Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panama přinesla soutěži ostrov vyhnanství se soškou imunity, kterýžto aspekt se projevil jako úspěšný a vrátil se i v následujících dílech. Pro mě jedna z těch lepších sérií, v závěru jsem přemýšlel, jestli "ten třetí" mohl s jinou taktikou zvítězit, nu, těžko říct. Oblíbené postavy: vnitřně i fyzicky silná Tina, rozumná Sally, schopný Terry. Neoblíbené postavy: hloupá Courtney, sobecká Melinda ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Už hezkou řádku sezón se Survivor snaží zaujmout diváka nějakým trikem, tajnou imunitou, rozdělením kmenů, a podobně. Panama spojuje všechno, má exilový ostrov, tajnou imunitu a rozdělení kmenů podle pohlaví a věku hned na čtyři, vůbec poprvé v historii soutěže. Cast je rozmanitý a zajímavý, výstřední a sympatický, takový, že si snad každý může najít nějakého oblíbence. To je určitě velké plus. Kromě toho se však poprvé objevuje jeden z největších stratégů Survivora, kterého se dočkáme ještě několikrát. Vítěz: 1* - řadu bohužel przní vítěz, který je naprosto nahodilý, většinu času bez jakékoli strategie, a navíc s otravnou osobností. Je jediným důvodem, proč má tak skvělá řada ode mě jenom 4 a ne 5*. Top 20: Cirie Fields. Oblíbenci: Courtney Marit, Shane Powers ()

Reklama

misa_laska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ciie naprostá katastrofa a fakt mě mrzí, že se dostala tak daleko. Škoda, že se těch listů nebála natolik, aby skončila. Od začátku jsem jí nemohla vystát a pokaždé jsem doufala, že jí vyhodí. Jen díky vypočítavosti se tam tak dlouho udržela. Danielle se ukázala jako pěkná mrcha a neměla šanci ani proti Arasovi ani proti Terrymu. Moc jsem fandila Terrymu a pokaždé když vyhrál imunitu, tak jsem se fakt těšila na kmenový rady :-). Ale při poslední výzvě, to bylo jasné už od začátku, měla prostě výhodu ve své váze.. Kdyby aspoň ty desky daly soutěžícím různě veliké podle jejich váhy, pak by to bylo spravedlivé!!!! A abych nezapomněla Shane, pro mě s přezdívkou "feťák", byl nejhorší. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER text obsahuje informace o vítězi: Tuhle řadu hodnotím velice kladně, protože je to v podstatě první řada, kterou jsem vidl v pokročilejším věku. Pamatuji se , že jsem na to koukal už jako malé dítě. Takže v podstatě moje premiéra, kdy jsem dokázal již odhadnout soutěžící i správný postup děje. Nejoblíbenější postavy: Cirie, Aras . Nejméně oblíbené: Shane, Terry, Cortney. Nechápu, jak to Shane mohl dotáhnout tak daleko jak to dotáhl. Přišel mi od začátku nepříjemný a arogantní. Možná chvílemi i nechutný. Nejvíce jsem vítzství přál Cirie. Bohužel mi ji vyřadili, což mě trochu udivilo, ikdyž to bylo v souboji s Danielle kdo z koho. Když jsme se pak přesunuli do finálové trojce, přál jsem si aby se do finále dostala danielle s Arasem a vítězství jsem přál Arasovi, aniž by mi byla Danielle nějakým způsobem nepsympatická. Naštěstí se mi poštstilo a za vítze jsem byl velmi šťastný a spokojený. Uvidíme co přinesou jiné řady, které se chystám shlédnout. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. V Panamě se sešlo několik opravdu sympatických hráčů. Bohužel u otěží celé hry byly právě ti, které bych bez milosti hned vyházel. Hlavně Cirie, která byla na odpis už na první kmenové radě, ale v nenápadném stylu ukecaný černošský mamky se dopracovala až těsně pod vrchol. Koho jsem si oblíbil, je asi všem jasné. Terry si z toho udělal svou one man show, i když byl v podstatě sám proti obrovské přesile. Sice vám nemusí být sympatický, ale člověku v této pozici prostě musíte fandit. Paradoxně možná tato situace Panamě ubližuje, jelikož se z toho stává předvídatelná hra hrdiny proti všem. Shane byl naprostý magor, ale přiznám se, že občas mě opravdu dobře bavil. Výskyt sexy holek taky potěšil. Na Sally, Misty a hlavně mrchu Danielle se dívalo fakt pěkně. Z vítěze jsem nadšený rozhodně nebyl. Souboj Terryho s Arasem byl ke konci už hrozně osobní a to se mi moc nelíbilo. Bohužel i Terrymu začaly ujíždět nervy a údajnému Arasovu kouzlo jsem navíc ani na chvíli nepodlehl. Favorit: Terry, Oblíbenci: Danielle, Sally, Bruce, Austin. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • V této sérii byl poprvé představen nový speciální prvek soutěže ostrov vyhnanství. (x_silver)
  • Soutěžící Shane Powers kouřil před nástupem do soutěže po dobu 20 let 3 krabičky cigaret denně. (Mičl)

Reklama

Reklama