Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

enjoi 

všechny recenze uživatele

Tak neskutečně tupé béčko jsem dlouhou dobu neviděl. Popravdě řečeno, nebýt v názvu Death Race, na film se ani nepodívám. Ale když už jsem viděl předchozí dva filmy, šel jsem do toho. Jak jsem už zmiňoval jde o kristalicky čisté béčko bez špetky logiky, což je ovšem vyváženo porcí rychlých aut a holek, které k sérii neodmyslitelně patří. Kouknout se na to dá, rozhodně ne ale znova. Na zabití nudy ok. 50 % ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ODPLATA JE SVINĚ“..... /// (Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, co očekáváte od ,,Béčka?) Hra na efekt, drsný modelky, málo keců, dobrej zvuk a akci. To fšechno by mohlo anulovat levnej casting, tlustou (drsnou) dozorkyni (která vlastně ani nemá žádnou roli, i ty vostatní, kterejm ten všechen humbuk kolem ani nejde věřit. (soráč Luku, ani u tebe si nejsu jistej….) Kdyby aspoň rejža tomu dal něco navíc…slabá ruční práce a záběry jako z inter počítačovejch her mu k reputaci nepomůžou (naštěstí Rallye Dakar má nakoukanou…). SLÁVA - modelky maj dobrý kozy! Bohužel mluvěj jako já a na rozdíl vode mně, to znich drsňáky neudělá! … Přesto je to ,,B“(éčko), který si v dobrý kvalitě a s trochou dobrý vůle můžete užít. Bez emoční podívanou naštěstí neprzněj kreténsky záporný reakce. Je to jen neškodná blbina s hrou na efekt, vo třech dnech s novým šéfem a novejma pravidlama. Serte na logiku a nechte rozhodnout svoje srdce… JÁ JSEM FRANKENSTEIN A …. (já vím, já vím….) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Loprais mě letos nechal doma. 2.) Protože vím, že slušně udělaný béčko má svoje kouzlo (který nebudu kurvit odpadem!). 3.) Thx za titule ,,marosh1“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Stručný obsah, POZOR krutý SPOILER: Svist! Bum! Prásk! Plesk! Hnnn, hnnn, hnnn, hhnnnnnnnnnnn. Ratatatatata! Íííííííííí! Svist! Plesk! Plesk! Ratatatata! Hnnnnnnnnnn! Hnnnnnnnn! Ííííííííííííí! Ratatata! Plesk! Plesk! Uf! Úplně to stačí mít jen v audiostopě, abyste si zbytečně nekurvili estetický dojem při pohledu na tu partičku odpudivých neherců, některých dokonce s obříma kozama, Dannyho, kterému Mountfield asi nezaplatil fucktury a Dougraye s Vingem, jež to patrně udělali kvůli důstojnějšímu pohřbu afrických dětí, které sklátila ebola. Velmi altruistické, ale na druhé straně budou teď Marabu chcípat hlady, tak moc doufám, že všichni půjdou i do čtyřky! Doporučuji výhradně mentálně vyzrálým jedincům, kterým se strašně líbil můj výstižný obsah. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se vrací na scénu nečekaně Luke Goss, který ukáže své bojové umění. Zhruba po třiceti minutách se dočkáme konečně závodu. Trošku jsem se pousmál, když představovali jezdce a zaznělo jméno "Joker", hned jsem si vzpomněl na Dark Knight. Což je samozřejmě mimo, ale aspoň chvilku jsem měl dobrý pocit. Potom tempo nepolevuje a celý snímek se něco děje, jenže k čemu to je, když akce je na tragické úrovni a též kamera? Obával jsem se toho a také právem, poněvadž jde o stejně tupou akční podívanou jako předchozí díl. Nebýt sexy hlavní herečky, která nevím jak se jmenuje, tak se není na co dívat. Bohužel a s lítostí oznamuji, že prvnímu dílu se opět není šance vyrovnat, ale to se dalo samozřejmě čekat. Vrtá mi spíše hlavou, proč se Danny Trejo cpe do takových paskvilů.. 2/10 = 22% ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Na dvojce se mi líbilo to provázání s jedničkou. A to že ačkoliv je to direct -to-DVD film tak se jedničce téměř vyrovná. Nyní se mi do ruky dostala již třetí část série a já jsem opět mile překvapen. Zejména závěrečná půlhodina mě dostala. Mám pocit že provázání s původním filmem je zde zase o krok lepší. A příjemně potěšila i změna prostředí. Už se nejezdí pouze na okruhu ve věznici. Nyní se podíváme do pouště. A poušť dovede být nebezpečná sama o sobě. Když k tomu přidáte ještě plno nemilosrdných jezdců tak výsledek je jasnej. Frankenstein to rozhodně nebude mít lehké. Do předních úloh se vrací kompletní osazenstvo z předchozí části a já můžu doporučit každému. Komu se líbí závody Rallye smrti. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Južnej Afrike. (Laslo)
  • Ve scéně, kdy bachaři vystřelí naváděnou raketu IRIS-T podruhé i potřetí, pokaždé je na odpalovacím stojanu všech 8 raket. (Ficik)
  • V první den závodu přibližně ve 44. minutě přejíždějí někteří závodníci chatrče, přičemž jedno z vozidel patří Jokerovi, který však má být v tu chvíli mrtvý a jeho vůz zničený. (Tony-Z)

Reklama

Reklama