Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Wipeout" je zábavná licencovaná show spoločnosti Endemol, ktorá sa v súčasnosti vysiela vo viacerých štátoch po celom svete. Relácia sa natáča v Argentíne. Jedná sa o teamovú športovú súťaž zmiešaných družstiev v zdolávaní, fyzicky pomerne náročných, prekážkový dráh. Slovenská súkromná televízia Markýza spoločne s českou Novou tam vyslala svojich zástupcov, aby hájili farby našej bývalej federácie. Moc ma nebavilo pozerať sa ako sa tam strapňujú tie naše nemehlá, zvlášť keď som väčšinu z nich ani nepoznal. Zdá sa však, že oni sa tam bohovky dobre zabávali. Celý tento projekt úplne pochoval zakomplexovaný Libor Bouček svojim nemotorným moderovaním. Medzinárodný odpad! ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele

První díl (anebo to byl druhý?), každopádně ten minulý díl jsem viděl celý a hodnotil jsem jednou hvězdičkou. Soutěže byly celkem zajímavé, ale způsob, jakým tuto soutěž pojala Nova, mi pil krev už tehdy. Dnes jsem Wipeout sledovall asi 15 minut a musel to přepnout, protože jsem se na ten trapas nemohl dívat. Fandil jsem komukoliv jinému než těm česko-slovenským rádobyslavným lidem, které podporuje ještě otravnější moderátorská dvojice. Ale 1* asi nechám, protože pořad sám o sobě asi není tak špatný, jen ho odporná TV Nova absolutně nezvládla odprezentovat. ()

Reklama

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se dívala na Drtivou porážku na Barrandově (konkrétně na americkou verzi), královsky se bavila a napadlo mě, jak by to asi vypadalo, kdyby bylo něco podobného u nás. A je to tady a je to přesně takové, jaké to být nemá. Vtip vyprchal a nastoupila hodinu a půl trvající nuda. Nova moc nepochopila, že tato soutěž staví na krkolomných pádech a jednoduchých vtipech na účet soutěžících, nasadila vážnou tvář a skvělý formát Wipeoutu utopila hluboko v bazénu. ()

Koman odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo nejlépe může reprezentovat Čechy a Slováky? Samozřejmě modelky a jedna playmate! Polsko, Ukrajina a jiné státy vyberou nejlepší špičky co můžou být (účastníci Olympijských her, machři v pětiboji, profesionální sportovci,..) a my vybereme modelky a jednu playmate, které místo aby hráli na čas si to vychutnávají tak, že než se do toho pustí, uběhnou 3 minuty ztraceného času. ()

Her0.89 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak stejné a přitom úplně jiné. Vůbec mě to nezaujalo a není to tím, že to vysílá NOVA, ale od komentářů až po výkony to bylo neuspokojivé. P.S. Jděte do prd*le s Československým týmem...... edit: Po prvním díle jsem to nechtěl hodnotit, ale pak jsem viděl ještě 15 minut nějakého dalšího a musím tam ten odpad dát. Nemám ve zvyku takhle rychle dávat u seriálů (pořadů) hodnocení, ale tady to nejde jinak. Je to hrrrrozné, ale nejvíc mě vytočil Libor Bouček, který by i moje sraní ohodnotil jako nebojácný výkon a kdybych se náhodou nevysral, tak by ocenil to, že jsem do toho šel naplno. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama