Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 4

Recenze (94)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem všechny díly – pár jich ale bylo a nejvíc se mi na tom všem samozřejmě coby vášnivému cestovateli líbila hlavně pestrost vybraných lokalit. Mnohdy jsem Vágnerovi vážně záviděl, protože ta místa byla nádherná. Ryby jsem tam bral jako druhořadou záležitost, ale tak sakra jsme v pořadu o rybách a rybaření, tak jsem se nechal i poučit. ()

herech 

všechny recenze uživatele

Dokument, který se neomezuje pouze na lov rybích gigantů, ale představuje nám také reálie daných destinací. A destinace jsou to velmi zajímavé. Potěšující také je, že se požadovaného vzácného rybího giganta vždy dočkáme - což je trochu podezřelé, ale bez toho by pořad nebyl tak zajímavý. Autenticitou některých okamžiků si sice nejsem příliš jistý, ale překousnu to. Jako celek na mě pořad působí velmi dobře a pět hvězdiček si zaslouží. ()

Reklama

viktor.danek 

všechny recenze uživatele

Český Bear Grills. Taky sežere kde jakou potvoru v divočině, ale ještě u toho tahá z vody krásný obrovský ryby. Na poměry ČT mě navíc mile překvapuje úžasně dotažené profesionální zpracování. Smekám před Jakubovou odvahou a vytrvalostí a především před nasazením štábu, který je ochotný přespávat v pralese mezi anakondami a mravenci. Trochu mi vadí akorát Jakubovo sebezalíbení v kameře a vykradení hudby z Indiana Jonese ve znělce pořadu. Ale s tím se dá žít. Snad bude brzo další série. Dávám 90 %, a to ani nejsem rybář. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Kdo tohle označil za "dobrodružný"? To nechápu. Vždyť jde o jasný přírodovědný, cestopisný dokument, byť zaměřený především primárně na lov zajímavých ryb. Tohle přece s dobrodružstvím nemá co dělat, spíše s poznáváním. Dobrodružství je když jde o život. A Jakoubkovi o život přece nejde, pouze mu snad jen hrozí zlomení prutu, no né?! :-) nebo nějaký ten průjem, chcete-li sračka. Jinak prima seriál, který mě v počátcích nechytal pro bombastickou reklamu v TV. To jsem si tenkrát řekl, "a just ne". A spoustu mi proto tehdy uniklo. Takže koukám až kdesi od Texasu. Vážně to nevadí, já to časem doženu. Díky Jakube, je to skvělé právě proto, že to není takové nafoukané a hloupě sebevědomé SHOW, jak to často vidíme u jiných podobných pořadů ze zahraničí, např. na TV Discovery. PS: Ještě k některým komentářům zde na ČSFD. Mám pocit, že z některých komentářů je cítit docela silný zápach závisti, že igi.B? ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Vágner je příkladem toho, jak jít i přes odlišné přání rodičů a další různé překážky za svým snem a z ničeho si vybudovat celosvětovou známost. Přitom i tak zůstal normálním a za svoje výpravy nemůže dostat nic jinýho než pořádný obdiv. No považte, kdo z vás by se kvůli nějaký rybě několikrát skoro nechal zabít nebo snášel několik dní rozmary počasí atd.? Dobrodruh každým coulem. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama