Jak nemám ve zvyku hodnotit seriály, které jsem neviděla celé, po 8. dílu "Pohřešovaného" vím, že níž jít rozhodně nemůžu, tedy za předpokladu, že 10. epizoda děj skutečně uzavře. (Jasně, že neuzavřela, jasně, že se to rozplizne do další série. Dobře mi tak. 18.5.) Že je Missing béčková záležitost? Nechápu, proč by na podobnou oddechovku měl někdo dát víc peněz. Nevadí mi čitelnost postav ani předvídatelný děj, které k tomu patří. Líbí se mi, když ruské a italské postavy mluví vlastním jazykem, není to samozřejmost. Žánr, který nevyhledávám, ale taky potřebuji občas vyčistit hlavu, asi proto se celkem bavím. A vlastně jsem ráda, že to s Paulem a agentem Zero je tak, jak jsem předpokládala. Mám už jen dvě otázky, z nichž jedna je, kdo zemře další. Jediná má připomínka se týká Karla Rodena: je na čase, aby změnil kadeřníka.(8.5.2012)

• MoiJe

Do 1x02. Dalej nebudem. Becca mi nie je sympaticka a dej ma nak neberie. Pripomina mi to nemecke serialy 90. rokov.(24.3.2012)

Pilot mi víc než seriál připomínal film, konkrétně Taken - matka, bývalá agentka, hledá uneseného syna. Poutavé krimi s akcí. Jako film výborný, jako seriál má slušný potenciál, je dost otázek, málo odpovědí, o úrovni víc prozradí další díly. # Po 3 dílech: sklouzává do průměru, už není tak chytlavý, ale akční je a navíc objevuje se Tereza, tak uvidíme... Jen se obávám, aby to nebyl jeden z těch nekonečně natahovancýh seriálů. # Po 4. díle: Vytrácí se napětí, seriál se víc hrabe v minulosti, než aby se posouval dopředu, to nemám rád. Stejně jako Seane Beana. Začíná to být nějak moc mysteriózní, aby to nebyli druzí Lost. # Ale 6. díl parádní (v rámci možností).(16.3.2012)

Ta podobnost s Taken je po pilotním dílu docela dost do očí bijící. Ale Ashley se snaží, pražské nebo karlovarské lokace coby Paříž/ Řím jsou zábavným vytržením a celé je to natočené docela svižně. Rozhodně alespoň pár dalších epizod tomu dám a pak případně zatím dost pozitivní hodnocení doplním.(17.3.2012)

• milka

Po 3. dílech: Zatím dosti nevýrazný a totálně nevyužitý béčkový potenciál, který zabijí hlavně scénář a průměrná režie. Ashley Judd se sice snaží, ale ty bitky jí člověk stejně moc nežere. Chvála bohu za Rodena, Voříškovou a český kulisy, aspoň se má člověk nad čím bavit. Seriálové Taken z toho nebude ani omylem. Zatim 50%(2.4.2012)

Kdo by býval řekl, že křehulka Ashley (kterou mám mimochodem moc rád) bude mlátit každého, kdo se jí postaví do cesty, hlava nehlava. Námět průhledný, triky nic moc, ale náboj to má a obsazení je velmi slušné. Šanci tomu dám.(18.3.2012)

• sulimo

Být Voříškovou a hlavně pak Rodenem, tak tohle v životopisu snad ani radši neuvádim.....jeden z nepitomějších seriálů, co jsem za poslední dobu viděla.(6.4.2012)

Hodnotím po zhlédnutých sedmi dílech. Vím že celý seriál je jedno klišé za druhým a očekávaná překvapení nikoho nepřekvapí ale mě to baví. Seriál při kterém nemusíte přemýšlet, naopak si můžete všímat krásných českých kulis a přítomnosti českých herců. Velmi mě osobně zklamala akorát Tereza Voříšková kterou v českých filmech mám hodně rád ale tady občas působí až směšně. Vypněte mozek, zapněte Missing a užijete si každý díl. S tím mozkem to myslím vážně protože seriál se hemží absurdními situacemi jako např. když hlavní hrdinka ukradne před zraky všech zpravodajských služeb nedaleko Prahy vrtulník a odletí s ním nepozorovaně až do Moskvy.(11.5.2012)

Začal jsem na tento seriál koukat jen kvůli Tereze Voříškové, ale musim říct, že neni tak špatný, jak tu někdo píše, neni to ten nejlepší seriál, ale dívat se na něj dá, je napínavý a rychle ubíhá. Potěšil i Karel Roden ve vedlejší roli a pár českých slov v pátém díle ;) a navíc jsem rád, že tam má Tereza celkem dost prostoru :) Naštěstí ve finále se vyřeší hlavní příběh, takže jsem spokojený. Druhá řada nebude, ale to nevadí, myslim, že takhle je to vyhovující. Mimochodem se v seriálu objevili na chvilku i Klára Issová a Miroslav Táborský.(21.4.2012)

• Illy

Nic proti Ashley, ale pro tuto roli se nehodí. Jinak veliká zoufalost - slaboduchý scénář s otřesnými dialogy, za bulvy tahající triky a velmi špatný střih. od odpadu dělí jen solidní propagace česka.(28.4.2012)

• Hanys_

Po 4 dílech. Seznam "co je tady špatně" by byl hodně dlouhý, ale pár za všechny - scénář (hodně slabý), ženská postava nakonec taky nebyla tou nejlepší volbou (navíc Judd je tady dost nesympatická), ale hlavní problém je, že seriál už na pohled vypadá hodně lacině. Myslím, že takovouhle kvalitu před začátkem pilotu nečekal asi nikdo.(14.4.2012)

• Jierl

podobnost s taken v prvním díle je na snadě, uvidíme, jak to půjde dál, liam neeson je přeci jen jen jeden...(20.4.2012)

• LojZza

Zklamani. Serial o supermame, ktery je pritazeny za vlasy az hruza. Mozna to bude znit sexisticky, ale kdyby vymenili mamku za nastvanyho tatika (Sean Bean by bohate stacil), bylo by to o dost vic koukatelny a zabavny. Takhle ty akcni sceny pusobi hodne ujete a smesne.(5.4.2012)

Po pěti dílech hlavní výtka ohledně všemocné a všeho znalé hlavní hrdinky - vysoce nevěrohodné. Akční scény , kdy bojuje v hotelu s agentem , jsou naprosto přehnané vzhledem k ustavičnému zdůrazňování, že je 10 let mimo službu. V obsazení se mihne pár českých tváří /Roden,Dobrý a nějaký hezoun:) + Tereza V./ . Vše natočeno 3 x rychleji než Bourne. Cílem je stylizace a hlavně žádné rozpitvávání pohnutek. No je to " jen americký" seriál ... zklamal mě.(16.4.2012)

• Paulusek

Neočekával jsem od seriálu žádný bum. Hlavní hrdinka ani její filmový syn mi nesedli už od prvních minut prvního dílu. 4 epizody jsem zhlédl bez sebemenšího spadnutí čelisti nad zvraty na konci každé z nich, ale 5 díl to už začíná zazdívat hlavně bankou Vyšehrad (omlouvám se za možné spoilery), pozitivní na tom zatím byl pouze fakt, že prahu nepřikrášlili a nechali ji takovou jaká je z pohledu turistů a dál Šimůnek v roli zabijáka - ten štěk mu vážně sedl.(19.4.2012)

Už len za to, že aspoň spomenuli Bratislavu, musí byť hviezdička navyše :)(8.5.2012)

• erikbencik

Ja to fakt nevládzem po tretej časti pozerať. Neverím im čo hrajú, neverím kde to hrajú, dokonca im ani tú angličtinu neverím :) Ako povedal MoiJe, totál nemecký seriál 90tych rokov. Už som len čakal kedy vyskočí Rex.(2.4.2012)

Viděno 8 dílů. Původně jsem si to stáhla kvůli Beana. No, jenže jak jinak, Sean opět přežil jen 3 minuty. Tak jsem doufala a doufala, tak jako doufám v každém jeho filmu kde umře, že nějakým zázračným způsobem oživne a... No... Nechci tu moc říkat co se tam děje dál, ale nedá mi to a musím dodat - ŽEBY konečně ??? :))) Jinak... Myslela jsem tehdy, že kouknu jen na jeden díl právě s tím Beanem, ale okamžitě jsem se musela podívat na druhý... na třetí... a tak dál a tak dál... edit: 21.5. - (po shlédnutí 10. dílu) - Aha, pěkně debilní konec ...(22.4.2012)

na tenhle seriál se koukám jen tehdy, když opravdu nic lepšího v bedně nenajdu. Asi jediný důvod, proč se na to koukám je krásná herečka Ashley Judd, která podává vždy excelentní výkon. Podle mě. Akce je tam plno, ale jak rychle nějaká akce začne, tak rychle i skončí. Doufala jsem, že to nebude stejné jako seriál Život je změna, kde se pořád dokola hádali a debatovali o minulosti. V prvních dílech tomu tak bylo, ale po znovuobjevení manžela Beccy se to rozjelo. Začali se objevovat nové a nové zvraty v minulosti a to mě nebaví už jen kvůli tomu, že bych to musela vidět aspoň dvakrát, abych si to dala dohromady a abych vůbec věděla, o čem seriál je. Proto mě po asi 4. dílu omrzelo koukat na to a teď si tím jen zkracuju čas před vysíláním mých opravdu oblíbených seriálů. Závěr: Začátek mě uchvátil, od poloviny to jelo z kopce. *** je podle mě tak akorát. Škoda, mohl to být dobrý seroš...(21.5.2012)

• Leeslie

Česká televizní premiéra: 15. 3. 2012 na AXN!!!!!, Premiéra v USA: 15. 3. 2012 na ABC.(1.3.2012)

<< předchozí 1 2