Reklama

Reklama

Doba ledová: Mamutí Vánoce

  • Česko Mamutí Vánoce (více)
Ukázka z filmu 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jste to slyšeli? Vaši oblíbení prehistoričtí hrdinové se vrací ve zbrusu novém vánočním dobrodružství pro celou rodinu! Když Sid nechtěně zničí Mannyho památeční vánoční ozdobu a ocitá se na Santově „seznamu zlobilů”, vydává se na zábavné putování na severní pól, aby dal vše do pořádku. Místo toho ale způsobí ještě větší pohromu. Teď je na Mannym a jeho bandě přátel, aby zachránili Vánoce pro celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu 1

Recenze (141)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Nechat staré osvědčené věci tak, jak jsou, se občas vyplácí. Vánoční šutr a prťaví barevní lenochodi jsou vrcholem nevkusu této ubohé nesmyslné splácaniny, která ani nemá vánoční atmosféru. Celé to vystihuje odpověď Diega na Sidovu trapnost. "Proč jenom jsem na seznamu hříšníků?" "Asi proto, že není seznam pitomů." ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taký priemerný ničím nezaujímavý krátkometrážny vianočný sequel, ktorý v zásade len kopíruje podstatu podobných dielov z podobne úspešných animákov. Ani Scrat to tentokrát nevytiahne do lepšieho hodnotenia, aj keď bol opäť skvelý ako vždy, mal ale málo priestoru. Na vianočnú pohodu fajn, inak ale zbytočnosť. 55 % ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový ten vánoční průměr. Příběh není nijak originální, ale do toho světa to zapadá, když tedy přistoupíte na to, že už tenkrát měli Santu. Díky tomu je zde ale celkem velké množství vtipů právě spojených s tím, že spoustu toho ještě neznali. Nejvtipnější je zasněžený Diego. Jinak se tohle rychle vykouří z hlavy. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Trochu mi neseděl Santa Claus v pravěku, ale budiž, jak jinak udělat vánoční příběh v době ledové...(možná mohl mít i nějaký víc pravěký obleček O:-) ) ale jinak to bylo zábavné, veveřička nezklamala. Zjišťuju, že hodně animáků má nějakého takového roztomilého a vtipného tvorečka. Vysvětlení vzniku Vánoc (stromečky, Santovi pomocníci, létající sobi, atd.) bylo povedené. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Blíží se doba Vánočních svátků, a ani u Mannyho a Ellie tomu není jinak. Vánoční přípravy ale naruší (jak jinak?) Sidova bezprostřednost, kdy zničí Mannyho vánoční kouli, a tím se octne na Santově seznamu zlobivců. A tak se musí Sid (i s přáteli) vydat až na Severní pól, aby své skutky odčinil ... Po loňských Shrekových vánocích jsem něco podobného čekal i od tvůrců Doby ledové, a ani to netrvalo tak dlouho, a je to tu. I když tyto vánoční kraťáky dvakrát nevyhledávám, u Doby ledové jsem se docela dobře bavil - několik scén bylo neskutečně vtipných, veverka Scratt zase úřadovala, a tak mi až tolik nevadila ani infantilní příběhová linie se Santou a zničenými vánocemi. A konečně vím, jak vznikla tradice s vánočním stromečkem, a celé mi to připomnělo, že bych jej měl začít pomaličku také shánět... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama