Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Britský břitký sitcom Life‘s Too Short, jejímž hlavním hrdinou je Warwick Davis, zobrazuje hrdinův "normální" život . Warwick provozuje agenturu pro hledání práce pro lidi malého vzrůstu, jako je on sám, a nejen proto si valnou část práce přenechá. Sekundují mu Ricky Gervais a Stephen Merchant, kteří seriál zároveň režírovali. (JackieBliz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak si odmyslím zbytočný špeciál, tak ide o mimoriadne úsmevnú show. Kto pozná Rickyho Gervaisa, ten to videl a vie rozpoznať typický humor, ktorý aj skrze ústa Warwicka Davisa nosí jeho rukopis, akoby to hovoril sám Ricky, len jeho ústami a gestikuláciou. Na druhej strane, kto do toho ešte nespadol, je na čase. Plno nekorektného humoru a prilákali sa aj herecké hviezdy. U Warwicka Davisa treba uznať, že má tú správnu krv a nebojí sa robí si posmech zo samého seba a úlohu narcistického trpaslíka zahral neporovnateľným spôsobom. Tu sa ukazuje, kto to v sebe má a kto to nemá - taký najznámejší trpasel z GoT Peter Dinklage sa sťažuje, že Snehulienka a sedem trpaslíkov je nehanebným dielom, ktoré treba zakázať 😅 Ako povedal: "Snažíte sa byť progresívni v jednom smere, ale potom stále robíte ten spiatočnícky príbeh o siedmich trpaslíkoch, ktorí spolu žijú v jaskyni." Fňuk veru. Zrušme aj ježibaby, aby sa Kolíková neurazila. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Ricky Gervais opravdu miluje tragédy. Na Life's Too Short je krásné, že diváka staví do situace, v které je se nesnadné rozhodnout, zda má Warvickovi fandit, mít ho rád a litovat ho při jeho (někdy doslovných) pádech anebo nikoliv. Protože postupem času vyplývá najevo, že Warvick je neuvěřitelně sebestředné hovado, které se stále považuje za něco víc, než doopravdy je, což dává různými způsoby najevo vše ne-celebritám, se kterými přichází do kontaktu. Za to však bývá vždy patřičně potrestán, což je jednak neskutečně černohumorné, ale také poměrně smutné... Rovněž se mi zdá, že Life's Too Short nabízí i bez hostování slavných celebrit mnohem víc humoru než Rickyho starší projekt Extras. Výstup Liama Neesona v první epizodě je ovšem geniální. ()

Reklama

Splasher 

všechny recenze uživatele

Budu velmi zvědavý, jestli si po Life's too short Ricky troufne rozšířit svůj oblíbený vtípek o Cleesově neschopnosti vyrovnat se ve své tvorbě Fawlty towers, kdežto on dokázal přijít s Extraz. S ohledem na kvalitu tohoto sitkomu by si ale měl spíše opakovat svojí oblíbenou bajku - cituji: Here’s one of my favourite ones of all time, OK. Um, uh, a lion is dying, he’s an old lion, he’s in the front of his cave. And all the animals come round, like the foxes and the hyenas, and the, the rabbits, and they’re all takin’ the piss out of him, and they’re laughin’ at him and they’re laughin’ goin’ "You can’t bite us now", and just before he dies, he goes, "Fine. But I was a lion once." . ___ Warvick nepůsobí důvěryhodně při odříkávání Gervaisových replik. Nezachrání to ani můj oblíbenec Holness v roli Iana. ()

Ixbalanke 

všechny recenze uživatele

Výborný ironický jakoby-dokument, kde Warwick dokazuje, že se umí smát sám sobě. Nakouknutí do světa trpaslíků se vším všudy. Dosud jsem o těchto lidech moc nepřemýšlela a proto je to zajímavé. A vložky u Rickyho a Stephena v kanclu jsou dokonalé. Ricky tam vypadá jako úplně normální chlap, až moc normální:) Návštěvy slavných herců jsou hafo vtipný:)) Nejvíc se mi asi líbí, že si tu ze sebe všichni dělají srandu a předvádí se v tom nejčernějším možném světle, úžasná sebe-ironie. Mám ráda tuhle "real" tvorbu. PS: Mrkněte na Willow, docela pěkná pohádka:) ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se cítil trošku podveden, protože všechno jste už viděli v The Office a Extras předtím. Nedá se ani ubránit dojmu, že Davis prostě jen napodobuje Gervaise. Tohle mi celou dobu běželo v hlavě, takže jsem si nějak nedokázal trápení Warwicka Davise pořádně užít. Zpětně jsem si ale začal uvědomovat, že jsem se vlastně celou dobu skvěle bavil. Přemýšlel jsem nad třemi, dal čtyři. -"I'm working with a great director... Tim Burton. Have you ever heard of him?" -"Of course. Yeah." -"Do you have any idea who my leading lady is on this film?" -"Erm, in the Tim Burton film? Helena Bonham Carter?" -"How'd you know?" -"Stab in the dark." ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Warwick Davis vlastní agenturu pro herce malého vzrůstu i ve svém skutečném životě. (lehkoživka)
  • Název Life's Too Short vymyslel Warwick Davis. (lehkoživka)
  • Nápad na fiktivní dokument vznikl během natáčení seriálu Komparz (od r. 2005), ve kterém si v 9. epizodě 2. série zahrál i Warwick Davis. Davis vyprávěl Gervaisovi a Merchantovi historky ze svého života, např. jak si při nakupování v supermarketu musí pomáhat mopem nebo jak se ho lidé chtějí dotknout pro štěstí. Gervais s Merchantem v nich viděli obrovský komediální potenciál. (lehkoživka)

Reklama

Reklama