Reklama

Reklama

Chained

  • Velká Británie Chained
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho sobotního odpoledne si 8letý Tim a jeho matka Sarah objednají taxi. Řidič je však sériový vrah, který si vyhlédl další oběti. Chlapec se stává svědkem vraždy své matky a jeho děsivá můra teprve začíná. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to určitým způsobem jiné a své, ale přesto to na víc jak průměr nevidím. Zpočátku pro mě bylo celkem zajímavé sledovat, kam se ten děj vlastně vyvine a atmosféru to nějakou dobu skutečně mělo, včetně toho zrychleného úvodu, ale v prostředku mě to jaksi přestalo bavit a kromě úplného konce (kde dojde k jednomu zvratu, který není úplně nejchytřejší, ale aspoň dokáže po tom všem zaujmout) už ani moc nechytlo. Prostě je to zvláštní - jeden z těch klasických průměrných hororů to není v ničem, ale stejně průměrný je. A Lynchovou bych v tom asi našel, ale vypadá to, že se skutečně moc nepotatila, i když aspoň nějaký svůj styl má, když už nic jiného... 3* ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Každý z Vás si určitě jednou řekl, že bude kosmonautem, nebo gynekologem slavných hvězd, ale nikdo nechce být slouhou. Tady mladý Tim se jím stane na hodně dlouhou dobu a je to pekelná podívaná. Od začátku na Vás dýchá ta deprese, atmosféra a v mém případě i otec, který nervozitou dýchal tak nahlas, že i nejlepší běžec z kopce takhle nedýchá. První půlka je hlavně teror, psychický nátlak. V druhé polovině už se jen konzervuje a pomalu se docupitává do konce, který je zvládnutý na jedničku. ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Druhé setkání s filmem dcery Davida Lynche v trochu brutálnějším hávu a v psychologickém pojetí. Znovu se nejedná o vyloženě špatný kousek, ale na druhou stranu zase vnímám režijně a scenáristicky mezery, které dokonalosti značně ubírají. Masový vrah v podání Vincenta D'Onofria se svojí vidláckou mluvou a vyjádřovnáním z filmu vyčuhuje jak ďáblovy parůžky na hlavě a zbytek osazenstva strká do kapsy. Chained je o tom, jak je mladý kluk Tim tímto vrahounem unesen a "převychováván", takže si asi dovede představit tu tísnivou atmosféru po celou dobu. Ve výsledku nijak oslnivá, ale zato řemeslně zmáknutá jednohubka. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších Hororových Novinek za Poslední Dobu! To bylo Parádní! Tak hustý Psyhický Terror, jsem pořádně dlouho neviděl! První půl hodina je excelentní!! Dialogy, Atmosféra, Ta nepředvídatelnost! Neuvěřítelné! Celé, je to super Natočené, Jen je mi líto, že se to spíše soustředilo na psychické zdeptání, než na Gore, které mám osobně raději, a moc neukázali, ale Tah na Psychiku za Jedna! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Bomba !! Pro někoho bude tenhle Horor nudnej, pro další to bude napínavá pecka. Mě to chytlo už od první minuty a nehybně jsem se díval až do konce. Zvrácené Hororové psycho drama. Vincent zahrál na výbornou, od něho jsem takovouhle roli nečekal. Závěr mě dostal. Sečteno podtrženo 5* a rozhodně se na tohle rád podívám někdy znovu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodne dostal film od MPAA rating NC-17, neskôr mu však bol zmiernený na R. (Sufferer)

Reklama

Reklama