Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

d-corso 

všechny recenze uživatele

Nicka Hornbyho příliš nemusím, ale Všechny moje lásky a Fotbalová horečka tvoří jakési mé výjimky, potvrzující pravidlo. Také jde o to, že točení špatných filmů nepatří ke způsobům Stephena Frearse (no tak dobře, Hi-Lo Country byla sračka). Dalším kladem je skvělý výběr herců, a jakože je John Cusack v roli Roba skvělý, Jack Black a Tim Robbins si svoje party doslova užívají a excelují. Jediné, co si dovolím vytknout je, alespoň pro mě, nepochopitelné přenesení příběhu z Londýna do Chicaga. "Cítíte se nedocenění a tak se posmíváte lidem, kteří mají menší znalosti než vy" a "Na čem opravdu záleží je hudba, filmy a knížky, které se vám líbí" inu to jsou zapamatováníhodné a často i velmi pravdivé postřehy. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Telenovelová nuda (presne ako píše dobytek) z nudného cd obchodu. Viac zábavy, ako obsahuje celý film, som zažil pri každej jednej návšteve bratislavského cd second handu na bratislavskom internáte Bernolák, v prvých rokoch 21. storočia. Toto je unavená sebastredne samožersko sebaľútostivá nuda jedného neznesiteľného týpka. A navrch všetko pocukrované a okorenené veľkou dávkou "zábavného nadhľadu" a "príma muziky". Som azda jediný, komu pripadala tá všetka sprievodná hudba ako obyčajný, nič extra hudobný priemer? ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Rob - Cusack se choval jak pitomej puberťák, Laura - Hjejle říkala divný věci a Barry - Black byl na pěst. Víc lidí mi tam nezajímalo. Veškeré kapely, které jsou tam zmiňovaný mi neberou, styl vyprávění mi byl cizí a věci, co všichni říkali absolutně uhozený. Scénář mi lezl na nervy. Lidé se tam chovali nesmyslně! Hlavně hlavní postava, nafoukanej hňup, který dává dohromady, proč se na něho všechny holky vykašlaly a marně hledá důvod místo toho, aby začal u sebe. Takový idioty nemám ráda. Film mě štval hlavníma hrdinama. Kdybych takový lidi znala, hodila bych po nich šlehačkový dort a z plných plic zařvala: Shut the fuck up! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kam a zejména jak dál? To je otázka, která trápí řadu lidí stojících na rozcestí různého věku, pohlaví, postavení, víry, vzdělání.. K tomu všemu věčná diskuze o hudebním světě dvou podivínů a jednoho, no, hlavního hrdiny Roba (skvěle padnuvší John Cusack). Ten pomocí monologů rozjímá nad svým životem. Fabuluje nad "minulým" typickým způsobem ješitného chlapa, co na otázku odpovídá otázkou. Podobný kousek člověku občas rozlepí oči a nechá ho nahlédnout do minulosti, kdy se uvědomí, co kolikrát taky pěkně zpackal!! Moc příjemné, rafinovaně a pravdivě napsané, se skvělou hudbou, příjemně neokoukanou Iben Hjejle (z dánského Mifune) a.. Jackem Blackem!! ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Tahle romantická komedie není vůbec romantická a už vůbec ne vtipná. Nevím, jaká je Hornbyho literární předloha, ale film podle ní byl dost nudný s výjimkou scén z obchodu s vinylovými deskami. Ty aspoň trochu osvěžily tu poušť. Hlavní hrdina nedělal nic jiného, než že mi tím vším, co dělal a kecal do kamery, lezl na nervy. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Poté, co se Robovi zjeví Bruce Springsteen, pronese: "Good luck, goodbye". Těmito slovy končí písnička Bruce Sprinsteena – „Bobby Jean“. (HappyTez)
  • Čínská písmena na Robově dresu č. 6 znamenají "Hong Kong". (D3VIL)
  • Ve flashbacku, kde Rob a Laura poslouchají Iana při sexu, čte Laura knihu Love Thy Neighbor ("Miluj tvého souseda"). (D3VIL)

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno