Reklama

Reklama

Nelítostně vtipní bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvádí moderní verzi slavného klasického komediálního tria… Three Stooges! Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly vstříc dospělosti probíjeli pomocí šťouchanců, facek a bouchanců. Teď tahle trojice dobrosrdečných, ale zabedněných břídilů stojí před bláznivým úkolem. Musí zachránit svůj dětský domov před krachem. Dokáží Stooges přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit místo jejich dětství? Jste napjatí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (66)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $44,338,224Tržby Celosvetovo $53,314,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,260,716 //počet predaných kusov 267,869Tržby za predaj DVD v USA $18,685,212 //počet predaných kusov 952,619║ Ako "groteskoví" nápad to nebol zlý ale skončil v nesprávnych rukách, Farrellyovi sú fakt už dosť mimo a aj keď nehádzali na nás tvrdšie gagy ústredná trojica pôsobila prevažne otravno než zábavne a celkovo ich štýl komédii je už riadna vývarovosť. /20%/ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Být mi pět let, tak se u toho neustálého bouchání do hlavy a ran do rozkroku ve stylu grotesek možná i počůrám smíchy. Nyní už se mi chce z toho jenom zvracet. 30% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Podhodnocená bláznivá komedie. U hodně scének jsem se dost zasmál, takže to žádný velký průšvih není. Jen je tu chvílema dost přehnané chování hlavních postav a to jejich neustálé pošťuchování po čase přestane bavit a začne trochu vadit, ale díky tomu, že se tu najdou vtipné momenty, tak se na to dá dívat. :D ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Trápnejší film neexistuje. Vážne, oproti tomuto bol ešte aj Kingpin sofistikovaná allenovská zábava. Nepozerateľná dementná megaúbohosť, ktorá ma uráža už len tým, že vôbec existuje. Hanba bratom Farrellyovcom! Budúcoročné zlaté maliny sú takmer isté. ()

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Strašne supídne (čo určite bolo zámerom), ale nie zas tak stupídne, aby to bolo vtipné. Žiaľ, sú aj oveľa horšie filmy. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Ak by tento film mal názov dvaja moulové to by bolo originálne a sedelo by to presne na týchto dvoch režisérov, ktorí prišli s touto intelektuálnou "zábavnou" formou. Veľmi často sa humor pohybuje na hranici stupidy a občas fakt skĺzne až pod jej úroveň. To, že im priblblé stvárnenie postáv vo filme Blbý a blbší raz vyšlo, neznamenalo samozrejmosť a tento krát skôr naopak pôsobilo to až dementne. Nevhodne pôsobili aj zvukové efekty pripomínajúce Daffyho Ducka a Bugs Bunnyho, ktorí si podobne rozdávali facky a nakopávali zadky. Musím povedať, že film som nakoniec dopozeral do konca a pár krát som sa aj zasmial. Najprívetivejšou osobou sa stala bezpochyby dobre naformátovaná Sofía Vergara. Takže odo mňa maximum10%. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

" Farelly Brothers " patří mezi mé NEJ režiséry, tedy aspoň co se komedií týče. Sice toto dílo nepatří mezi jejich TOP komedie, ale na druhou stranu špatný to také úplně není. V dětsví jsem sledoval původní seriál " Three Stooges " a tak mohu porovnávat. Nedovedl jsem si představit, jak by mohla tato groteska fungovat v dnešním době, ale ono se to Farrelům docela povedlo. Je pravda, že je to hodně jednoduchý humor, herecké výkony jsou spíš podprůměrné, ale na druhou stranu je tam hodně dobrých gagů, kterým se divák zasměje. PS: Kdo nesnáší grotesky a humor bratrů Farrellů, tak ať na to radči nekouká, byla by to pro ně nejspíš ztráta času. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film s humorom, ktory prestal byt zabavny uz strasne davno, ale napriek tomu ma fascinovala snaha vsetkych zucastnenych ako sa ho snazia ozivit a nemal som najmensi problem dopozerat film do konca. A keby v ustrednej trojke nebol len jeden skutocne zabavny komik (Will Sasso), tak to mohla byt aj zabavna komedia. 5/10. ()

KIT.HL odpad!

všechny recenze uživatele

je zajímavé, že původním Three Stoogets se člověk smál... když dva dělají totéž není to totéž... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Odsoudit "The Three Stooges" by bylo velmi jednoduché. Humor se může zdát debilní, jednoduchý a místy dokonce hloupý. Neustále sledujeme tři chlápky. Jeden druhé dva mlátí za cokoli, druzí dva jsou přihlouplí, ale přitom vydávají skvělé zvuky a dělají zajímavá gesta. Jsou to jinak ale pitomci k pohledání, a to se vším všudy. Problém ale není v tom, že má film debilní humor, problém je v tom, že mladým bude přesně takhle připadat. "The Three Stooges" není nic jiného než snaha přenést grotesku do současnosti a natočit ji v barvě a se zvukem, ale se zachováním dřívějších postupů. Nejedná se o převedení těch nejlepších grotesek, ale spíše formátu. Forma je pak v tomhle případě lepší než obsah. V podstatě se jedná o dokonalou grotesku. A právě z toho důvodu nebude fungovat. Humor prostě není vtipný. Člověk se nebude smát tomu, jak jeden dostane do koulí, druhý uklouzne na banánové slupce, apod. The Three Stooges byla skupina, která působila od roku 1930 do roku 1971, kdy sestava se měnila, ale pouze v postavě Curlyho (střídali se různí herci s různými jmény), Larry a Moe zůstávali stejní. Jejich poznávacím znamením byly blbé účesy a jednoduchý humor, který šel místy až do absurdity. V nové podobě se "The Three Stooges" celkem podobají svým předobrazům, ale až natolik, že jejich obličeje a účesy jsou tak pitomé, že se to člověku musí protivit. Nejsou to hrdinové, které by si člověk zamiloval. Jejich humor není originální, v některých případech je vidět, že se scénáristé inspirovali v komice Jima Carreyho, ale rozhodně se nedostali na takovou úroveň. Bratři Farrellyové vzdali hold u nás nepříliš známé skupině, natočili moderní grotesku a neuspěli. Tohle prostě není něco, co se bude mladým líbit, ale já prostě musím vyzdvihnout formu, která je prostě dokonalá. Navíc skvělé zvuky, skutečně groteskní, v tomhle smyslu to stojí za to. A to zrovna nejsem typ, který grotesku vyhledává. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/warrior-x-ms-1-sibir-5x-rychle-zbesile.html ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Hrozně dementní film, ale to bylo účelem, on totiž i vcelku zabaví. Největší plus vidím ve třech herečkách - Jane Lynch, Jennifer Hudson a Sofia Vergara, kvůli nim jsem se na film podíval a nezklamaly. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

three stooges patria v amerike medzi klasikov grotesky (kde sa na obrazovkach objavovali od 1938 az do neskorych 50. rokov a jeden z najvacsich fanusikov je i SAM RAIMI, ktory sa tento styl humoru snazi vzdy prepasovat do svojich filmov co je najviac viditelne v serii EVIL DEAD, hlavne v druhej a tretej casti) a farrellyovci sa rozhodli vzdat im poctu a tak trochu i updatovat ich styl humoru svojim vkusom, co je vsak chyba lebo grotesky podla mna na velkom platne tak dobre nefunguju (preto je film strategicky rozdeleny do troch casti) a tiez tomu nepomaha ani vystavena rezia od reziserskeho dua, ktore od genialnej prvotiny klesa stale nizsie a nizsie a ja len cakam kedy budu odsudeni pre direct to dvd karieru... hlavna trojica je vybrana celkom dobre (ale ma daleko k zamyslanemu povodnemu triu pozostavajucemu z jima carreyho, seana penna a benicia del tora), niektore vtipy maju i dobry timing, ale vacsinou ide o farrellyovsky standard (ktory bud milujete alebo nenavidite). na odpad by som to nevidel ale peter a bobby budu musiet nabuduce prist s niecim lepsim a hlavne vtipnejsim... ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Groteska s jednoduchým humorem nesedne určitě Všem. I když nejsou herecké výkony žádný zázrak, Farellyové dokázali vymačkat z námětu to potřebné. Několik scén opravdu pobaví, ale jak tu již bylo psáno, je to spíš pro příznivce tohoto žánru. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu je nutný přistupovat jako k recesi.. je to totální oddechovka.. takhle jsem se už leta u komedie nezasmál.. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát mi to prišlo ako pokus Farrellyovcov oprášiť starú dobrú grotesku....Lenže nepodarilo sa. Prostý príbeh, by nebol problém, avšak ak nefunguje väčšina ( a to ešte dementných) gagov....to už problém je. ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele

Parádní film pro děti okolo sedmi let a dospělé okolo deseti kousků pod kůží. 100% stupidní zábavy 0% mozku. Kdo se na to chce kouknout jen aby viděl Kate Upton v plavkách (jako já) docela ostrouhá... Chápu, že lidé co si tady budují image intelektuála si to nemůžou dovolit, ale já se vzpomínkou na to, jak jsem podobné blbosti miloval v dětství, dávám palec hore. ()

Reklama

Reklama