Reklama

Reklama

VOD (1)

Jane Claremont (Alyssa Milano) jako malá pravidelně chodila každou neděli se svou matkou Vivian (Stockard Channing) do obchodu Tiffany’s v New Yorku a brala s sebou svého imaginárního kamaráda Michaela. Nyní, o dvacet let později, je Jane úspěšná podnikatelka, kterou čeká svatba s Hughem (Ivan Sergei). Když v tom se uz ničeho nic znovu vrací dospělý Michael (Eric Winter), aby ji varoval před životní cestou, na kterou se chystá vydat. Jane je šokovaná a zpočátku nedůvěřivá, ovšem pomalu si začíná uvědomovat, že se k ní Michael vrátil, když ho nejvíce potřebovala, a že možná právě on je její jediná opravdová láska. Film byl natočen na motivy knihy z pera Jamese Pattersona. (HBO Europe)

(více)

Recenze (56)

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Od počátku mě to nějak nebavilo, kamarádství s imaginárním kamarádem, který se po dvaceti letech zjeví a je skutečný nebo neskutečný, je to duch nebo výmysl nebo člověk nebo doprdele co vlastně, když se s tím dá aj souložit?? Postupně to šlo do čím dál větších sraček, až to dospělo tam, kam to směřovalo prakticky od začátku nebo aspoň od toho znovuzjevení a kam jsem si taky myslel, že to bude směřovat. Ne, tohle fakt nešlo. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Aj keď celý film má veľa nedostatkov (jak z pohľadu scenára tak aj zo pohľadu réžie) tak predsa len ma dokázal osloviť. Treba si všimnúť veci za filmom/príbehom. PS: „Čo hľadáš v mojej spálni?“ Myslel som si, že ešte stále bojíš v tme.“ „Von!“ Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Alyssa Milano je nepochybne výborná herečka, a ešte krajšia žena. nechápem preto prečo si strihá iba B-čkové úlohy v podobných sezónnych filmoch. Nie že by film nebol dobrý. Ale je jednoducho neoriginálny klišoidný a nebyť Vianoc tak sa mu asi neujdu ani tie tri hviezdičky. Áno, nachádza sa tu pár srdcervúcich scén, hlavne tá scéna na začiatku ako dievčatko príde o svojho imaginárneho kamaráta mi rvala srdce napoly ale to jednoducho nestačí. Potom sa celý film uberal smerom vykašli sa na manžela a choď za svojou životnou láskou, ktorou je tvoj imaginárny priateľ z detstva, ktorý o normálnom živote nemá ani šajnu a stále je to iba veľké dieťa, a ty sa s ním cítiš dobre pretože sa túžiš vrátiť do detských rokov ale takto to v reálnom svete dneška nefunguje a jednoducho ľudia nemôžu lipnúť na minulosti alebo na svojich snoch ako to vykresľuje tento filmu. 45% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl rozhodně zajímavý film s docela originálním nápadem, který jsem ještě v žádném romantickém filmu nezaregistroval. Imaginární kamarád v dětství může být fajn, ale co když se tento imaginární kamarád objeví o 20 let v později v dospělé verzi věkově odpovídající hlavní hrdince? A co se stane, když dospělá verze tohoto imaginárního kamaráda přestane býti pro ostatní neviditelná a stane se z něj pravý nefalšovaný člověk se všemi radostmi i strastmi lidství? Odpovědi na tyto, ale i další otázky lze v tomto filmu najít, a právě díky tomuto tématu je film natolik zajímavý, že stojí za zhlédnutí. Jistě, pár zvláštních věcí, které nedávají logiku, by se tu našlo, ale když je zajímavý příběh, může do jisté míry logika jít stranou. A příběh zde rozhodně zajímavý je, a i když ve výsledku film není vlastně ničím jiným, nežli klasickou romantikou, kdy se hlavní hrdinka rozhoduje mezi dvěma chlapy, přesto je to film, který stojí za pozornost. Co se týče mého celkového hodnocení, tak jsem se právě díky onomu originálnímu nápadu s imaginárním kamarádem rozhodl pro nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Velmi romantický, nekomplikovaný a pozitivně laděný příběh, kde je na první pohled jasné, kde je dobro a kde zlo a víme jak to příbližně dopadne. Nejde o žádnou filmovou perlu, ale film, který má za úkol pohladit po duši. Rozhodně se jedná o krásnou filmovou pohádku pro dospělé s kouzelnou atmosférou vánoc a s kapkou nadpřirozena. Takový film si člověk pustí, když nechce moc přemýšlet a zároveň se chce cítit dobře. Kdo by si nepřál návrat takového milého přitažlivého kamaráda z dětství? Pro mě 3 a půl *. Romantické filmy tohoto typu bývají přihlouplé, ale tady máme vyjímku. Vyjímku, která vás rozněžní a překvapí. Možná nebudu první, ale nej je opravdu hlavně začátek s dětskými představiteli. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Pro Alyssu Milano a Ivana Sergeie se nejedná o první spoluprácí. Setkali se již během natáčení seriálu Čarodějky (od r. 1998). (Stirek45)

Reklama

Reklama