Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

alambert 

všechny recenze uživatele

Ano, je to chvílemi tak křečovité, až je to trapné, a kýčovité, až je to směšné, ale celkově to má spád a je to prostě příjemný přímočarý KONEČNÝ (aspoň to tak zatím vypadá) seriál. Velmi oceňuju některé detaily, zejména, řekněme, zobrazení života agenta (nebo třeba diplomata atd.), který se pohybuje v takovém magickém n-úhelníku zájmů agentury, pro ktrerou pracuje, svých vlastních - kariérních, ochrany soukromí a rodiny, závazků vůči informátorům a partnerům a X dalších. Navíc prostě musím přidat za natáčení, a nejen natáčení, ale i odehrávání se v Praze a ČR...a že toho tam z Prahy bylo fakt dost... No a samozřejmě taky musím přidat za Terezku Voříškovou...která sice trochu přehrávala - což zamrzí, protože to není jejím zvykem - ale stejně, rád se na ni koukám a přeju jí úspěch...:-P ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pilot mi víc než seriál připomínal film, konkrétně Taken - matka, bývalá agentka, hledá uneseného syna. Poutavé krimi s akcí. Jako film výborný, jako seriál má slušný potenciál, je dost otázek, málo odpovědí, o úrovni víc prozradí další díly. # Po 3 dílech: sklouzává do průměru, už není tak chytlavý, ale akční je a navíc objevuje se Tereza, tak uvidíme... Jen se obávám, aby to nebyl jeden z těch nekonečně natahovancýh seriálů. # Po 4. díle: Vytrácí se napětí, seriál se víc hrabe v minulosti, než aby se posouval dopředu, to nemám rád. Stejně jako Seane Beana. Začíná to být nějak moc mysteriózní, aby to nebyli druzí Lost. # Ale 6. díl parádní (v rámci možností). ()

Reklama

fallanga 

všechny recenze uživatele

Bože, ty herecké výkony Voříškové jsou fakt hrozné. Tohle je skvělý důkaz toho, jak skvělé herecké obsazení (Roden, Bean) dokáže zničit jedna slabá osobnost. A to není vše. Už, když Paul zemřel, tak mi bylo jasné, co se ve skutečnosti stalo. Napětí nulové, příběh jako z každé druhé kriminálky a Vořísková společně s Eversmanem naprosto zničili i ty jediné dobré části. Hvězda za Beana a Rodena. ()

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po zhlédnutých sedmi dílech. Vím že celý seriál je jedno klišé za druhým a očekávaná překvapení nikoho nepřekvapí ale mě to baví. Seriál při kterém nemusíte přemýšlet, naopak si můžete všímat krásných českých kulis a přítomnosti českých herců. Velmi mě osobně zklamala akorát Tereza Voříšková kterou v českých filmech mám hodně rád ale tady občas působí až směšně. Vypněte mozek, zapněte Missing a užijete si každý díl. S tím mozkem to myslím vážně protože seriál se hemží absurdními situacemi jako např. když hlavní hrdinka ukradne před zraky všech zpravodajských služeb nedaleko Prahy vrtulník a odletí s ním nepozorovaně až do Moskvy. ()

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Docela škoda, že to po tak kvalitním rozjezdu zklamalo. Protože, skvělé obsazení a především v prvních dílech solidní scénář slibovali výbornou podívanou. Nu což člověk nemůže mít vše. Na druhou stranu, snad každý díl (snad až na jeden) byl napínaví a vždy končil v tu nejméně vhodnou chvíli. A to že jsem věděl kdo je „Zero“ hned jak se o něm zmínili mi ani moc nevadilo. Vzhlédl jsem to celé a i když mě poslední díly spíše zklamali, považuji to za jeden z těch lepších seriálů co se za posledních několik let urodil. Zvláště v tomto žánru. ()

Galerie (295)

Zajímavosti (9)

  • Seriál měl v Indii předčasnou premiéru 11. března 2012 na stanici STAR World. (griph)
  • 22. března 2012 oznámila televizní skupina Disney-ABC, že 12. června 2012 plánuje vydat první sérii seriálu na DVD ve Spojených státech a jejich teritoriích, v Kanadě a na Bermudách. (griph)

Reklama

Reklama