Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 4

Recenze (94)

castor 

všechny recenze uživatele

Tohohle chlapíka dá se říct obdivuju od doby, co jsem shlédl jeden z dílů jindy velmi průměrného cyklu 13. komnat. Nezlomná vůle, odříkání a tah na bránu dotáhli subtilního blonďáka až tam, kde je nyní. Rybářské výslunní mu navíc nezaslepilo oči a nezatemnilo mozek, je pořád neuvěřitelně zapálený do dalších výzev, a to je pro diváka ta nejlepší zpráva. Samotné epizody potěší svou střídmou délkou i jasnou dramaturgií. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

U tohohle hodně záleží na tom jestli je divák sám rybář či ne. A jelikož se k tichým bláznům sám počítám tak dávám 1* navíc. Zajímavě pojatý cestopis z celého světa kde ale cílem nejsou místní lidi ale místní ryby. Stojí za to rozhodně vidět. I když je spoustu věcí trošku manipulativních a trochu zdramatizovaných (vždy cílovou rybu chytí až poslední den :-)) rozhodně je obdivuhodné co tohle lidské párátko podstupuje aby chytilo tu svojí rybu. Rybář může jen tiše závidět a čekat tady v Čechách na rybu, která má alespoň míru :-) 75% ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Pěkný dva bodíky za solidní technickou stránku pořadu. Záměrně ho nenazývám "Dokumentem", protože jde spíš o takovou prkeně inscenovanou rádobydobrodružnou hurá-akci, který vesměs ubližuje šílená strojenost a horší vyjadřovací schopnosti toho našeho milýho Kubíka. V momentě, kdy začne blekotavě pouštět svoje nebetyčný moudra a tváří se u toho jak potomek krále Šalamouna, jde bohužel veškerá atmosféra do loje. Nebaví mě poslouchat neškolenej hlas, nebaví mě poslouchat neprofesionální cancy bez přípravy a bohužel mě ani nebaví poslouchat vojsouvr Pavla Rímského, kterej se snaží být tak patetickej, až je k smíchu. Natočený je to ale na kvalitním matroši, kamera umí velmi dobře pracovat se světlem a celkově je dost vidět, že si Kubík na svý dobrodrůža umí sehnat dostatek šušní. Tipoval bych, že vod tatínka...ne? ()

Sennhie 

všechny recenze uživatele

Nelze než jen obdivovat umění Jakuba Vágnera. Ryby mne nikdy nebraly, ale to co tu předvádí je neskutečné. Za každým takovým ohromným úlovkem musí být nepředstavitelná dřina, utrpení a odříkání. Respekt. Jediné, co mi na seriálu vadí je jedna a ta samá šablona použitá pro každý díl, ale úlovky na jejich konci Vám umožní odpustit. ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl, ten ze Sibiře. Musím ale říct, že pohled na místní prostředí a životní styl mi přišel o hodně zajímavější než samotný rybolov, tedy důvod, proč se ten seriál točil. Je mi jasné, že k tomu něco ulovit je potřeba velké úsilí, trpělivost a často i pobyt v extrémních podmínkách, což obdivuji, seriál jako takový mě ovšem zas tak moc nezaujal. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama