Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná řada. Od první kmenové rady od sloučení kmenů to bylo opravdu na vystřelení mozku, protože jsem netušil, jak to dopadne a tak se to táhlo až do konce hry. Vůbec jsem nevěděl, jestli nakonec někdo přeběhne nebo zůstane s původním kmenem. Nakonec jsem si oddychl. Jsem rád že to dopadlo takhle, i když mě mrzelo, jaký osud to přineslo pro jednoho z mých oblíbenců. Největší parchantě tu byl Terry. Tak chytrý rozhodně nebyl. Velký egoista, měl takových šancí zvrátit hru, ale jeho blbostí mu to nevyšlo. I když chápu, že to dělal pro sebe, ale kdyby si to chytře spočítal, tak by ta hra určitě dopadla úplně jinak. Samozřejmě ho obdivuju za jeho zdatnost a sílu, ale to je tak všechno co na něm obdivuju :-) Oblíbení hráči Aras, Austin. Největší blázen: Shane. Nejméně sympatický člověk: Courtney. S finálovou dvojkou jsem byl moc spokojen a s vítězem taktéž :-) Tahle řada se bude těžko překonávat. ()

Rawar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Skvělá epizoda a zajímavý koncept rozdělení na mladší/starší muže a ženy, charaktery tady měli hodě různorodé parametry a v momentě kdy došlo ke sloučení se začali dít slušné věci. Přisprostlý Šejn s nonstop vyvalenou cíchou byl v pravdě příšerným vágusákem ale byla legrace pozorovat jeho ksychty, které házel téměř při každé příležitosti. Mrzí mě že nezničitelný Terry vypadl právě vinou mojí oblíbené Danielle, protože si myslím že s ním by finále vyhrála. Muselo na něj být namíchnuto spoustu lidí, už jen proto že vyžral všechny odměny a Imunity + parádní GMCčko v plné palbě. Závěrečná volba Arase do finálové dvojky se Danielle moc nepovedla a je to škoda, protože jsem jí to přál. Nejen protože byla elegantní, pěkná a odměřená, ale hlavně hrála takovou tichou vodu až do konce a kdyby dodržela slovo a vzala si Terryho sebou, určitě by měla mega v kapse. Pevně doufám že jí ještě uvidím v nových sezonách. Danielle je totiž na prvním místě v mé TOP5 survivors ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé se nám představil Exile island, což beru jako dobré obohacení - v poslední době se pravý survivor efekt začal vytrácet, takže vyhoštění jedince na pustý ostrov, kde je odkázán jen sám na sebe je zase drobný návrat k začátcím soutěže. Co se týče sociální stránky - je tu nový experiment: rozdělení do čtyř skupin podle pohlaví a věku. Nápad to je geniální - škoda jen, že tohle původní rozdělení je brzy "zkaženo" promícháním skupin.... V Panamě se najde opět několik charakterů, které vyčuhují nad průměrem - oduševnělý učitel umění Bruce, magor Shane trpící absťákem (po cigaretách a po synovi), couch potato Cirie, Terry-minátor doslova přežívající mezi mladšími hráči, silikonová Danielle, a Aras, který se rozhodl pro soukromou válku proti Terrymu... ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělej cast, zajímavé charaktery soutěžících, nádherný prostředí, dostatek napětí a začátek v podobě neustálých dešťů dal zabrat i těm nejsilnějším. Mám jen 2 drobné výtky. Zaprvé jsem zklamaný, že nevyhrál můj favorit a zadruhé jsem očekával větší zvraty v celkovém příběhu. Vývoj série byl docela předvídatelný. Nejsympatičtější účastnice: Sally a Cirie. Nejsympatičtější účastník: Austin (Terry a Bruce mi nevadili). Celkově za 80% ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro me zatim nejlepsi serie... a to diky Terrymu, ktery vsem ukazal, jak se to ma hrat. Pani, vydrzet tak dlouho, ackoli jsou vsichni proti vam, neztracet nadeji, rozvahu a silu, klobouk dolu. Pri soutezich jsem ani nedychala (nebo se o me pokousel infarkt), jak moc jsem to prozivala a prala mu kazdou dalsi a dalsi vyhrat - a on me nezklamal. Jednoznacne zatim nejlepsi soutezici ze vsech, co jsem videla! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • V této sérii byl poprvé představen nový speciální prvek soutěže ostrov vyhnanství. (x_silver)
  • Natáčelo se v Perlovém souostroví u pobřeží Panamy. (LEGACY)

Reklama

Reklama