Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem viděl britskou verzi, která je koukatelná: vtipná, řízná... Na východoevropskou mutaci jsem se proto docela těšil a vzpomínajíc na Hry bez hranic jsem živil naději, jak to zase všem natřeme. Ale to co jsem (tři pokusy jsem jim dal) viděl, mě vyděsilo. Myslím že ti, kteří by snad chtěli i trochu závodit to zabalili při pohledu na nemehla, se kterými si prostě vyhrát nedá. Doposud by se to dalo ještě pochopit - je to show. Ale debilní komentáře Boučka a hlavně té slovenské (s prominutím) slepice jsou na zvracení. Po "králi hory", kdy od našich "borců" došlo k jedinému neúspěšnému pokusu, tato parodie na moderátorku začala všechny líbat a vykřikovat, jak byli úžasní... Nikdy více. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Proč musí Nova i Markíza kazit tenhle skvělý formát? Měli snad dost času okoukat na Barrandově jak se to dělá v Americe či Británii, ale oni z toho udělají takovýhle paskvil, který místo aby bavil tak nudí. Aspoň ten název mohli nechat Drtivá porážka na, který je už našinec zvyklý. Nechat tam aspoň obyčejný soutěžící a né "hvězdy, který nikdo ani nezná". Docela by mě zajímalo, kdyby se vrhli na Pevnost Boyard jestli by to dopadlo líp. Je vidět ve snaze co nejvíc ušetřit, tak se spojí víc zemí. Jenže Hry bez hranic jsou jen jedny. Doufám , že Aréna národů na Primě dopadne líp. Je vidět, že absolutně nepochopili smysl soutěže, proč tam nedali obyčejný lidi at už náký pupkáče či maminy a pod jako je to v americké či britské verzi (ono ani ostatní státy co tam měli samý sportovce na tom zrovna moc nevidělali) Ono totiž ta soutěž spočívá v tom, že ty překážky by neměli být překonány a tudíž, je třeba dát tam takový lidi, u kterých je záruka, že budou padat a bude sranda, tady nejde o to překonat všechno v co nejlepším čase.(na to je tu Ninja Faktor, kdy jde o čas a něco dokázat) Podívejte se kolik lidí překonalo třeba koule v normální americké verzi a tady skoro každý druhý. O našich trapných "celebritách" darmo mluvit, je to studa. ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele

Když jsem četl místní komentáře, nevěřil jsem tomu, že se dá Wipeout tak zmršit. Ale ono to jde. Stačí aby se místo urážení fandilo, aby se místo přítomného času zvolil minulý a aby se za střihačský pult postavila moje babička (promiň babi). Jinak řečeno, stačí, aby se toho ujala Nova anebo jiná východoevropská televize. ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Z úspěšných Her bez hranic si vezmeme soutěžení národů, překážky a zbytek tak napůl obšlehnem z Takešiho hradu (bláznivý gumový překážky, radost ze soutěžení) a Ninja Faktoru (časovej limit, cílevědomí sportovci, kteří chtějí vyhrát), dáme spoustu prostoru účinkujícím „celebritám“ a především mizernejm moderátorům, najmeme neschopný kameramany, nudně to sestříháme a mezinárodní hit je hotovej. Je to tak blbý a trapný a vystupuje tam tolik neschopnejch „celebrit“, že se to musí líbit. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Co se týká originálního Wipeoutu, nejsem žádný die-hard fan, ale čas od času se na něj podívám a ačkoliv mi ta soutěž sama o sobě přijde dost ujetá, tak se u ní poměrně bavím. Co se týká této verze, ta se vůbec nepovedla. Příhodnější jméno pro ni by bylo "Wipeout - Nuda národů." Nuda je skutečně tím slovem, které tuhle verzi perfektně charakterizuje. Nudný Wipeout, copak je to vůbec možné? Bohužel je. Celá tahle hra na týmy působí dost divně a podepsalo se to i na konceptu a pravidlech. Za to ale Nova nemůže. Za nudného moderátora Boučka už ano. John & John z americké verze, byť občas balancují na hraně trapnosti, mají výborné hlášky. V téhle verzi si klidně můžete vypnout zvuk, vyjde to nastejno. Pády jsou pády, je jedno jestli je to americká, britská nebo marťanská verze. Bez dobrého komentáře ale nemají takový efekt. Kdyby to bylo aspoň trochu zábavné, tak delší stopáž podle mě není problém (sledoval jsem v kuse tříhodinový Ninja faktor v japonštině, nerozuměl jsem jim ani slovo, ale stejně jsem se královsky bavil). Není to nekoukatelné, jen nudné. Odpad to také není, ale víc než jednu hvězdičku téhle podivné verzi Wipeoutu dát nemohu. Na další díly se asi ještě podívám, nic už od nich ale nečekám... ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama