Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (266)

Mr.Nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Při natáčení Souboje národů se jaksi zapomnělo na klíčový prvek úspěchu originálního Wipeout, a tím byl humor. Ať už se jedná o různé eskapády soutěžících, rozhovory s nimi nebo perfektní komentáře moderátorů. V této československé mutaci chybí a ve výsledku je to strašná nuda, opakující se v každém díle. Proč se moderátoři chovají, jako by šlo o seriózní sportovní utkání a neustále plácají jak je kdo šikovný, bla bla bla? Snad aby někoho neurazili? Další věcí je, že se v předloze často mění tratě, celá trať a hlavně jednotlivé etapy. Zde je to pořád to stejné dokola, škoda ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Co se týká originálního Wipeoutu, nejsem žádný die-hard fan, ale čas od času se na něj podívám a ačkoliv mi ta soutěž sama o sobě přijde dost ujetá, tak se u ní poměrně bavím. Co se týká této verze, ta se vůbec nepovedla. Příhodnější jméno pro ni by bylo "Wipeout - Nuda národů." Nuda je skutečně tím slovem, které tuhle verzi perfektně charakterizuje. Nudný Wipeout, copak je to vůbec možné? Bohužel je. Celá tahle hra na týmy působí dost divně a podepsalo se to i na konceptu a pravidlech. Za to ale Nova nemůže. Za nudného moderátora Boučka už ano. John & John z americké verze, byť občas balancují na hraně trapnosti, mají výborné hlášky. V téhle verzi si klidně můžete vypnout zvuk, vyjde to nastejno. Pády jsou pády, je jedno jestli je to americká, britská nebo marťanská verze. Bez dobrého komentáře ale nemají takový efekt. Kdyby to bylo aspoň trochu zábavné, tak delší stopáž podle mě není problém (sledoval jsem v kuse tříhodinový Ninja faktor v japonštině, nerozuměl jsem jim ani slovo, ale stejně jsem se královsky bavil). Není to nekoukatelné, jen nudné. Odpad to také není, ale víc než jednu hvězdičku téhle podivné verzi Wipeoutu dát nemohu. Na další díly se asi ještě podívám, nic už od nich ale nečekám... ()

Reklama

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sice jen dva díly, ale v podstatě se jedná o to samé, co nám představili Američané. Na kvalitě ubírají jen otravné zdlouhavé rozhovory s československými celebritami. To je ale na můj vkus dost malý důvod, aby to srazilo hodnocení oproti zmiňované americké verzi o 51%... Jinak tam vidíme ty samé disciplíny, takže skoro stejnou zábavu. A ani ne zrovna sympatické duo moderátorů přece nemůže kompletně zkazit celý pořad. A zajímavé, že když to tu některé tak otravuje a dávají odpady nebo po jedné hvězdě, dívají se na všechny díly... Holt někteří jsou asi bez vlastního názoru a musí papouškovat všechny ostatní. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Odpornost! To jako někoho na nově napadlo, že bude strašně fajn se podílet na tomhle podvyživeném parazitu na původním pořadu? To si vážně někdo myslel, že když si budou hrát na novodobé Hry bez hranic v rámci wipeoutu, že jim na to lidí skočí? No dle ohlasu jim to u někoho vyšlo. U mě rozhodně ne. Po dvou dílech považuji za naprosto nemorální tohle udržovat při životě. Neustálé opakování informací, umělohmotné emoce a naprosto nesnesitelný Bouček v roli moderátora, který se snaží loudit spektrum emocí z naprostých banalit a ani trochu mu to nejde. Navíc je tu fail v použití názvu souboj národů podruhé pro soutěžní typ pořadu. Ne že bych chtěl vedení Novy nějak podezírat, nicméně čas od času by to chtělo drogy vynechat a ušetřené peníze s čistou hlavou investovat někde rozumněji. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle měla být jako zábavná soutěž, kde týmy složené z nejrůznějších celebrit musí překonávat nástrahy opičí dráhy? Kam se tedy ta zábava poděla? Já jsem se nezasmála ani jednou, i když u některých pádů jsem k tomu neměla daleko. Nechci si vůbec představovat, jak by to dopadlo, kdyby se Nova pustila do Boyardu nebo Her bez hranic. To by muselo dopadnout ještě hůř. Ještě jedna věc mi vadí a teď se budu muset omluvit všem slovenským známým, kolegům, uživatelům, přátelům a příbuzným. Vážně proti vám nic nemám a nikdy jsem neměla!!! Neberte si to, prosím, osobně. Ale poslední dobou mi všechno, co je označováno jako "Česko-Slovensko", hlavně tedy při soutěžích a nejrůznějších akcích, leze přímo krkem. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama