlastám. Popravdě mě více zaujali ty záblesky, když se hrdinka někoho dotkla a viděla, co dělal, než to její rádoby prcání s klienty a zhoršování psychického stavu. Prostě jsem se u toho moc nebavil a dost těžko bych hledal vůbec nějaká pozitiva...Třetí příběh byl jasně ze všech nejzajímavější, nechutný, perverzní a odporný zároveň. Kočička byla vcelku pěkná, nicméně ty její zvrhlé hrátky bych rozhodně absolvovat nechtěl. Ten její maník byl oproti tomu (ne)pěkně pošahaný a ani se moc nedivím, že chodila prcat jinde. Byla jen velká škoda, že se jeho tvůrce rovněž moc neodvázal a neukázal ten hromadný psí grupáč. I když pravda, nevím, jestli bych ho chtěl doopravdy vidět. I tak však šlo o nejlepší povídku...Mám rád nejrůznější perverzní, úchylné a morbidní prasečinky, ale tohle byl jen takový „vyluhovaný odvárek“. Průměrné ohodnocení tomu dám, ale musel jsem urputně rozvíjet svou zvrácenou představivost, abych si ty tři příběhy alespoň trochu užil…Slabých 50%. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

První povídka - docela zajímavý a přitažlivý námět, ale takové nějaké nemastné, neslané a nedotažené zpracování, dokážu si představit, že by šel tenhle příběh natočit mnohem pohledněji, živočišněji, šťavnatěji... Druhá povídka - námět vskutku výjimečně zvrhlý, extrémně bizarní a notně nechutný. Ale jako už u první části - nějak mi nesedla ta jeho forma, respektive nijak mě nenadchla, neoslovila. Asi je to tím, že už jsem si odvykl dívat se na alternativní, experimentální, nebo nízkorozpočtové filmy s nejrůznějšími neherci nebo poloherci... Rád bych viděl, jak by si s touto látkou poradil nějaký šílený Asiat. Třetí povídka - tady nemám co vytknout, tenhle příběh se mi líbil jak obsahem, tak i formou a kvůli němu taky celému filmu dávám čtyři hvězdy. Realisticky a věrohodně (aspoň myslím) zobrazený dominantně-submisivní vztah, ve kterém se ovšem muž necítí uspokojeně a poté, co mu dojde trpělivost s jeho partnerkou-mrchou, zosnuje jednu z nejvypečenějších pomst, jakou jsem kdy ve filmu viděl. A hudba k "té" scéně je skvělá a je to i skvělý nápad, protože o to víc pak vynikne těch posledních pár sekund s "originálním" zvukem. Velmi působivé! ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Sadistické, nechutné, úchylné... není to film mého směru a bohužel se mi příčí udělit filmu víc jak průměrné hodnocení, abych pravdu řekla, dlouho jsem váhala, zda hodnotit 2 nebo 3 hvězdami. Třetí příběh mě natolik znechutil, že jsem s hodnocením klesla téměř na bod mrazu, nesmím však opomenout předchozí dva příběhy, ty se ještě rozdýchat daly, ale ten třetí na téma zoofilie, mi totálně zkazil celkový dojem celého filmu, proto hodnotím velice přísně, jelikož na tom nevidím nic zvlášť "obohacujícího", navíc mi nepřipadá, že by to mělo něco společného s hororem, spíš to působí jako psychologický thriller směřován sexuálním deviantům! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Třetí povídka mi přišla trochu přitažená za vlasy. Vlastně spíš za obojek. Tím nemyslím chování toho občůrávacího Romea a jeho paničky Julie, lidé jsou čeládka různá, o tom žádná. Myslím nelogické ohryzávání té mstitelské psí smečky. Normálně by přece olízali gulášek a nanejvýš si tak trochu zapejskovali! Vždyť v celém tom krmení (před tím v garáži) nebyl jediný náznak nějakého výcviku k lidožroutství. Přece furt žrali jen granule, no ne? // U prostředního příběhu jsem sice párkrát musel dát Stop, abych měl čas vyměnit si kýbl, ale nějak extrémně mě to taky nebralo. Asi jsem si u toho neměl číst. A nemlich Mengeleho sebrané spisy. A taky to asi chtělo, místo popcornu, si otevřít SALKO. Nejmíň pětilitrovou pikslu :-) // A jednička? Ach jo. Za tu bych scénáristu ... nejradši taky pozval na večeři! I osušku a pěnu do koupele bych mu připravil. Za to, jak mi to zprasil. A taková krásně šťavnatá, syrová jednohubka to přitom mohla být! Kdyby v závěru k těm dvěma zazobaným, nadrženým estétům přišel na gáblík už jen ten pokérovanej Adam. A hostitele by okusovali jen on a jeho bezďácká Eva. To vážně autor nikdy neslyšel o tom, že někdy méně znamená více?! A odchytit si toho obtloustlýho lidumila (nic moc se jim nestane a ještě si trochu vydělají) až venku, na ulici? To si přece mohla ta banda hlady skučících, odporně levnejch komparsistů, k večeři čapnout kohokoli jinýho! Na odlehlejším místě a bez rizika, tak proč taková konspirace s bezďačkou, co nese svou kůži na trh? A to nemluvím o smíšených pocitech, které jsem zažíval kvůli tomu, jak já sám teď živořím jako bezdomovec a tak často nemám ani já co do huby :-) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Anglii v Londýně. (Terva)
  • Režisér a producent Sean Hogan měl na začátku natáčení problémy s některými herci, kteří po přečtení scénáře odmítali zahrát své role. (Terva)
  • Originální název, v překladu "malá smrt", pochází z francouzského "la petite mort", což je idiom a metafora pro výraz "orgasmus". (Verka13)

Reklama

Reklama