Reklama

Reklama

Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa! Neslavný je pro Grega hned úvod, když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Kempování s otcem mu na náladě také nepřidá, a aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje nový čtyřnohý člen rodiny Heffleyových, který Gregovi v tomto zábavném filmu pro celou rodinu přichystá nejednu potíž! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (56)

Derek 

všechny recenze uživatele

o dost lepsie ako dvojka i ked od isteho rezisera a to hlavne vdaka lepsiemu scenaru (stale ide vsak len o mozstvo viac menej zabavnych scenok), miera vtipnosti je na urovni jednotky i ked je to tento raz pre starsich (rovnako ako su hrdinovia). hlavna postava gregg je stale totalny hajzlik a rowley s rodinkou su opat najvtipnejsou castou filmu... ()

dejvik007 

všechny recenze uživatele

budu asi jeden z mála ale za mě tenhle díl byl ze série ten nejlepší,když to tak zhodnotíme 1,2,3 díl tak vlastně ano všechny jsou na podobný úrovni není nějaký extra lepší či horší ale mně se tenhle díl líbil začátkem jsem si říkal to bude nic moc ale po chvilce se to rozjelo neříkám že jsem se nějak zasmál ale spíš se mi celkově líbí ta atmosféra a všechno v tomhle filmě proto 5 hvězdiček ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Když už člověk si dá tu námahu a shlédne první dva díly, tak už i na tohle se dá obětovat pár chvil času. Jednička byla bych řekla taková spíš samostatná, ale bylo vidět, že druhý díl (ačkoliv měl normální konec, žádné to be continued) počítal s tím, že na něj naváže třetí díl. A je to pořád dokola to stejný. Ale líbí se mi ten nápad, že to má pokračování. Některé momenty byly fajn, ale většina byla jen klišé. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Klasická americká komedie pro mladé, tentokrát na téma trávení času o prázdninách. Sice po celý film je nám prezentován dost levný humor, ale z tohoto díla vyplývá i řada ponaučení do života či krásu vztahu - syn s rodiči. Všechno má svoji posloupnost. Deníku malého poseroutky 3 dávám tři hvězdy - 55%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $49,008,662Tržby Celosvetovo $77,112,176Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,572,369Tržby za predaj DVD v USA $16,474,500║ Jednoznačne tomu chýba lepšia razancia, spád, v niektorých úsekoch dobré nápady, aj keď nie také čo by dostali do kolien ako celok to zas až tak moc nepobaví zatiaľ najslabší diel zo série. /40%/ ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o třetí film filmové série, předlohou však byla již čtvrtá kniha série literární. (ČSFD)
  • Postavu Mannyho stvárnili dva herci, dvojčata. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v Coquitlamu a ve Vancouveru v Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama