Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (587)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Znám ten film z dřívějška, ale když jsem na něj po dlouhé době koukal...a to den před zkouškou...tak jsem se stejně výborně bavil. Dese důvodů, proč te něnávidím je klasikcá komedie s prvky romantiky, ale v životě jsem bláznivější školu v amerických komediích neviděl. Bavilo mě to dřív, baví mě to i dneska a Heath Ledger je neodolatelnej :-) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Dobré teen romantické komedie jsou vzácnější než jednorožci... a vlastně na rozdíl od jednorožců nepotřebujete pannu aby jste je nalákali, ale je to s nimi other way around. Anyway - když už se nějaká náhodou najde, je to důvod k oslavě. Zvlášť když ta komedie objevuje pro svět nejlepší mladé herce své generace a ještě je nechá parafrázovat Shakespeara. 8/10 ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"I hate it when you’re not around, and the fact that you didn’t call. But mostly I hate the way I don’t hate you, not even close…not even a little bit… not even at all." Jedna z těch lepších "teenage" komedií co kdy vznikli. Tenhle film mám hrozně ráda a to nejen kvůli Heathovi. Julii tady zkousnu, ale kdyby její roli hrál někdo jiný, nezlobila bych se. Nemůžu si pomoct 5* ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Stravitelná a příjemná americká komedie pro náctileté, ve které se objeví mnoho tehdy ještě mladých tváří. Zkrocení zlé ženy je solidní předloha a Američani si příběh této klasické hry přetvořili k obrazu svému a myslím, že výsledek je celkem ucházející. Nejkurióznějšími postavami byli pro mě kupodivu Larry Miller a Allison Janney. Zkrátka film, který se hodí zejména na zaplácnutí volné chvíle nebo k odreagování, protože u něho člověk nemusí tolik přemýšlet. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Niekde som čítala, že tento film od čias svojho vzniku pred 13-timi rokmi získal status kultovej tín-komédie... ale keď som si ju pozrela, mám dojem, že to musela byť halucinácia. Jediný dôvod blízky pravde (zato nie zdravému rozumu) by snáď mohla byť predčasná smrť Heatha Ledgera, ale inak neviem. Totiž aj to, čo sa spočiatku tvári ako aspoň štipku ironický pohľad na stredoškolské klišé s hubatou outsiderkou v hlavnej roli, sa rýchlo zmení na 1000x ošúchané "trápenie s láskou"... keď už niečo z tejto kategórie, tak hutnejšia, drzejšia a hlavne zábavnejšia bola Panna nebo orel (Easy A). ()

Galerie (64)

Zajímavosti (30)

  • Režisér Gil Junger ztvárnil menší roli jednoho z učitelů. (Olík)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Cameron (Joseph Gordon-Levitt) říká: "Já hořím, já toužím, já hynu." To je přímá citace ze "Zkrocení zlé ženy". (Elisebah)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama