Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že půjde zábavnost po druhym díle dolu, ale pořád mě Death Race docela baví. I přesto, že jde pořád o to samý a vězeňská partička kolem Lucase zařazená do těžkýho žaláře (jistě ne za nějaký bagatelní trestný činy) jsou dobráci od kosti, který těžko snesou, když jim někdo lže nebo je zradí. Technická kvalita je pořád koukatelná stejně jako herecký výkony. Snaha o závěrečnej twist byla taky sympatická a nevyšla uplně na prázdno. Příjemný překvapení, tři slabší hvězdy. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo lepšie ako som čakal. Rozpočet je iba smiešných 6.5 mega. A na takýto malý rozpočet to ma slušný vizuál, hudbu aj obsadenie. Reiné navyše vytasil niekoľko efektných záberov. Príbeh je sračka, ale oproti Céčkovým kolegom je to ešte nadpriemer. Mne to proste prekvapivo sadlo. D. Scott je dobrý záporák, Trejo je tiež super. Goss sa tiež snaží. Taký Seagal a spol. by s mali učiť ako narábať s rozpočtom. 65% ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Po třetí a vlastně po druhé. Znovu to stejné a trochu jinak. Musím říct, že 2hý a 3tí díl Rallye smrti dokázal vydolovat z minima maximum. Trojka si jde svou cestou. Bylo jasné, že další závody v kriminále by už nebavily, tak se přesouváme do afrických pouští. Něco to získá a něco ztratí. Ona stísněnost je pryč, na druhou stranu vnější vlivy Afriky nic nepokazí. Děj umí šokovat. A místy umí být na hranici mezi genialitou a odpadem. Uvedu jako příklad bitku ženských. Pokud byl záměr šokovat a mírně řečeno znechutit a k tomu ještě víc nenávidět pana boháče, tak se to povedlo na jedna a já tleskám. Pokud to mělo ale bavit a my měli slintat nad tím, jak se ty kočky řežou, tak palec dolů. Závěrečná pointa se asi dala čekat. Ale netvrdím, že mě nebavila. Vyzdvihnu ještě Treja, protože ten ukazuje, že to není jen loutka na pár chvil, ale umí táhnout určitý situace na výbornou. 70 procent poslednímu dílu a 76 procent celý sérii. ()

enjoi 

všechny recenze uživatele

Tak neskutečně tupé béčko jsem dlouhou dobu neviděl. Popravdě řečeno, nebýt v názvu Death Race, na film se ani nepodívám. Ale když už jsem viděl předchozí dva filmy, šel jsem do toho. Jak jsem už zmiňoval jde o kristalicky čisté béčko bez špetky logiky, což je ovšem vyváženo porcí rychlých aut a holek, které k sérii neodmyslitelně patří. Kouknout se na to dá, rozhodně ne ale znova. Na zabití nudy ok. 50 % ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola béčko. Dvojka bola béčko. Trojka je béčko. Keďže mám jednotku len rád - nie som žiadny uctievač, mám rád aj pokračovania. Sú to len také bonusové materiály, ale ja som bavil aj teraz. Inferno má spád, pekné herečky a Danny Trejo si vychutná orál... Logika príbehu a konania postáv je rovnako pochybná ako minule a predminule. Vadila mi zbytočná romantika (nemyslím Treja :-)) a to, že na rozdiel od dvojky nás nečaká žiadny poriadny záver. Navyše scenárista sa na konci tvári, akoby natočil Obvyklých podozrivých, čím sa určite dotkne pár divákov :-) Najslabší diel série, ktorý občas naštve nevyužitím potenciálu ale nenudí... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy bachaři vystřelí naváděnou raketu IRIS-T podruhé i potřetí, pokaždé je na odpalovacím stojanu všech 8 raket. (Ficik)
  • Když jede ve třetí etapě Frankenstein (Luke Goss) bok po boku 14K (Robin Shou) přímo do cíle, střílejí svými kulomety vojáky okolo tratě. To je ale nemožné, jelikož mají zbraně nainstalované napevno a namířeny přímo před sebe. (Ficik)
  • Film sa natáčal v Južnej Afrike. (Laslo)

Reklama

Reklama